Aklım İnönü stadyumunda Iron Maiden ile birlikte kaldı ama bende buradayım... İsteyen olursa kendisine trooper çalabilirim
Aklım İnönü stadyumunda Iron Maiden ile birlikte kaldı ama bende buradayım... İsteyen olursa kendisine trooper çalabilirim
Melodic death metal ve metalcore sevdalisiyim bende.
Sevgili Runemagick ;
Nightwish ve bonjovi dinledim diye beni adamdan saymıyorlar :( Ne yapmalıyım tekrar adam yerine konmak için
En çok severek dinlediğim grup metallica.
Ardından gelenler Led Zeppelin,Black Sabbah,İron maiden,rammstain dinlerim..
Bir dönem siyahlara bürünsemde headbang yapsamda tam olarak yaşam tarzı olarak göremedim.Ama dinlemesini severim
depresyon stayla arayanlara anathema ve my dying bride tavsiye ederim.
Selamlar kardeşler...
Bir süredir foruma yeni mesaj yazılmamış, kendimce bi katkım olsun dedim.
Mutlaka daha önce konuşulmuştur ama yine de, sürerken müzik dinleyeniniz (ben sadece otobanlarda tercih ediyorum) var mı, varsa favori parçalarınız??
Bunlar benden :
Biily ıdol - speed
annihilator - king of the kill
ac dc - girls got rhtym
george thorogood - back to wentzville
motörhead - ace of spades (illa ki)
accept - balls to the wall
def leppard - let it go
rob halford - one will
van halen - mean street
sabaton - ghost division
sammy hagar - this planet's on fire
jeff healey band - something to hold on to
saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Adrenaline Mob - İndifferent
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=SCpfoWsU33k
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------
Davulda Dream Theater'dan Mike Portnoy....
Herkes nerede millet??
Skid Row - Monkey Business
https://www.youtube.com/watch?v=xmOUvRlGsW8
Sebastian Bach vokalde yakıp yıkıyor.
genctim;
metallica/megadeth/ramstein…hesabindan giderdim
simdi;
dinmez migren/basagrilari icindeyim
agir geliyooo
ortamda hala metalcilerin olmasi, muhabbeti bile guzel
Çok yıllardır bu işin içindeyim heavy metalde sabit kalmak üzere birçok grup dinledim ama beni en çok etkileyen grup FATES WARNİNG'tir aranızda dinleyen varmı bilmiorum ama (avaken the guardian) albümleri efsanenin de efsanesidir üzerinde matematik dehalarının çalışması gereken bir progresif metal başyapıtıdır.
Cidden merak ediyorum araç kullanıcıları siz grup halinde giderken korkuyolarmı bende katılacamyoksa benim üzerime sürüyor şerefsizler
Heavy Metal müziğe 1984 Killers albümü sayesinde Iron Maiden ile başladım. Sonrasında Manowar, Nightwish, Dream Theater, Iced Earth, Municipal Waste, Pantera, Slayer, Testament, Sepultura diye sertleşerek liste devam etti.Sonra Death ve Opeth ile tanıştım. Bu müziğin alışılagelmiş sınırlarının dışına çıkıldığında ne kadar mükemmelleştiğini gördüm. Black Metal'i Dark Funeral'la sevdim. Daha da sert bir şeyler ararken Deicide ile tanıştım ve Cannibal Corpse ile devam ettim ki bu benim için death metal'e olan aşkın başlangıcı oldu. Zaman içinde old school mevzulardan sıkıldım ve yenilikçi müziklere yöneldim. Şu anda daha çok Metalcore/Post Hardcore/Deathcore ağırlıklı olmak üzere metal müzikle zaman geçiriyorum. Ayrıca İstanbul'dan melodik metal grubu ANZERIA ve folk metal grubu YAŞRU olmak üzere 2 grupta davul çalıyorum. Bu müzikteki TOP 10 listem ise grup bazında şu şekilde:
1. Death
2. Iron Maiden
3. Opeth
4. Scar Symmetry
5. Eluveitie
6. As I Lay Dying
7. Dying Fetus
8. All Shall Perish
9. August Burns Red
10. Nightwish
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Merhaba gencler,
Elektro gitarımı ve amfimi satacağım , piyasayı bilmiyorum. Muhakkak marka modele göre de fiyat değişiyordur, bu konulara hakim biri var mı yardımcı olabilecek ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)