heavy metal or no metal at alll!!!
heavy metal or no metal at alll!!!
gelsin gelsin gelsin !!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:18 ----------
abi bi ara videoya çek bi iki gaz ver kulaklarımızın oasını sil ya chopper ın o buuuurrrmm sesini
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:20 ----------
sen olmadan olmaz özcan abim
uyudukmu yahu
canlanalım yahu olmuyor böyle
http://www.youtube.com/watch?v=tXaZm...eature=channel
Yeeeah always metal , sonuna kadar metal tabiki!!!!!!!!!!!!
DISTURBED
RAGE AGAINST THE MACHINE
ZOMBIE
FLYLEAF
METALLICA
AC/DC
kusura bakma giremedim bayagıdır siteye bakın çok güzel demişsiniz hani saç uzatıp satanist elbiseleri takıları takıp dolaşan elemanalrı kasdediyorum ben insanlıktan haberleri yok tanıdığım kadarıyla benim gördüğüm kişilerden gördüklerimle konusuyorum ;) ama fevkalade müslüman, insan olup böyle müzikleri sevenlere tabi ki lafım olmaz olamaz ki zaten benim bu müzikleri sevenlere lafım yok bu topiği ilk gördüğümde biraz hiddetle girip sert yazmıstım fakat mesajları okudukça arada benim bahsettiklerim olsada genelin düşündüğümün aksi çıktıgını gördüm sizlerden özür dilerim ve sizin gibilerden o benim bahsettiklerim için fikrim ebedi aynıdır .
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
bu lafım sadece sana değil.burada bence ortak ırk ortak din ortak ülküler aramamak gerekir.bu sitede hepimizi buluşturan tek bi nokta vardır o da motosiklettir.hepimiz ayrı yerlerdeniz ayrı inançlardanız.önemli olan hepimizin insan sevgisi ve saygısıyla motosiklet camiası içerisinde birbirimizi kollamamız duygularımızı paylaşmamızdır.yaşasın insanlık evrensellik diyelim.
önyargili olmamak lazim saç uzatip satanist gibi görünen insanlar illa satanist olmalidir ve genelde metal rock dinler diye kanun yok hele hele insanliktan haberleri yok gibi yakistirmalar sadece söyleyenin kafa yapisini gösterir , lütfen bu gibi küçümsemelerden uzak durun , bunlarla sadece insanlari birbirine düsürürsünüz buda sonumuzu getirir.
Bende metal dinliyorum chopper kullaniyorum ve siyah rengini seviyorum ama satanistlerle hiç alakam yok , gelmisim 40 yasima çocuklarim var ve huzur dolu evlilik sürdürüyorum simdi metal dinlemek harammi???
Yazmayacaktım ama örneklendirmek lazım.
Üniversitede okurken, çok uzun saçlı, simsiyah giyinen, veya sizlerin satansit giysisi dedikleri baskılı giysiler giyen bir arkadaşım vardı, bırakın adama satanist demeyi eroinman demeye kadar götürdüler işi. Yolda yürümemiyordu çocuk. Bir gün yanıma geldi, "cuma namazlarına beraber gidebilir miyiz" dedi. Şaşırdım ve nedenini sordum. "ben gittiğimde ya dayak yiyorum ya da ucuz atlatıyorum".
Buyrun. Kimse bana şimdi cemaati kötülüyorsun filan diye başlamasın. Polemik olmasın diye okuduğum şehri de yazmıyorum. Adamın babası bir ilimizde müftüymüş ve çocuk kuran-ı kerimi hatmetmiş. Yani ezbere biliyor.
Bu mu satanist, neden; sırf saç uzatıp, siyah giydiği için.
Önyargı çok tehlikelidir. Herkes önce kendine baksın.
Bu söyleyeceklerim çok önemli:
Kimin nasıl göründüğüne bakmayın. Ne düşündüğüne bakın. Ondan sonra uzak durun veya yakınlaşın.
