Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Belli mi olur hocam; bir ilham gelir belki de senfonik rock'ın "sweet child o mine" ını siz yazarsınız...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Yalnız hocam vokaliniz tizlerde biraz zorlanıyor gibi geldi, onu belirteyim. ("The World's Rising" adlı parçanızda daha belirgin).
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
O parça tamamen pesten gidiyor. Bilakis tizlerde daha iyidir, peste bocalama oluyor. O parçada notasal değişkenlik çok ondan hata gibi işitilebilir. İstediği, sevdiği notalara çıkmasına izin vermiyor parça. Mesela bir de Kayboldum'u dinle. Tizden söylediği zaman keman gibi oynuyor sesiyle : )
Ben iş yerinde bu paylaştığınız yutup pencerelerini bilgi işlemimizin bloklaması sayesinde göremiyorum. Rica etsem Şarkı,Grup adını da video altına ekleyerek paylaşabilir misiniz. Böylece cepten aratıp bulabilirim.
Simone Simons aslında Tarja Turunen i taklit ediyor gibi geliyor bana
Durun biraz kafanızı karıştırayım Kültür şoku gelsin;
Myrath - Beyond The Stars
https://www.youtube.com/watch?v=Bq4EAN9kmSs
@jimi_hendrix misfits-scream
Sözlerinin beni anlatmasından mıdır nedendir bu parçayı çok seviyorum...
yeni tanıdığım melodic death metal grubudur. Buyrun...
Sabah sabah death metal de dinlenmez ki diye açıp "ohhh zımba gibiymiş" diye keyfe gelmek :D Sağol Jimi
Eluveitie - EVOCATION II albümü çıktı. İskandinav folk sevenler bir göz atsın.
Mt-07 den metalci motoru üretilir mi? HD - Breakout alana kadar (sanırım sonsuza kadar yani) sevgili MT-07 ile takılacaz bu gidişle Ön farı söküp full plate kask içine entegre far mı taksam (powercıyız ezelden) yoksa ejderya kafası mı döktürsem pleksiden bilemedim....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)