İlgileniyor olabilirlerde bu modeller,güç olarak iyiler ama kalite ve isabet olarak airarms veya dianaların yanına yaklaşamazlar malesef, keşke iyi olsalardı bizde yerli üretim kullanırdık.
İlgileniyor olabilirlerde bu modeller,güç olarak iyiler ama kalite ve isabet olarak airarms veya dianaların yanına yaklaşamazlar malesef, keşke iyi olsalardı bizde yerli üretim kullanırdık.
lütfen konuyu tartışmaya çevirmek istediğimi düşünmeyin sadece kendi fikirlerimi yazıyorum ; mesele açlık meselesi ise .. tüfek parası, fişek parası, dağa taşa gidecek benzin parası harcanıyor değil mi ??? gidip o paraya en güzel yemekleri zaten yeriz ve cana kıymayız ... demek ki avlanmak açlık değil zevk içinmiş ... yazıktır günahtır o hayvanlara vurduklarımızı yesek ne olur yemesek ne olur ???
Zevk? Zevk için vurulursa o hayvan mumdardir günahı büyüktür ama avcılık yapan insanın niyeti zevk değildir bu konuyu uzatma hep aynı seyleri soyluyosunuz insanların zevk için vurmadigini bile bile böyle cümleler kullanman zaten yanlış her şey niyete bağlıdır bunu unutma ben onu yeme niyetinde vuruyosam mumdar sayılmaz avciyim diyen kisinin niyeti budur sahada uzatma
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Yav şu yazıktır günahtır diyenler herşeyin bir zevki vardır,yazıksa o zaman sizde et yemeyin sizin yüzünüden inekler,tavuklar kesiliyor,günahsada bizim günahımız yani tartışmaya ne gerek var,hem avcılar vurduğu kadarda doğaya bırakır bunu kimse unutmasın,Avcılar doğa katili değil doğanın en büyük dostudur.
sen kimsin bana alıntı yaparak cevap vereceksin ???? .... zevk için öldürüyorsun işte .... o hayvanı yesen nolur yemesen ne olur açlıktan öldün mü ????? bana bi daha emir kipleriyle unutma , uzatma şeklinde sakın yazmayasın uyarmış olayım şimdiden , sonrasını sen bilirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 ----------
işine gelmeyen kişi yorumu ... inekler tavuklar beslenmek için insan tarafından yetiştiriliyor ayrımı yapamıyorsun demek ki ... doğaya faydalı olan bir tane avcı fotografı göster de görelim avcı adamın doğaya faydasını ...
Hayatında kaç kere keklik,bıldırcın,sülün bıraktın doğaya??? Herkesin sevgisi içinde burda tartışmaya gerek yok,gelirsen avcılar birliğine herşeyi 2 gözünle görürsün.
hayatımda doğaya o hayvanları bırakmadım ama ... hayatımda hiç o hayvanların canına da kıymadım ... burada tartışmaya gerek yok diyorsan HALİS le konuştuğum mevzunun orta yerine zıplamayacaksın ... üstelik siz mevzuya girene kadar konu tartışmaya dönmemişti , sadece fikirlerimizi yazıyorduk .... senin bildiğin sana, benim bildiğim bana .... boş polemiğe girme istersen
Kimin doğaya faydalı olduğu ortada,klavye başında doğaya sahip çıkılmıyor.İyi akşamlar
ooo sana kalırsak yandık sen yedigin yemegi zevkle yemiyorsun dimi onun içinde et yok olurmu ama onlar evcil hayvan onlar canlı degil dimi ya herkes işine baksın balıkta yemeyin o da canlı onuda avlıyorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:48 ----------
buda gecen haftadan
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
aradaki ayrımı yapamayanlar doğru olanı idrak edemeyecek , çünkü doğru olanı arayış yok ... boy boy kahramanlık resimlerinize devam edin çarşınıza pazar ola, herkes işine baksın ... ufuk kaçar
bu sene av sezonunda bir köylü aynen şunu dedi ne olur gelinde şu domuzları vurun adamın darı tarlasını dümdüz etmişler şimdi çiftlikteki tavugu yemek bana görede katliama sponsor olmak demek desem ne dersiniz beni kesseniz dagda pazar günü 6 saat yurumem ama av diye yuruyoruz ve ayrıca ir şeyde vurdugumuz sayılı gundur
bu demekki herkesin bakış açısı farklı
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Ağabey yazık değilmi ne istiyosun hayvancıklardan canın et istiyosa satılıyo kasapta diyecen şimdi onlarda canlı değilmi, tabiki değiller onları labaratuar ortamında üretiyolarmış cansız ve direk parça et olarak hemde
Bunu neyle vurdunuz yaw mavzerlemi daha ufağını vurdular yanımda superpozeyle banamısın demedi ilk başta 2-3 km ötede düşmüştü.
çanakkalede satılık gamo cfx royal 4.5 mm (.177)
sabit namlulu
sıfırdan farksız ( 200 atış falan yaptı)
kılıf ve 1 kutu gamo saçma
400 TL 0541 653 95 61
modeli görmek isteyenler için
http://www.hilalav.com.tr/img/urun/rs497427.jpg
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
tüm gündür kar yağıyor yarın sabahın köründe yaşasın tavşan avı keklikler eşlendi artık onlara dokunmuyorum ama domuz vurmaya her daim hazırım
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
kardeş şu an tavşan avı da yasak yani balayında hayvanlar bende bu sezon fazla ava gittim ama fazla av yoktu daha yeni kar yağdı ne yapalım ama domuz avı serbest sezon kapandığı için tüfeği temizledim yatağın altına koydum şimdi de camdan kar ın yağmasını izliyorum artık ünümüzdeki kış ava giderim herkeze sene ye rast gele
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Abi bırakın onları ya bı süper poze al hayatını yaşa tavşan şa tavşan güvercin se güvercin bildircin şa bildircin
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
bu sene hemen hemen hiç av yoktu illagal izmirde avı kuruttu resmen teypler yerli bıldırcını bitirdi ne kılavuz kaldı ne ördek
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Yok faydası maydası...Kendilerini kandırmaktan başka bişey değil....
Daha avlaklara attıkları çöpleri toplasınlar....
Daha ortalık yere pisleyen kişileri saymıyorum....
Şunu da ekleyim... Bende teskereli avcıyım.... Ama daha 1 tane ne kuş ne de tavşan vurmadım... Vuramam.... Sadece hedef olarak şişe diker onu vururum.... Onu da uzun zamandır yapmıyorum....
Şu an sadece balık tutarım..... En masumu o sanırım.... Ve en zevklisi...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)