otomatik av tüfeği olmaz, av yasalarına aykırı ve hiç etik değil.
Av konusuna zaten karşıyım, otomatik silahla avlanmakta hiç adil değil!
otomatik av tüfeği olmaz, av yasalarına aykırı ve hiç etik değil.
Av konusuna zaten karşıyım, otomatik silahla avlanmakta hiç adil değil!
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ben de bakınıyorum uzun zamandır
av amaçlı değil benimki, o yüzden taktikal sınıftan bir şeyler bakıyorum
ne kadar sorunlu olsa da safir t14 compact-s(1000 tl) ile torun x3(550 tl) arasında bir karar vereceğim sanırım
safir t14, m16 yı andırdığı için oldukça meşhur ve bir dolu yorum ile video var hakkında, kulanıcısı çok. ne kadar sıkıntı çıkardığı söylense de genel kanı alınabilir olduğu yönünde
torun x3 ise taktikal sınıfta olsa da av tüfeği olmaya daha uygun
ama av için herhal süperpoze den daha ideali yok
yani torun alına bilir diyorsun..acaba torun un üretimi neresi.. bizde zaten avcılıkla ilgilenen babam var.. babam çifte den başka tüfekle ava gitmez.. babamın yanında bazen bende giderim.. benimde tüfeğim var demem lazım ama tüfek kullanım amacı ile babama ait olacaktır... ruhsat ı eşim alıyor...zaten ben ameliyatlı olduğumdan malak gibi yatıyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
tiger
bence oyle sacma sapan tüfeklere bakmayın .Görüntü dışında başka birşey yok.fişek atan tüfeğe dürbün,lazer koyuyorlar hiç anlamıyorum
fişeğin kapasite belli.M16'da laser olur,dürbün olur anlarımda av tüfeklerine veya fişek atan tüfeklere koymaları tamamen yeni bir pazar oluşturma çabası hiç bir kullanıslılıgı yok.Askeri tüfeklere merakınız varsa kırıkkale'nin yada yabancı meşei olan yivli tüfeklerden alabilirsiniz.
ramco
üzümlünün çiftesi,çiftsanın superpoze'si,huglunun horozlusu meshurdur derler.kucuklugumde duydugum bu laflardı.bana boyle empoze edıldı.Avcı degılım fakat kullanırım bırde ımkanlarım dogrultusunda eskı tufeklerı topluyorum
bıçaklarla aram iyidir ama ateşli silahlara ilgim fazla değil
korunma amaçlı her eve lazım fikriyatında olduğumdan ve yakın zamanlarda ihtiyaç hasıl olabileceğinden bir tane alayım niyetindeyim
çok delisi olmadığımdandır biriki yıldır erteliyorum mevzuyu
ama bu ara karar aşamasındayım
safir için internette hemen hemen ne yazıldıysa okudum, neredeyse tüm videoları da izledim
yurtdışında da itibar görüyor safir.
keza yabancı inceleme videoları da var internette
torun markası hakkında ise hiç bir malumatım yok
standart bir yarı otomatik olduğundan sorun çıkaracağını sanmıyorum
eğer ava da gideceksen safir t14 için ava pek uygun olmadığı izlenimini edindim kullanıcı yorumlarından
bu sebeple torun x3 daha alınabilir gibi duruyor
ama kullananların yorumlarına itibar etmen daha yerinde
neticede ben başkalarından duyduğumu söylüyorum bir nevi
greyhorse
mümkünse bir m249 almak isterdim amerikan piyasası fiyatlarından, tavor21 de olur, hatta lever action tüfek ya da en azından ar15 tabanlı bir otomatik silah
illa g3 veya mauseer al dersen istemem, safir i tercih ederim
bazen bu sahte gorunumlu(replıka'mı denır)tehlıke arz edebılıyor.Korkutma amaclı kuru sıkı sılah cekıpte adamın gercek sılahla oldurulmesı gıbı.Safir'de gene dusuk ıhtımal ya belli'mi olue bırıne dogrultursun adamda bırde m16 yada mauser varsa
Bende merak edıp sordum torun'u.Torun'u mecbur kalırsan al dedı.
http://www.avsilahlari.com/uzumlu-av...fiyatlari.html
enjektorlu,tek tetık torun var
safir t14 ün tahribatının da m16 dan çok aşağı kalacağını sanmıyorum
hele aşağıdaki videoda bir demir profile yaptıklarını gördükten sonra
http://www.youtube.com/watch?v=FCwQWwn27Tw
burada da ssar denen bir tetik sitemiyle tam otomatik bir silahmış gibi davranıyor
http://www.youtube.com/watch?v=8VEHsHPD0lI
repilika diyemeyiz, 600rr ile 600f karşılaştırması gibi olur
ssar'ı sistemini biliyorum birde sarjor sistemi uydurarak safir 50 tane fısek alıyor
ramco
baglantıdakı ekledıgın tufek guzel
otomatik tufek fiyatı oldukca uygun,naklıyede ucretsız
konu taşındı, izleyiciler irtibatı kaybetti sanırım
huğlu 4+1 otomatik ve sarsılmaz salvo süperpozem bulunmakta
huğlu çok iyi bi tüfek yapmış fiyatına göre tabi ben aldığımda bu fiyatın 200 lira kadar altına satılıyodu 600 civarı şansıma tüfeğin cevizi üst kalite bi ceviz geldi tüfeğin duruşu bile güzel ama ben sizin yerinizde olsam ömürlük sağlam dengeli güvenli bi tüfek istiyosam armsan alırdım
armsanın fabrikası ve güvenlik standartlarını gördükten sonra bir daha otomatik alırsam armsam çifte alırsam huğlu alıcağım
torun almanı önermem armsan ve sarsılmazın otomatikleri güzel biraz daha uygun olsun diyorsan her türlü huğluyu öneririm
safire elini sürmeni bile istemem sapan alın eve hem daha dengeli hem daha sorunsuz hem de daha ucuz olacaktır o bile daha mantıklı safirden
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
peki arthemis marka için ne diyorsun....
sahibi olan kişilerle ava çıktım ve silahın atışını ve her şeyini gördüm fakat kullanmadım ama çok inceledim açıklayayım
birincisi 36 kalibre otomatik tüfeğin 12 kalibre ile uzaktan yakından alakası olmadığını gördüm
kuş avlarında gez göz kullanılmadığı için ve 36 lık kovana az saçma konulduğu için kuş avında kullanılamaz domuz avında kullanılabilir diyenler çok oldu ama domuz 12 kalibre domdom la bile kolay kolay devrilmez derisi kauççuk gibidir enerjiyi soğurur
çok tutukluk yaptığını çok kişiden duydum ama görmedim
parçaları genel olarak plastik olduğu için kalite çok düşük
kısacası kullanışsız sadece duvarda şekil olsun diye durabilecek bi tüfek
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
arthemiz torun bu iki marka arasında kaldık arkadaşlar yardım lütfen...
artemiz izmir özler avın markası ve hiç hoşuma gitmedi ve özler av atanın turkiye bayii ve bu nedenden atanın fiyatı çok uçuk
otomatikte bu nedenden hatsanı tercih ediyorum ama tabikide kul yapısıdır birde hatsan ile artemisin pozeleri aynı fabrikada yapılmakta ve bence iyi silah değil kimseyede önermem
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)