Aynen parayı veren avı vurur tabi kaçmayan avı vurmak avcılıksa
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
valla bu kadarda olmaz beyler yauuuu tamam avcıyız dedik dee bu ne arkadaş yauuu , olaya bide o kuşların tarafından bakın kimsinin amcası ölmüş , kiminin çocuğu ,kiminin anası babası tam bi soykırım olmuş ,yemişim parasını turasını yauuuu....
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Arkadaşar bilmem biliyormusunuz bu resimler yurt dışında çekilmiş Türkiyede çekilme imkanı yok zaten.Ördek avı İspanyada olması lazım.Yurt dışında av popülasyonu fazla Türkiyedeki gibi 3-5 değil limitler adamlar vurmaya başedemiyor limit diye birşey yok hatta bazı türlerde benim bidiğim üveyk popülasyonu kontrol altına alınması için devlet parayla vurduruyor bir video vardı bulamadım onu adamlar vurdukları üveykleri çuvallara dolduruyor av bitiminde meydana boşaltıyorlar çuval çuval üveyk Bu resimler büyük ihtimalle 2-3 gün süren av partilerinden ve avcı sayısı oldukça fazla o yüzden avcı başına düşen av normal sayılarda.Resimlerdeki hayvanlar size çok gelmesin bi o kadar avcı vurmuştur onları
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
doğrudur yorumuna sozum yok fakat ben ilk defa bu kadar ölü kuşu bir arada görüyorum soylediklerinde haklı olabilirsin ancak allah dünyanın dengesini kurmuş zaten tabiat saati de tıkır tıkır işler. insanın ne haddine bu düzeni sağlamak .genelleme düşündüğü. zaman insanın aklına bu geliyor
memleket neresi olursa olsun sonuçta ıspanya yada başla bir memleket bu dünya sınırları içinde değilmi
Valla aklıma gelen. bu arkadaşım ben yanılıyorlar. da olabilirim sevgiler..
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Sende haklısın ama şuna inan bu kadar çok kuş vurmak dengeyi bozmaz,dengeyi bilinçsiz avlanma bozar , av bulmuşken hepsini vurayım demek bozar , gece fenerle av yapmak bozar , teyble av yapmak bozar , doğaya saygısı olmayanlar bozar dengeyi , avı sadece et olarak görenler bozar , savunmasız hayvanı vuran bozar.Kısacası dengeyİ av hayvanı ile eşit şartlarda av yapmayanlar bozar.
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Bilinçli avlandıktan ve limitlere uyduktan sonra sorun yok asıl sorun cahillik lafa geldimi neden sadece bizde limit var neden sadece bizde belirli günlerde avlanma var nedenmi adamlar adam gib avlanıyor insan gibi avlanıyorlar aç gözlü degiller doyumsuz degiller
elverengin@gmail.com
beyler bırakın bu yabancı hayranlığını alın size gerçek anlamda av resimleri ama yükleyemiyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
2 resimde benden olsun konuyuda güncellemiş oluruz
bikaç fotoda benden olsun
gördüğünüz KATO DAĞI
bu sene vurduğum ilk tavşan
bizim VİA çok felaket avcıdır
şükretmek lazım
bekleyin ördek resimleri başkasında onları alınca yüklerim
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Maaşallah koca sezonu sadece 5 adet üveykle bitiren bir avcı olarak tebrikler
elverengin@gmail.com
Av merakım yok ve yakın bir akrabamı da avda amcasının oğlunun vurması sonucu kaybetmiş birisiyim(2 kızı yetim kaldı).Ateşli tüfeği sadece askerde elime aldım,sesine hayran olan çoktur ama ben sadece havalı tüfekle hedefe atış yapmayı seviyorum arkadaşımın tüfeğini boş bir arazide kullanıyoruz.güzel havalarda hobi amaçlı birkaç saat atış yapıyoruz o kadar.sizlere sadece dikkatli olmanızı hatırlatabilirim rast gelsin
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Bende mod 125 6,35 satın aldım bir tanede optima 3*9*44 müydü ışıklı dürbün aldım ama dürbün ayarını hala yapamadı hatsn havalı tüfek te dünya markaları içinde bence
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
sagol hocam. sıfırlamayı yapacaz artık saçmadada yakın mesafe atıyorum yerlı mallrını kullanıyorum bir kaç resimde benim makıneden
wictory sport kullandım şimdi ise yerli malı kullanıyorum . bir kaç resimde ben atayım baba ogullardan büyük olan 6,35 mod 125 küçük olanda 15 yıllık olan yine hatsanın 4,5 luk.
buda yag kutusuna verdıgı tahrıbat arkalı önlü delebiliyor
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)