Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 91011121321 ... SonuncuSonuncu

Avcıların Buluşma Mekanı [Havalı tüfek veya tabanca ve Ateşli Av tüfekleri ]

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı CAPANORD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alakası çok fazla o yüzden ben banlanmıştım bu topicte olduğu için yazdım.Aye benim için önemli bir insan çünkü gerçek anlamda bir çok şeyi paylaştığmızı hissettim.Benim senin şahsınla yada avcılığına bir diyeceğim olamaz kardeşim.Sen spor olarak yapmaya devam et zaten ediyorsunda.

Yalnız benim hissettiğim başka bir şeyde var ,,,,kanka muhabbetlerine karşıyım ve topiclerin buhale gelmesine de karşıyım.Kanka farklı bir şey dost olmak farklı bir şey umarım anlamışsınızdır.

Allah yolunuzu açık etsin.
    benim kimseyle kanka muabetim yoktur arkadaşlarım olur ama burdaki fikirlerime uymasa en yakın arkadaşıma bile karşı yazarım bunu beni tanıyan bilir arkadaşım fikir konusunda dogru ise savunurum dogru olmadıgını ispatlarsan elini öperim ama tekrar söylüyom yabalıklar ne yapsın aglarla yakalanıp ölüyorlar sürüler seklinde sen boş ver aye gayeyi yapma yemlerle balık yakalamıyormusunuz aynı bizde mure ile ordek avlıyoz
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Sen aynen devam et halis efendi aynen .Allah kolaylıklar versin ,kanka muhabetlerinin ne olduğu ve kimler arasında olduğu anlayan anlar sen üzerine alınma seninle bir alakası yok .

Daha fazla bu topicte yazmanın bir manası yok gerekenleri söyledik,motosiklet sitesinde avcı topiği açılmışsa olay gerçekten çok ilginç bir duruma dönüşmüş zaten.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 ----------

Hatta size önerim motosikletle avlanma tekniklerini detaylı örneklerle anlatında bari siteyle tam uyum içerisinde olsun.

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kısaca alınır, yerli malı yurdum malı diyorsun yani. Şu an bana yakın değiller, sitelerine baktım Türkçe desteği yok. Daha çok Y.dışına çalışıyorlar sanırım. Neyse alacağız birşeyler, alınca haber ederim. Avcılarla konuşup ördek yerlerini iyice öğrenmeye başladım.
    Hatta bu konunun eski sayfalarında konusu geçmişti ki; Hatsan'ın pompalı serisi (MarineGuard sanırım) Türkiye'de bulunmuyor, bulunamıyor

Ama ben severim, sayarım Hatsan'ı; Mod90'ı yaklaşık 2 yıldır, 1000 atıştan fazladır sorunsuz, sıkıntısız.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Alıntı CAPANORD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen aynen devam et halis efendi aynen .Allah kolaylıklar versin ,kanka muhabetlerinin ne olduğu ve kimler arasında olduğu anlayan anlar sen üzerine alınma seninle bir alakası yok .

Daha fazla bu topicte yazmanın bir manası yok gerekenleri söyledik,motosiklet sitesinde avcı topiği açılmışsa olay gerçekten çok ilginç bir duruma dönüşmüş zaten.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 ----------

Hatta size önerim motosikletle avlanma tekniklerini detaylı örneklerle anlatında bari siteyle tam uyum içerisinde olsun.
    bak bu yazdıklarını cidiye alıp birdaha yazmazsan inan bizde yani avcılar atıcılarda sevincek
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kısaca alınır, yerli malı yurdum malı diyorsun yani. Şu an bana yakın değiller, sitelerine baktım Türkçe desteği yok. Daha çok Y.dışına çalışıyorlar sanırım. Neyse alacağız birşeyler, alınca haber ederim. Avcılarla konuşup ördek yerlerini iyice öğrenmeye başladım.
    Ben yapı olarak ispanyol malına para vermektense Türk malına vermeyi tercih ederim .. bende senin gibi avcılıkportallarında tüfekle ilgili bilgi aradım .. şikayet edilen başlıların tarihleri eski .. hatta bi forumda direk yöneticinin bir yazısı vardı .. her sorunda malımızın arkasındayız diye.. kullanıcılardan birebir edindiğim bilgilere göre 5,5 -6,5 kalibre ile 100 m kadar çok rahat tavşanı indirirsin diyolar.
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hatta bu konunun eski sayfalarında konusu geçmişti ki; Hatsan'ın pompalı serisi (MarineGuard sanırım) Türkiye'de bulunmuyor, bulunamıyor

