Erkin KORAY hepsinin gözünü kırar
Hastasıyız
Erkin KORAY hepsinin gözünü kırar
Hastasıyız
bende heavy metal değilde sadece Metal dinlerim Metallica,children of bodom,pink floyd,lamb of god hastasıyım
Beni de yazın.
Gençliğimde metallica, manowar, iron maiden, megadeth çok dinledim ama yıllar sonra keyifle halen dinlediğim asıl gurup gnr imiş meğer.O zamanlar tu kaka ilan ettiklerinden biraz da çevre baskısı ile seviyorum diyememişim, sonradan farkına vardım.Bir de link vereyim tam olsun.Önceden verilmiş olabilir kusura bakılmaya:
http://www.youtube.com/watch?v=wApjy0IaCTw
Başlığı yeni gördüm, beni de yazın :D
undefined
Evet grubun adının Metalci Motorcular olmasına ben de destek veriyorum. Artık eskisi kadar tüm gün dinleyemiyorum ama hala yeri bambaşkadır metalin.
Heavy metalle pek aram yok ( efsaneler hariç onlarla aranızın olmamasına imkan yok zaten ) ama death, black, doom hatta funeral doom hastasıyımdır.
Özellikle İsveç death metaline bayılırım. Yani bende liste baya karışık ya Shape of Despair de var Lamb of God da Scar Symmetry de .)))
Son birkaç saattir yine evi sallayan, muhtemelen hayatım boyunca arka arkaya en çok dinlediğim (ve en çok yakıştırdığım) muhteşem ikili... Bir de kasette geri sarmanın o heyecanı olsa, adeta yıllar önceye döneceğim...
8-10 tekrar yapıp Wheels of Fire'a geçebilirsiniz bundan sonra da...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
lead gitaristtim uzun bir zaman yaklaşık 1-2 senedir elime gitar almıyorum..trash metal heavy metal çalardım.. ruh halime göre slash in sololarını da dinler çalardım..velvet revolver veya guns n roses.. şimdi bırak çalmayı dinlemeyi bile azalttım bu müzikleri arabamda da hep kop kop müzik cd leri var metallicanın solo girişlerinde tüylerim her defasında diken diken olurdu :D ey gidi günleeeer.. hep aklımda ama biraz egzersizle eski günlerime dönmeyi düşünüyorum..ah bir zaman bulabilsem
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hop ben de varım zaten nickim de heavynin babalarından savatage. black metal dışında bütün türleri dinliyorum ve arşivliyorum tabii eskisi gibi hergün dinleyemiyorum ama daha önce dinlemediğim yeni bir grup veya albüm buldum mu çocuklar gibi seviniyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:59 ----------
uaral'ı dinlemeyeli 2 seneyi geçiyor adamları yiyip bitirmiştim hatırlattığın iyi oldu bi ara tekrar döneyim son zamanlarda saturnus dinliyorum doom olarak
Gidecek,gitmeyi düşünen var mı?
http://www.biletix.com/etkinlik/NLPC4/ISTANBUL/tr
Think Green!
iyi bir rock müzik dinleyicisi olduğum halde metali hiç sevmem, kulak tırmalar
ama bu metalcilerin arada yumurtladığı rock balladlar iyi oluyor
misal twisted sister. adamları görünce midem bulanıyor, müzikleri de pek iyi değil, ama "the price" harika
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)