Weihrauch hw45 ve Zoraki hp01 arasinda kaldim gerci arada 3 kati fiyat farki var ama evladiyelik olsun diyorum...hw45 fiyatina Pcp bt65 yada full set hatsan trophy yandan ve arkadan bolt tufek te alinabilmekte.. ne yapsam acaba...
Weihrauch hw45 ve Zoraki hp01 arasinda kaldim gerci arada 3 kati fiyat farki var ama evladiyelik olsun diyorum...hw45 fiyatina Pcp bt65 yada full set hatsan trophy yandan ve arkadan bolt tufek te alinabilmekte.. ne yapsam acaba...
evladiyelik olmasını istiyorsan havalılardan uzak durucaksın
HANİÇ
QuantumArms A-1,618 Bolt Action
Adler ArmsPompalı Alltan Kurmalı Av Tüfeği
Son videodaki tüfek yurtiçi satışı varmı emin değilim.
bunlar benim düşüncem...
Yok hocam ateşli silah istemiyorum, kesin havalı olacak...
Hatsan Trophy hakkında nette hiç detay bilgi yok, fiyatı pompa set olarak uygun, 1250 TL
AT44 güzel ama ben Mauser tipi yandan bolt gümüş parlak ucunda top olacak,
BT65 çok pahalı, pompa vs 1600 tl minimum
Hadi alttan kurmalı olsun dersek Hatsan Dominator 200 ve Hatsan Torpedo 100x potaya alıyoru mama bunlarda bolt olmuyor... üstelik Vortex olsun dedikmi alttan kurmalı birtek Hatsan Torpedo 150 var ama ağaç kundak değil oda..
Tabanca olsun desem Zoraki HP01 çok uygun ama 3 kurma, Weihrauch hw 45 tek kurma ile zorakinin 2 kurmasından güçlü, daha kibar ama 3 katı pahalı, pcp tüfek fiyatı ama torununa bırakırsın diyorlar alman kırması..
işin içinden çıkamadım...
Co2 desen oyuncak gibi, ASG dan wesson silver 8" den başkasını da düşünmem...
Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...
Havalı silah alacaksanız kesinlikle pcp alın,diğer silahlardan verim alamazsınız.Kurmalı vs gibi silahların çıkış hızları tamamen hafif pelletlerle yapılan hız ölçümlerini yansıtır.2 sene kadar havalı tüfeklerle haşır neşir oldum.Takımımız vardı scuba tüpleriyle ve bir yığın envanter ile giderdik atışlara.
At44 ler eskidi artık fi tarihinde kullanıyorduk .Hatta hepimiz at44 sahibi olduk.bt65 en kuvvetli yerli tüfeklerdendir.supressorsuz kullanımda bile silah gibi patlama sesi çıkarır.Tahrip gücü yüksek ve buna bağlı olarak çıkış hızı kuvvetlidir.Bende kullandım hatta 4 sene önce felan pompa dahil 500 tl ye satmıştım.
Kalite istiyorsanız ispanya ve alman markasından şaşmayın.Özellikle hw40 mükkemmel işçilik ve nizami atış grafiği çizer.Harici airarms bu işin iyilerindendir.
Demek istediğim ucuz diye birşey almayın.Bir ay tüfeği alın,bir ay pompayı,bir ay dürbünü.İstanbul ,izmir,ankara gibi büyük şehirlerde profesyonel gruplar var .Birisine üye olun .Gidin atışlara musabakalara katılın.Grupların scubaları vs olur.Pompa almanıza gerek kalmaz.Çoğu şehirdeki grupların kendilerine ait atışalanları var.
Www.airguntürk.com türk havalı silahlar topluluğunun neredeyse resmi sitesidir.İkinci el silah ve ekipmanları uygun fiyata bulabilirsiniz.
Bu linkden tüm şehirlerdeki takımlara ulaşabilirsiniz.
http://www.airgunturk.com/index.php/Board/161-Takimlar/?fd25df98
Çok teşekküreler bilgi için, youtube da bt65 in sesi tık diye çıkması beni biraz üzüyordu demek iyi gümlüyor...
Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...
O mu olsun, bu mu olsun diye ararken, biraz daha veriyim şu olsun diyorsan. Motosiklettende bildiğin gibi işin içinden çıkamazsın.
Ne için kullanacaksın?
Ayda bir gider 60-70 metreden şişe kırarım, hedef kâğıtlarına çalışırım
diyorsan. Hiç düşünme alttan kurmalı bir hatsan al.
Ben çalışıp yarışmalarda derece kovalayacağım diyorsan. Hatsan lw namlu bir pcp den aşağısını alma. Ben bir kaç yarışmada alttan kurmalı kullanan gördüm ama o tüfeklerin parasına pcp de alırsın zaten. Onun dışında macit anlatmış zaten.
Ek olarak hatsana güvenebilirsin. Büyük bir değişiklik olmazsa adamlar kargoyu karşıladığın sürece her türlü yardımcı oluyorlar. Diğer markaları kullanmadım ama kullananlardan muhattap bulamama durumları yaşayanları biliyorum.
Birde vortex li olmayan bir model bile alsan, sitesinden baktığında sağ üstte vortex uyumlu yazıyorsa, tüfeğe sonradanda vortex taktırabilirsin. 80 tl gibi bir paraydı ilk zamanlar. Güncel fiyatı bilmiyorum.
Bol şans. Şimdiden Güle güle kullan. Bilinçli yapıldığı sürece çok zevkli bir hobi.
benim de babamda; dededen kalma simson suhl çifte, bi tane de üzümlü süperpoze var. Atıcılığa merakım var ama ben hayvan vuramam (vuran olursa yerim :D). Babamla beraber av ruhsatımız var. Benim de ruhsat çıkarmamın sebebi, babam avlanmaya giderken jeep sürecek birisine ihtiyaç olması... :D
Air force condor candır özellikle 25 cal 6.35 sökülüp sırt çantasında motorda taşımak da kolaydır.
DİKKAT: Havalı tüfek ile avlanmak kesinlikle yasaktır. olası havalı silah (kasıtlı ve ya kazara yaralamalar da) ateşli silah la yaralama muamelesi görülür ama 50-100-150 mt. çanak çölmek vurmak serbest
Ben de bir tane hatsan mod 125 aldim. Bu aletlerin bakimini ve temizligini nasil yapmali. Motordaki gibi wd40 la dalsak olur mu. Bu konuda kaynak gosteren olursa cok sevinirim.
Ek olarak tetik çok sert geldi, quatro tetik vs muhabbeti var. Biraz daha yumusatmak mumkun mu?
Uzun zaman oldu sanırım bu başlığa yazmayalı
Başlığı ilk açtığımız zamanlarda bir adet pompalı tüfek sahibiydim, hala aynı tüfek elimde durmakta. Ruhsatını yeniledim ve bir adet daha tüfek almak için dilekçe verdim.
İkinci tüfeği 20 cal. yarı otomatik ve kısa/genç dipçik almak istiyorum, oğluma hediye edeceğim. O da yavaş yavaş alışsın silahlara.
Zaten hem ona, hem kendime, hem de hanıma atıcılık sporculuğu için lisans çıkarıyorum.
Yakın zamanda bir adet de tabanca aldım, ma aile silah talimi yapacağız
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
wd40 kesinlikle sıkma arada bir namlusunu ve plastik kundağın dışında kalan kısımları paslanmaması için yağlarsın o kadar barut olmadığından namlu içi kirlenmiyor sentetik kundağada dikkat et benim mod 85 iki kez dipçikle tetiğin birleştiği kısımdan kırıldı çok zayıf sentetik kundaklar
Toz toprak, yağmur, çamurda kullanmazsan bayağı bir süre bakım istemez. Ateşli silahlar gibi değil. Fakat motosiklette olduğu gibi çok uzatmadan yağlamak iyidir. Ömrünü uzatır, tüfek istikrarını korur. Yeni yağlanmış tüfekle, uzun süredir yağlanmayan arasında namlu çıkış hızı arasında önemli fark vardır.
