Avcıların Buluşma Mekanı [Havalı tüfek veya tabanca ve Ateşli Av tüfekleri ]
Reklamlar
-
11 Mayıs 2012, 11:10
avciceyhan adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun allah bela vermesin 740 tl çok ucuz ikinci el mi aldın sıfırsa çok iyi paraya almışsın
sağolasın, sıfır aldım
normalde satıcı 700 tl diyor da bana 650 TL ye geldi
ekstradan atış gözlüğü, güzel bir kılıf, 2 kutu mermi ve yağlama spreyiyle 740 tl ödedim
Türkiye' de daha ucuza satan yok sanırım, satıcının kendi de öyle diyor
Reklamlar
-
11 Mayıs 2012, 11:15
tigermbz adlı üyeden alıntı
sağolasın, sıfır aldım
normalde satıcı 700 tl diyor da bana 650 TL ye geldi
ekstradan atış gözlüğü, güzel bir kılıf, 2 kutu mermi ve yağlama spreyiyle 740 tl ödedim
Türkiye' de daha ucuza satan yok sanırım, satıcının kendi de öyle diyor
benim yağ sprey seklinde değil ama öyle olandan bende almak istiyorum.. inşallah sorunsuz kullanırsın safiri...
merakla takip ediyor resimleri bekliyorum....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Mayıs 2012, 11:20
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
benim yağ sprey seklinde değil ama öyle olandan bende almak istiyorum.. inşallah sorunsuz kullanırsın safiri...
merakla takip ediyor resimleri bekliyorum....
sağolasın
keşke vaktim olsa, fırsat bulunca en kısa zamanda inşAllah
-
11 Mayıs 2012, 11:27
2 kutu mermiyi peş peşemi sıkacaksın... tutukluluk yaşayanlar olmuştu.. bence bakımsızlıktan falandır.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Mayıs 2012, 11:39
yaw ramazan almışsın düğün cü tüfeğini ava gideceksen keşke sp alsaydın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
11 Mayıs 2012, 11:44
F54 adlı üyeden alıntı
yaw ramazan almışsın düğün cü tüfeğini ava gideceksen keşke sp alsaydın
yok bana bu yeter.. fazlasıyla birlikte............ sp ne oluyor...........
-
11 Mayıs 2012, 12:00
-
11 Mayıs 2012, 12:06
2 kutu mermiyi peş peşemi sıkacaksın... tutukluluk yaşayanlar olmuştu.. bence bakımsızlıktan falandır.....
önce tüfeği söküp iyice yağlarım
sonra vidası neyi herşeyini güzelce sıkarım
sonra tüfeğin sağlığını test etmek için 50 mermiyi atarım fırsat olursa
eğer sorun çıkarırsa değiştireceğiz çünkü
-
11 Mayıs 2012, 12:35
f54 bu benim babamın tek kırması..zaten var pederde.. birde çifte var oda üzümlü yapımı huğlu.... ben daha sportif diye otomatik aldım..........
adamım hadi bakalım safir yorumlarını senden bekliyoruz.. at 50 adet mermiyi sonra yaz buraya........
-
11 Mayıs 2012, 13:39
ramço benim bahsettiğim tüfekler çifte dir fakat üst üste namlu lu tek kırma artık tarihe karıştı...
-
11 Mayıs 2012, 14:08
F54 adlı üyeden alıntı
ramço benim bahsettiğim tüfekler çifte dir fakat üst üste namlu lu tek kırma artık tarihe karıştı...
evet ama dede yadigarı ve halen aktif çalışıyor.. babama dedesinden yadigar..... ama bir sefer salladım onunla oda omuzu kırıyordu.. ne depiyor mübarek............
-
12 Mayıs 2012, 12:46
evet ama dede yadigarı ve halen aktif çalışıyor.. babama dedesinden yadigar..... ama bir sefer salladım onunla oda omuzu kırıyordu.. ne depiyor mübarek............
süperpoze ve çifte de tek kırma ile aynı seviyede teper süperpoze kullanıp bi anda otomatiği ilk elime aldığımda sanki 8 lık dambıldan 3 lük dambıla düşmüş gibi hissettim kendimi
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
12 Mayıs 2012, 12:53
otomatik güzel ama mekanizma nasıl sökülecek onu çözemedim.. ruhsat çıksında arabaya atıpğ götüreyim aldığım yere adam göstersin bari....
-
19 Mayıs 2012, 18:06
nerde bizim avcı tayfası...
-
19 Mayıs 2012, 18:46
İzmirde trap-skeet poligonu var mı? bilen varsa sorularımın devamı gelecek
-
19 Mayıs 2012, 21:35
nerde bizim avcı tayfası...
ramazan av sezonu kapalı avcı lar tatilde
-
19 Mayıs 2012, 21:45
F54 adlı üyeden alıntı
ramazan av sezonu kapalı avcı lar tatilde
olsun dağa çıkalım stres atalım ... cross lu avcılar...
-
19 Mayıs 2012, 21:50
kanka bu tarih te elinde yarı oto.. tüfekle dağda yakalanırsan seni ormancı dan kimse kurtaramaz eğer atış yapacaksan poligona marş marş...
-
20 Mayıs 2012, 13:58
F54 adlı üyeden alıntı
kanka bu tarih te elinde yarı oto.. tüfekle dağda yakalanırsan seni ormancı dan kimse kurtaramaz eğer atış yapacaksan poligona marş marş...
aslında kurtarır yanında kuş yok ruhsatın var yanına yarısına kadar dolu üç beş şişe al bunlarla antreman yapmaya geldim de gerçi zaten bu tarihte ne ormancı ne jandarmaya rastlarsın zaten doğruyu söylüyosun bi sorun yok
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
20 Mayıs 2012, 14:15
evde silah a bakım yaptım.............
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)