Zaten bölmeye uğraşıyorlar. Başımıza bir de "o satanist" "bu yobaz" ayrıştırmaları çıkmasın.
kimseyi ayrıstırmaya calıstıgım yok kesinlikle kim nası giyiniyorsa giyinsin canım banane bu benim fikrim ister imam olsun ister ne olursa olsun insan dediğin kendine yakısanı yapmalı bu adam kendine stanist elbiselerini takılarını yakıstırıyorsa o onun problemi sadece ben gene benim . O tarz elemanları görünce gereğini yaparım
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
haziran'da bir festival olucak ve metallica, slayer, anthrax, mastadon ülkemize gelebilir.
enteresan bi insansın.ben avcılara gelince bide bana gereğini yap
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------
slayer i lise 2 de canlı dinleme şansını yakalamıştım.ahh o eski pogo günlerimiz ahh
Biraz önce baktım festivalle ilgili gelişmelere, polonya, ingiltere, finlandiya, ve çek cumhuriyeti programları açıklanmış. Türkiye programı henüz yok. bu grupların bazıları bazı ülkelerde çıkıyor. hepsi her ülkede çıkmıyor. Purple concerts' e göre (2008 MetallicA' yı getiren şirket) 27 Temmuz 2010' da, yani 2008' le aynı tarihte MetallicA tekrar İstanbul' da!!!
Herşey metallica.com' da yapılacak açıklamaya kaldı gibi görünüyor şimdilik.
Maiden gelir mi bilmiyorum. ama kim gelirse gelsin, imkanı olan için kaçmayacak bir festival.
2008' de james' e bağdemcik mesafesinde durmuştuk. Bakalım bu sefer ne olacak.
vay vay, metalci motorcu kardeşlerimiz de toplanmışlar burada maiden, megadeth, dark tranquillity favorilerimdir. diğer sayfalarda bahsedilen grupların da çoğunun dinlemekteyim, şimdi tek tek yazıp yer israfı yapmayım
ama cruiser kullanıcısıysanız mötley crüe-kickstart my heart'ı yolda giderken dinlemenizi tavsiye etmem. feci gaza getiriyor çünkü zaten mötley bildiğin choppercı kafadarlardan kurulu bi grup.
heheh, sevdim bu grubu...
abi, o değil de pink floyd metal mi yapıyor? psychedelic ne peki?
hemen alıntı olarak açıklıyalım
Psychedelic müzik ya da psychedelic rock, özellikle LSD gibi ruh halini değiştirici ve düşünme paternlerini çarpıtıcı maddelerin yarattığı etkiyi aktarmaya çalışan bir müzik türüdür. 1960lardaki yaygın madde kullanımından etkilenerek pop kültürüne de yansıyan müzik türü, bu yıllarda en yaygın dönemini yaşadı. The Beatles, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Pink Floyd, Rolling Stones ve The Who gibi dönemin ünlü bir çok grubu, bu türde şarkılar yazmışlardır.
Her ne kadar 1960lardan sonra hiçbir zaman eski popülerliğini yakalayamamış olsa da, hala, küçük ama sadık bir kitle bu müziği devam ettirmektedirler.
Pink Floyd hayatımda dinlediğim en baba gruplardan biridir.Sahne showları adamı büyüler.Pulse konserlerini izlersen,seyircilerin zombi gibi durduklarını görürsün
bence daha kısa anlatımla asıl soru ve cevap şu olmalı.
s: Pf ne tür müzik yapar?
cvp: Pink Floyd müziği.
kanucan hocam, psychedelic müziğin ne olduğunu ben de biliyorum ben sadece pink floyd'un metal değil de psychedelic yaptığına vurgu yapmak istemiştim orada ama açıklaman için yine de sağol, bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olabilirler bu vesileyle.
bu arada, pulse demişken... hayatımda dinlediğim en güzel müzik için --> http://www.youtube.com/watch?v=JWnapx502uQ
zz top olurmu arkadaşlar bende girebilirmiyim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)