Ben bu grubu ilk kez görüyorum, kim kaldı eski avcılardan
Bende de evde 1 huğsan pompalı, 1 Winchester süperpoze bir de frankie otomatik tüfek mevcut, ergenekondan alınmazsak ii
Ben bu grubu ilk kez görüyorum, kim kaldı eski avcılardan
Bende de evde 1 huğsan pompalı, 1 Winchester süperpoze bir de frankie otomatik tüfek mevcut, ergenekondan alınmazsak ii
GKN MOTORS
Bayadır yazan olmamış bu konuya, aslında tam av zamanları kar iyi yağdı. ;)
İki hafta önce yoğun kar yağışından dolayı mecburi izine çıktım. Yani Çatalca'da tam ördek vuracakken Ayvalığa gittim. İki kere çıkabildik ve 3 yelve (çulluk) vurduk.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
tabancatüfek.com u öneririm çok fazla bilgi edinebilirsiniz.
herhalde motosikleti sevenler arasında silahları çok seven yok
bir bıçağı, bir tabancayı sevmek de garip gelebiliyordur çoğu insana. ne bileyim belimde silah taşıma yada cebimde bıçak taşıma tenezzül heves yada gayretinde olmadım hiç. evimde bulunmasını bile istemem. lakin ayrı bir zevk.. sevmesi bakması..
bildim bileli bıçak hastasıyım ben. kelebek çevirmeyle başladı. tespih çekmek gibi bir şey olmuştu elimden atamıyordum. psikopat sanmasınlar diye odama girer gizli gizli oynayıp dururdum, gençlik işte..
gençlik işte deyince aklıma geldi bişiler.. şimdi düşünüyorum ne kadar garip. iyi başıma birşey gelmeden çıkmışım içinden herşeyin. insanın ağırlığına alışması, belinde kolunun altında taşıması.. tuvalete bile onla gitmesi, onca diklenen insana yada ters duruma karşın elini değdirmeye tenezzül etmemesi.. yada başına üşüşen belalardan ona ihtiyaç duymadan kurtulabilmesi.. koruyucu meleklerim iyi çalışmış gerçekten.
üniversitede kendi evimde kalırken eve rahat rahat alıp getirebilmem sebebi ile bıçak kolleksiyonuma başladım. yumruk arası, fırlatma tarzı, bot bıçakları, av bıçakları vs derken olay abardı biraz üniversite bittiğinde sadece bir iki tanesini kendime sakladım geri kalanını dağıttım.
şimdi hiç elime geçmese bile biryerlerde duran 2 tane smith wesson bıçağım var. biri bot bıçağı, bir diğeri ise çakı.
ama hayatımın gerçek bıçağı daha doğrusu çakısı yine smith wesson marka assisted mekanizmalı black ops isimli bir bıçaktı. özel harekatçı biri hediye etmişti. çok güzel, çok kaliteli bir sürü bıçağım olmuştu ama o gerçekten harika birşeydi. o da diğerleri gibi ömür boyu garantiliydi ama barut tozu özel bir şekilde işlendiği için çok dehşet bir görüntüsü vardı. arabamdan bile ayırmazdım. bir sallayışta tel örgüleri kestiğini bilirim. aracı otoparka bıraktığımda çalmışlar ne yazık ki..
silah ise ne yazık ki genelde bir kesimin çok nefret ettiği, bir kesimin ise gereksiz yere kendini adam hissetmesine sebep olduğu için çok sevdiği bir nesne. arada kalan insan sayısı çok az. halbuki kullanmayı bilmeli. askerdeki bikaç atışla olabilecek bir şey değil. vakti zamanında ağırlığına elimin alışkanlığı varsa da; askerde bir şey görmedik, bari yarın bir gün memleketim için elime bir şey almam gerekirse diye elime almıştım sonraları. hatta poligondaki ilk günümde görevli senin atış kağıtlarını buraya güvenlik eğitimi için gelen arkadaşlara derste örnek diye göstermek lazım demişti. ben moral veriyor zannediyordum. çünki tüm atışlarım 6 nın içindeydi, ilk atışlarımdı ama o kadar da iyi gelmemişti bana. Daha elli tane yakmadan tüm atışları alında toplamaya başlayınca yeteneğime inanmıştım. şimdi ise çok boş vakit bulabildiğimde el alışkanlığımı kaybetmeyeyim diye uğruyorum poligonlara. bence araba kullanmak kadar doğal insanların silah kullamayı bilir olması. eve sokmam, yanımda taşımam ama nasıl kullanılacağını da bilmek lazım. Ama insanların gerçekten atış tarzları farklı. Kimi kalp üzerinde kimi kafa bölgesinde kimi göğüs bölgesine yapıyor atışları. ben şimdiye kadar alın bölgesinin ortası dışında bir yere nişan almadım. gariptir aklıma bile gelmedi başka bir yere nişan almak.
hadin nisanın ikinci haftası atışa gidelim
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Ohoo baya olmuş kimse yazmayalı, napak bi poligon mu yapak?
Skeet atarız.
Yapayım mı bi buluşma? Kimler gelir ki?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ben gelirim ama bu hafta dürbün ayarlayacagım
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Abi ne dürbünü, saçma atıcaz yahu
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ben mavzerin dürbününü sıfırlayacagım ayar yapcam yani
bu sitede baya avcı varmış veya tüfeklerle tabancalarla uğraşan herkese selam rasgele ava çıkanlara fakat güvenlik kurallarını elden bırakmayalım bu aralar avda ölen çok allah korusun herkesi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
benimde bir sorum olucak, bu Huğlu ya taktım bu aralar, nasıldır?
290 tl otomatik uygun geldi bana tek kırma almaktan iyidir diye düşündüm ya sizin fikriniz?
7+1 plastik dipçik
http://www.bozkurtav.com/Star-Huglu-...gi,PR-342.html
4+1 ceviz dipçik
http://www.bozkurtav.com/Star-Huglu-...gi,PR-337.html
Usta sakın alma bendede bu tip bir alet var tutukluk yapar orası burası dagilir örde avı yapmayacaksanda otomatikten uzak dur ben maddi gücünü bilmem ama otomatik alacaksan ATA al yada ata kopyası 450 tl ye torun var adamlar ATA marocci a12 yi kopyalamışlar butun parçalarıda uyuyor yada sabır et huglu eagle yada yildiz tarzı bir tufek al
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 ----------
Dürbünün baglantısının arkasına bir takoz al zırt pırt kaçmaz birde gamo marka saçma al ince mehmet turu alma delirirsin bir o yana gider bir bu yana hedef atışlarında gamo hunter önerimdir ha fare vuracaksan gamo match veya pro match al derim
İZMİR de olsan sana sıfırlamada yardımcı olurdum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:54 ----------
Sagol usta teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
Dünyanın en iyi havalı tüfegi olduguna inandıgım HATSAN ın At44 veta mod125 i gibi bir tufekle atış yaparsan dürbün şartmı şart olur hele mod 125 in 6.35 i gibi tufek ben gormedim 5.5 i ise manyak bir şey
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Usta zaten yerli malı tüfegin uzerine yok Bu modelde sorun yaşama diye önerimi sundum torunda yerli ona bakarsan
Ata marocci ye silah yapıyor
HATSAN germanicaya
TORUN smith wessona
Sarsılma firachimi ne
aslında alınan ithallerin çogu yerli ben YILDIZ superpoze bakacagım
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)