geçmiş olsun abim ellerinden öperim sağlık konusunda yapacağım bişey olursa emret
geçmiş olsun abim ellerinden öperim sağlık konusunda yapacağım bişey olursa emret
ne yaptın öle be yav
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
neden cansız bura..
bence yerli havalı tüfekler daha mantıklı hem ucuz hemde dayanıklılığı iyi.
http://www.havalitufeklerim.com/torun-101-havali-tufek.html bu ürün hakkında yorum yapabilirmisiniz arkadaşlar.
Modelin hem 4.5 mm hem de 5.5 mm seçenekleri vardır; isteğe göre birini gönderiyorlardır herhalde.
Aynı modelden ben de var arkadaşım gerçekten kaliteli bi tüfek .yani 7 yıl oldu pas vs tık yok ama gergi yayı illa gevşeme yapıyor ,o da bi Mengene ve yaya bakar . hobi için gayet iyi sportif hafif ben extra olarak fare zararlsı için kullanmıştm zamanında
Linkini verdiğin tüfek , tüfek sayılmaz uyduruktan bir tüfek insana zevk vermez , attığını vurmaz , vurduğunu kıramaz
Biraz bütçeyi arttırıp , mod 85-90-95- en güzeli mod 99 almak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
Geçen yine 200 metrede şişe kiriyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
Buda serbest çalışmamız , o laptop gayet düzgün bir vaziyette idi üzerinde çalıştık biraz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
Burda da ben tüfeği konuştururken
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Bu slow motionsda bana ait
Arkadaşlar 2.el yarışma tabancası nereden bulabilirim. Sıfır 6 bin liradan aşağı değil
Örnek:
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Geçen gün konuyu gördüm, konu sayesinde uzun zaman önce aldıgm kenarda kalan torun Magnum k101 4,5 mm yi yay,keçe(plastik uc) değişimi yaptım. Şimdi gayet iyi kondisyona geldi. Kullanmadıgım ses sistemi kutusunu 20 mden delip çıkabiliyor bana göre başarılı
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
ucuz av tüfekleri ve havalı tüfekler için güzel bir site her türlü havalı tüfek ve av tüfeği var
Bundan bir kaç sene önce Hatsan mod125 sniper istiyordum. Sonra gidip Derya Anakon model av tüfeğialdım. hala kullanıyorum. memnunum. Sesi acayip yalnız
HERHANGİ HOBİ AMAÇLI , SAVUNMA AMAÇLI VE AV AMAÇLI TÜFEK VE AV TÜFEĞİ VE AV MALZEMELERİ PAZARLAMASI YAPMAKTAYIZ SORU GÖRÜŞ VE ÖNERİLER İÇİN
www.tufekonline.com ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ...
bende de webley typhoon marka havalı bir silah var tek tek atıyor dane dane bende sizdenmişimde haberim yokmuş
hatsan mod 33 kullanıyorum dürbünlüydü yere düşünce yamuldu attım dürbünü 5,5 mm ayarsız sanırım biraz ama hedeften şaşmıyor köyde karga kalmadı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)