Quattro tetikte 3 ayar imkanı vardı, değişmediyse. Hatsanı arayıp bilgi alabilirsin, ilgili bir kuruluştur. Malının arkasında durur.
Kolay gelsin.
Yivsiz , havalı pcp gibi konularda master kademesinde , layığıyla videolar çeken abi,kardes sayın Alparslan şen kanalına bakın , şahsen abone oldugum 1 burasi , 2. Alparslan şen yutup kanalidir.
Hanzo gibi dağa taşa suya olurolmaz heryere şeye değil , bilimsel harika videoları vardır chrono, çıkış hızları, muhtelif tekkursunlar, muhtelif hava sıcaklıkları, muhtelif saçmalar , dağılım testleri , markalar vs gibi birçok konuda olağan üstü calismalari var , herkese biri Doktor diğeri Ecza'ci olan bu kardeslerin kanalını oneririm .
Reklam değil açıklaması ister istemez yazmak gerekiyor , ancak harbi ve dogru temel bilgiler için bu ikisinin kanalı tavsiye ediyorum , uzaktan yakından münasebetim yoktur .
bireysel silahlanmaya hayırrrrr .......
Husan arms hakkinda bilgi sahibi olan varmi?
Youtube kanalim: https://m.youtube.com/channel/UCunH1ErmfU-G4UtZc3s624A
Fatih bu dediğini Bosna Hersek'teki kadınlara da söyle bi ara gidersen, tepkilerini ve anlattıklarını da bize yazarsın döndüğünde
Bak erkeklere demiyorum, kadınlara söyle yeter
Bir milletin silahlarını elinden almak, ya da silahlanmalarını engellemek o millete yapacağınız en büyük kötülüktür.
Bireysel silahlanmayı engellemeye yönelik kampyalar yapmak, ya da devletin bireysel silahlanmayı zorlaştırmasını istemek sadece senin ve benim gibi ahlaklı, namuslu, dürüst, vergi ve harç verip devletin verdiği izinler ile doktorlar ve pskiyatırların raporları ile silah alan vatandaşın silah almasına engel olur.
Ruhsatsız silahlanan ve kötü niyetli olan insanların silahlanmasına nasıl engel olacağız? Alınan ruhsatsız silahı geçtim istedikleri adette mermi de alabiliyorlarken devletimin bana verdiği yıllık mermi hakkı 200 adet, parasıylan ha yanlış anlama olmasın
Kültürlü ve bilinçli silahseverlerin sayısını çoğaltmalı çocuklarımızı ve kadınlarımızı silahlar hakkında eğitmeli bilinçlendirmeliyiz. Ruhsatlı silah sayısını olabildiğince kolaylaştırmalı ve çoğaltmalı, ruhsatsız silah suçunun cezasını arttırmalı ve caydırıcı kanunlar çıkartmalıyız.
Ruhsatlı silah sahibi düğünlerde havaya mermi sıkmaz, maç kazandığında sıkmaz, içip içip kafayı çekip sıkmaz. En fazla poligona gider medeni bir şekilde talim yapar, ya da en kötü memleketine gittiğinde dağda bayırda meskun mahal dışında kanunlar ölçüsünde atış talimini yapar.
Saygılar.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
benimde evde tüfek var arada sırada av a gidiyordum son 3 yıldır ona fırsat bulamaz oldum işler güçler vs
yani bu magandalar için söylenmiş bi söz
adamın biri düğünde bi ateş ediyor ilk okula çağında bi çocuk ölüyor ve adam 30 yıl hapse giriyor çocuğun ailesi perişan adamın çoluğu coçuğu perişan
yani aman dikkat arkasını görmediğiniz hedef e bile tetik düşürmeyin
kalın sağlıcakla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)