Hastası olduğum silahlar,
Utaş uts 15
steyr aug
Ulen amma boş yapmışsınız he hayatında parmağı tetiğe 3 kereden fazla değmemiş herkes yok onu al yok bunu al yok şu iyi hayatında eline hiç silah almamış birine ister en kralını ver ister en kötüsünü çok birşey değişmicek zaten counter strike oyna sen boşver.
2+1 olmalı yasal mevzuatta bu geçer ama av sahasında yarı otomatik ve pompalı tüfeklerin fişek hazne bölümündeki takoz çıkartılarak artık hazne 4+1 mi veya 7+1 ise o şekilde kullanılır. Yumurtacılar bu şekilde yakalarsa ya ceza ile birlikte tüfeğe el konulur yada anlaşılır.
Araçta ruhsatlı tüfeği bulundurmanın kanuni bir engeli yok tabi tüfek çantasında ve ağzında ve fişek yatağında fişek olmamak şartı ile. Yivsiz tüfeklerin güzelliği budur. Bir diğer noktada av sahasında av ile yakalanan avcı eğer av için belirtilen tarihler dışında ise av tezkeresine sahip değilse (ruhsatlı olması bu işi kurtarmaz) yaya ise tüfeğe el konulup mahkemeye sevkedilir araçta yakalanır ise av hayvanı ile araca da el konulur. işlem yanlış yere park diyede geçmez ciddi ciddi elinden alınır.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
Ateşli silahlar yerine havalı tüfek tercih edenlerdenim. Ateşli silahlarda ruhsat işleri çok uzun sürüyor. O yüzden havalı tüfek ile atış talimleri de yapabiliyorum. Ayrıca atılan mermilerde çok ucuz. Özellikle pcp olan modeller gerçeğini aratmıyor.
Gençliğimde ben de silahlarla iyi mesai ve para harcamıştım. En son varı yoğu satıp aldığım mermiye binmeye başladım Silah sevdamızdan geriye aşağıda örneği bulunan anılar kaldı.
arkadaşlar av tüfeği değil de havalı tüfek ile çok iyi stres atılıyor. Özellikle bu corona dönemlerinde dağ bahçede atış yapmak çok keyif veriyor. Havalı tüfek fiyatları da av tüfeğine göre uygun. Bunun yanında mermileri de uygun. Malum fişek fiyatları dolardan dolayı baya bi arttı. Kampseti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)