Avcıların Buluşma Mekanı [Havalı tüfek veya tabanca ve Ateşli Av tüfekleri ]
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
avciceyhan adlı üyeden alıntı
Abi sana bisey sorcam ben gdipte dağda uçmuş üremis gezmiş hayvanı acı cektirmeden öldürüyorum ya sen napiyorsun daha floresan ışığı dısında birsey görmemiş bı hayvanın daha üremeye uçmaya fırsat bulamdigi gibi 0.5 metrekarelik kafeslerde tıkılmış kalmış bı hayvanı yiyorsun şimdi soruma geçiyim sence hangimiz caniyiz
yok yok onlar cani olurmu onlar kafeste yaşamaya alışmış hayvanlar hem onlar can taşımıyor onlar sanal alemde doguyor onlar canını florasandan alıyor o yüzden onlar cani degil
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Reklamlar
-
-
dunyada heryerde limit kısıtlama yok bizde var ne ayaksa tansu çillerin attıgı bir imza yuzunden yok yasakmı degilmi bu ne limiti ne burası sulak alanmı diye diye bir hal olduk
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
02 Şubat 2011, 23:30
Usta bu ne ya burası Türkiye değilde neresi acaba
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
02 Şubat 2011, 23:45
Türkiye olma ihtimali varmı ? :D Yabancı bir ülke ama neresi bilmiyorum
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
-
03 Şubat 2011, 05:55
adamlara hakta vermek lazım bizde teypsiz av yasak av yapmayan hemen hemen yok bakın bu gun mendereste ordekçilşer ölmüş neden sandalla av yapmak için gece sandalla far avı yasakmı degilmi
elverengin@gmail.com
-
03 Şubat 2011, 10:52
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
belo adlı üyeden alıntı
adamlara hakta vermek lazım bizde teypsiz av yasak av yapmayan hemen hemen yok bakın bu gun mendereste ordekçilşer ölmüş neden sandalla av yapmak için gece sandalla far avı yasakmı degilmi
gece ve far avı yasaktır
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
03 Şubat 2011, 13:09
htmetin adlı üyeden alıntı
Sevgili avcı dostlarım. Bu av yasaklarını veya yasasını herneyse baştan sona elden geçmesi lazım. Özellikle vahşi hayvan popilasyonu inanılamayacak şekilde artmaya başladı.. Kendi bölgem için konuşuyorum (Batı karadeniz BOLU)Kurt avı yasak, domuz avı yasak, Tilki avı yasak özellikle ayı avı yasak. Yani tamam özel izin ile av turizmi yapılarak belli bir kotada avlanma yaptırılıyor ama buralarda sürek avı yaptırılmıyor vahşi hayvanlar için.. Özellikle Buradan AYI'lara seslenmek istiyorum ; bakın Ayı kardeşler sizlerle bir sorunuzmuz yok ama her domuz ve Tavşan avına çıktığımızda karşımıza yolumuza çıkmasanız? Bizimde çoluğumuz çocuğumuz var
Şaka bir yana etrafta inanılamayacak kadar AYI
var. Bir söylentiye göre bu AYILAr yurt dışından buraya topluca getirildiler. ama bence durum öyle değil iş tamamen çığrından çıktı.. eskiden karaca tavşan ala geğik gördüğüm yerlerde şimdi çakala çukala dolaşıyor. Sonrada karacanın nesli tükendi geyikler artık anırmıyor bütün suçlular yasak avlananlar falan filan.. durum tamamen vahşi hayvanlarının avlanmasının yasak olmasıdır.
Boluda ayı meselesi gerçekten dogru.Meraklı hayvanlar,ama bu kadar sessiz yaklaşılıp sonradan artizlik yapılmazki canım.Homurtuyla karışık nefesi ensemde degil,cigerimde hissettim.
son 2-3 senedir çakallarda da nüfus artışı var.Son günlerde sırtlan da görülmeye başlandı Mengen çevresinde.Henüz ben tanışmadım umarım tehlikeli degildir.
-
03 Şubat 2011, 16:14
bi ay evvel akşam suyu ördege gittik bekle ALLAH bekle bi şey yok hava kararmaya yüz tuttu hadi kalkalım dedik yola çıktık millet yeni geliyor hayırdır eeeee ördek avlayacagız siz bizde ördege geldik adam soruyor neden gidiyorsunuz ördek yokmu bizde gelmedi dedik adam guldu gunduz ördekmi avlanırmış gece avlanırmış isteyen gitsin baksın butun kuşcenneti tarafı menemen ovasının sulak tarafları gece ördek sesinden geçilmez vak vak teypler öter durur
bizim burada yamanlar dagında evler bitiyor domuzlar başlıyor ne sırtlan ne çakal her yer domuz oldu belki spilde falan varsa bi vakit bu tarafa gecerler
elverengin@gmail.com
-
21 Şubat 2011, 13:11
bende cumartesi günü kamp malzemeleri bakmak için kadıköy'de bir dükkana girdim. Havalı tüfekler vardı. 150 liradan başlıyor. Acaba alsammı dedim? 150 liraya alınan tüfekten de ne hayır gelir bilmem ama bende biraz heveslendim bu konuya.
