Millet toplanın!!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
Yeni çıktı taze taze, sıcak sıcak...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Madem bu aralar old school kafalardayız, o zaman hayatım boyunca en sevdiğim müzisyenlerin bir araya geldiği grup olan Death'in en sevdiğim albümü 1995 çıkışlı Symbolic 'ten gelsin:
Chuck Schuldiner gibi bir değeri kaybetmiş olmak gerçekten çok yıkıcı. Her ne kadar bir alt kültür de olsa bu tarz müziğin içindeki mihenk taşlarından biridir Chuck ve Death. Ecnebilerin de dediği gibi "Chuck is not dead, he is DEATH."
Edit: Vay arkadaş, piyasadan o kadar kopmuşum ki şimdi biraz Death'in özgeçmişine bakayım dedim Mart 2015'te de Scott Clendenin gibi efsanevi bir bassçıyı kaybetmişiz. Cumartesiyi Pazara bağlayan bu gece Control Denied eşliğinde biraz demlenmek gerek anlaşılan.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Heavy Metal dinliyorum.O anki ruhsal durumuma göre trach death senfonik Viking metal dinliyorum.
Slayer değer mi görmüyor Metal müzik popülaritesi biraz geçti daha doğrusu millet doydu, sene 1998 yada 1999 harbiye açık havada çıkmıştı slayer, ne konserdi beah, 1995-2005 arası konser oldu mu hep tıklım tıklım olurdu, çünkü iletişim zor grupların gelmesi zordu vs, şimdi festival oluyor emaan deyip gitmiyoruz bile yada yaşlandık
özetle nerde o eski günler, ulen halkalıdan akmar pasajına kaset,cd almaya giderdim kafama sokiim, şimdi spotify var
bide şu konsere gidemedim ya, tüm eski arkadaşları görürdük
http://www.biletix.com/etkinlik/UWM33/ANKARA/tr
Valla ilk defa duyuyorum. Slayer'ın değer görmediğini kim söylüyor ? Biz 80 sonu kuşağından olanlar Slayer'a yeterince taptı. 2005'te de Rock Republic'te hacı da olduk Slayer, Overkill, Doro ve In Flames'i canlı görerek. Bence eski popülaritesi kalmadı. Tıpkı Judas gibi, Maiden gibi, Exodus gibi, Testament gibi, ismini sayamayacağım kadar çok sayıda kültleşmiş grup gibi. Olay bundan ibaret. Zaman hızlı değişiyor.
Gorefest nickini de gördüm ya şu gebeş dolu forumda ölsem de gam yemem. Rise to Ruin, Chapter 13 gibi albümlerle zirve yapmış; Mindloss ile yepyeni kavramları metal müzik piyasasına sokmuş gruptur. Jan Chris de Koeijer metal dışında işlerle uğraşacağım diye dağıttı gitti ortalığı. Çok yazık oldu.
Cenotaph'ı da son albümlerinden sonra bir türlü canlı izleyemedim maalesef. Kadro tam ölüm. Witchtrap, Asafated, Cenotaph, Ascraeus. Türk ekstrem metal piyasasının mihenk taşları. Zaman çok hızlı geçiyor. Haberim bile olmadı böyle bir konserden.
Bu arada Akmar'da Zihni Müzikte hala orijinal kasetler satılıyor. 3-5 TL fiyat aralıklarında. Buradan geçtiğimiz yıllarda Benediction - Grind Bastard ve Morbid Angel - Formulas Fatal to the Flesh albümlerini almıştım. Arada bakmanızı tavsiye ederim. Çok güzel nostalji yaptırıyorlar insana. Ortaokul yıllarımdan kalma Sony Walkman'imi iyi ki atmamışım diyorum bazen : )
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Biz şanslıyız ya, eskiden konser biletlerini bile saklardık, ağır metalciyiz diye o heyecanı yaşamak apayrıydı, yaşayanlar bilir sadece ulen gaza geldim, en sevdiğim moonspell parçasıyla devam ediyorum moonspell türkiyeye ilk gelişi 1998 yada 1997 idi, liseli ergen olarak güneş alnında deli gibi içip, konser başlamadan önce Tanrım bana güç verde şu konseri normal insan evladı gibi izliyeyim duamı hala hatırlarım
son 1 dakikada nasıl bir tutkuyla çalındığını görebilirsiniz
1999 harbiye açık sanırım Tom Araya'nin "bilek mecik bilek mecik" diye tempo tutan seyircilere "Black Magic mi istiyosunuz ? Black Magic çalmayacağız,ne çalarsak onu dinleyeceksiniz" dediği konser olabilir heheh ben gitmedim de arkadaşlar oyle anlattı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------
hocam,yeni hevesli metalci arkadaşları korkutmayalım boyle paylaşımlarla )
şaka bi yana bu brutal vokale hiç alaşamadım.bu haric, kalp kalp
buralar hep pis metalci dolmuş
sahne şovunu çok beğeniyorum
[/COLOR]Hastasıyız dede hiç unutmam açtım dinliyorum işyerinde sayfa altta çalıyor bizim eleman demesinmi bu adamın boğazları acımıyormu diye gösterince epey dumur olmuştu
Sayılırsa bunlarda benden olsun aklıma gelenlerden ilk 2 tane..
https://youtu.be/CB8FcRv5YJo
https://youtu.be/AY5LRReFYus
Bi cevap veremedik gitti
Bu mobilden ekleyemiyorum artık sebebi nedir acaba telefon değiştirdik ondanmı acaba androidde de ara sıra olmuyordu ama bunda hiç yapamadım bilen söylesin youtube mobil uygulamasından alınca olmuyor safaridenmi almak gerekiyor linki ?
o zaman isveçlinin hası,kralı,padişahı gelsin...
8.Parça Prelude to April e dikkat,dinleyiniz efendim..
zamaninda bu adamın nota bilmediği geyikleri vardı,devam ediyor mu bu geyikler
[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
zekeriya şaka mı bu , cidden dinliyo musun bunları ?
insanları metalden soğutmayın ya :(
Accept ten Wolf abi,
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
Zekeriya kurtaracam seni bunlardan.. tedavine Kreator ile başlamak istiyorum,
şu an için daha hafif müzikleri bünyen kaldırmayacaktır,zamanla aşacağız tabi bunları
Ve bir klasik geliyor şimdi;
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)