bu ara yeni yeteneklere sardım sanırım
bu elemanın ses harbi süper orjinalden iyi söylüyor bence
bu ara yeni yeteneklere sardım sanırım
bu elemanın ses harbi süper orjinalden iyi söylüyor bence
Power Metal tarzı severseniz bu dayılar fena.... (bol ayinli klipleri var)
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Power Metal deyince Blind Guardian, Iced Earth bir yana Kamelot bir yanadır benim için. Şu müzikalite zor yakalanır mesela: (Özellikle 2:50'de başlayan Interlude ile kadın ve erkek vokallerin uyumu üzerine ders yazılır)
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
anadolu rock varken ne gerek var. demir çelik hammadde rocka
Death metalciyiz
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Son zamanlarda yeni nesil grupların çıkardığı işler içinde en iyisi diyebilirim:
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:44 ----------
2009'da Kemancı'da izlemiştim çok büyük hevesle. Hem mekanın rezalet ses sisteminden, hem ufaklığından hem de grubun beyinlerinden Yannic Bercier'nin ayrılması ve yerine geçici bir davulcunun gelip Silence Calls the Storm ve Hunter/Killer gibi efsane parçaların içine etmesi yüzünden çok büyük hayalkırıklığı ile ayrılmıştım.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
judas bombalamaya devam ediyor. Ulan şöyle bi dedemiz olmadı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
albüm de burada, bayağı iyi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:55 ----------
Sabahın köründe koşarak işe gitmeye birebir... malum benzin 6.15...
Millet;
beraber ders geçtiğimiz kaldığımız bazen beraber gitar çaldığımız arkadaş grubum müzik grubu oldu. Yakın bir zamanda albüm çıkarıyorlar. Heavy metal değil ama buraya da koyalım...
Bu şarkının sözlerini dikkat edene kadar sadece yasa dışı motosiklet klüpleri için yazıldığını sanıyordum.Geçenlerde sözlerini dikkatlice dinleyince şarkının bütün insanlık için yazıldığının farkını vardım ve dumur oldum.
https://open.spotify.com/user/111008...R5qL4MWhbe9yfw
ITU makina fakültesinin derdini benle beraber çeken arkadaşlarım albüm çıkardılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
edit yanlış link atmışım.
https://open.spotify.com/artist/3WeM...TeuY0u3xfXHuvA
Anima mia, che riposi in tormento
Nei sogni ti sento, ritorna da me
Moonspell ya, sanırım 90 yaşıma gelince yine dinleyeceğim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)