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
-
21 Şubat 2011, 20:25
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
adasel adlı üyeden alıntı
bende cumartesi günü kamp malzemeleri bakmak için kadıköy'de bir dükkana girdim. Havalı tüfekler vardı. 150 liradan başlıyor. Acaba alsammı dedim? 150 liraya alınan tüfekten de ne hayır gelir bilmem ama bende biraz heveslendim bu konuya.
Bir hatırlatma yapma ihtiyacı duydum havalı tüfekle ve tabanca ile avlanmak yasaktır
-
21 Şubat 2011, 23:20
adasel adlı üyeden alıntı
hatsan mod80 alabilirsin durbunu falan var ve hedef atışıda gayet iyidir
elverengin@gmail.com
-
28 Şubat 2011, 18:21
A.A prosport modeli çok güzel görünüyor bana göre tek kusuru çıkış hızları biraz düşük,acaba isabetliliği bozmadan 900-950 fps çıkış alınacak şekilde modifiye yapılamazmı?
Uploaded with ImageShack.us
-
Modifiye yapılıyor ama tufegin ömrü çok kısalıyor power tarzı tufekte hatsan mod 125 veya mod 135 öneririm maddi durumunuz iyiysede hatsan at44 bu önerdigim butun modeller 1250 fps cıvarında 5.5 mm deki çıkış hızlarıda 300m/s cıvarı
elverengin@gmail.com
-
Bildiğim kadarıyla diana,airarms benzeri kaliteli markalarda ve abartılmadan yapılan modifiyenin fazla yıpratıcılığı olmuyordu.Zaten prosport 5.5mm standart haliyle yaklaşık 800 fps çıkışı var.Endişem 100-150 fps artırmanın silahın ömrünü etkilemesinden daha çok isabetliliği nasıl etkileyeceğidir.
Mod125 yada mod135 güçlü ama onlardada isabet iyi değil istikrarsız gurupmanları var.Arazide scuba yada pompa taşımak başlıbaşına bir dert olduğundan Pcp bana göre değil oyüzden at44 de düşünmem.
Birde hatsan için haltsan diyorlar
-
halis adlı üyeden alıntı
Bir hatırlatma yapma ihtiyacı duydum havalı tüfekle ve tabanca ile avlanmak yasaktır
Hatırlatma için teşekkür ederim. Ama zaten canlılara ateş etmem ben
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
zevk için bir cana kıymak ??? enteresan .... nasılsa bir hesap günü var
ha konuya gelince safir kullanıyorum ( sadece cansız hedeflere nişan alırım ) ...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ufuktan adlı üyeden alıntı
zevk için bir cana kıymak ??? enteresan .... nasılsa bir hesap günü var
ha konuya gelince safir kullanıyorum ( sadece cansız hedeflere nişan alırım ) ...
zevk için oldugunu kim söyledi sadece ve sadece domuzu vurupta yemem onunda kurt kuş yer zaten
-
VIA adlı üyeden alıntı
Bildiğim kadarıyla diana,airarms benzeri kaliteli markalarda ve abartılmadan yapılan modifiyenin fazla yıpratıcılığı olmuyordu.Zaten prosport 5.5mm standart haliyle yaklaşık 800 fps çıkışı var.Endişem 100-150 fps artırmanın silahın ömrünü etkilemesinden daha çok isabetliliği nasıl etkileyeceğidir.
Mod125 yada mod135 güçlü ama onlardada isabet iyi değil istikrarsız gurupmanları var.Arazide scuba yada pompa taşımak başlıbaşına bir dert olduğundan Pcp bana göre değil oyüzden at44 de düşünmem.
Birde hatsan için haltsan diyorlar
Hatsanlarda bir problem oldugunda fabrika direkt ilgileniyor ve genellikle para pul almıyor diana gamo veya benzeri bir tufekte problem yaşayıp tüfegi çöpe atan çok duydum bizzat kendilerindende dinledim ben vakti zamanında sene 93 te tufegime arpacık almak için gittim yayını bile para almadan degiştirdiler o zaman 1. sanayideydi yerleri şimdi kemal paşa tarafındaymış nişan konusunda dürbün dayama aparatı iyi monte edilirse rahatlıkla isabetli atışlar yapılıyor tabiki ilk 50 atışta omuz agrısı kaçınılmaz galiba
elverengin@gmail.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)