Ama ben severim, sayarım Hatsan'ı; Mod90'ı yaklaşık 2 yıldır, 1000 atıştan fazladır sorunsuz, sıkıntısız.
    Hilal Av satıyor, yok mu satıyor acaba?

Mod95 Sas (Sarsıntı azaltıcı sistem!) var, yeni model, Çatalca'da buldum hatta.

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yapı olarak ispanyol malına para vermektense Türk malına vermeyi tercih ederim .. bende senin gibi avcılıkportallarında tüfekle ilgili bilgi aradım .. şikayet edilen başlıların tarihleri eski .. hatta bi forumda direk yöneticinin bir yazısı vardı .. her sorunda malımızın arkasındayız diye.. kullanıcılardan birebir edindiğim bilgilere göre 5,5 -6,5 kalibre ile 100 m kadar çok rahat tavşanı indirirsin diyolar.
    Mod125'i şikayetler üzerine düzeltmiş olabilirler. Bilemiyorum adaş sadece kalitesi değil tek atımlık olması da insanı düşündürüyor, sonuçta barutlu değil ki tek saçma atıyor. Şöyle en az iki tane atsa. Şu tüfek 12 atıyor, 12 gr tüple çalışıyor, tüp fiyatı 1 TL, kendisi de 218 TL. Fakat 4,5 kalibre, çıkış gücü de 190,5 m/sn, yani av için değil. Aslında av için en uygunu pcp tüfekler zaten y.dışında avlanmak için kullanılan tüfekler bunlar.

Sonunda mod125 5,5 veya 6,35 kalibreye kalacak iş gibime geliyor, dur bakalım.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti

bende havalı tufek WEIHRAUCH HW-100 S PCP HAVALI TÜFEK bu var ama ben bunu av için degil daha ziyade egitim için kulanıyorum yivli tufek var onu dürbünle kulanmak için alıştırma yapıyorum ama bayagı tesirli
    gerci şimdiye kadar hiçbir av hayvanında denemedim ama bir arkadaşta var o birkere tavşan indirmiş bir kerede bir sincap

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Abi boşa para verme, boş bir devlet arazisini kaz, lav silahı bile bulursun
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    [QUOTE = Tequ; 1888317] Abi boşa para verme, boş bir devlet arazisini kaz, lav silahı bile bulursun: P [/ QUOTE]

burda aranmadık devlet arazisi kalmadı

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yokmu yeni av resimleri .. şöle ördeğe falan giden yokmu ya
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Dualarım tutmuş belli ki

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Dur ben pazartesı yenı resımler atarım sıze

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çatalca'caya ördek inmeye başladı, burada bir avcı arkadaş edindim, 4 kutu fişeğimi aldım, çarşamba ve\veya haftasonu çıkarız.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Tamamdır
    İskoçyada iki avcı ava çıkarlar.Yürüme esnasında avcılardan biri yere düşer ve hareketsiz olarak yatar.Bunu gören arkadaşı hemen yanına gelir bakarki arkadaşı nefes almıyor,gözlerin deki ferin de
    kaybolduğunu farkeder ve hemen acil sevisi arar.Arkadaşım öldü,der neyapmam gerekir diye sorar.Telefonun ucundaki ses:
    -"Sakin olun ben size yardım edebilirim ama önce arkadaşının öldüğünden emin olmamız gerek"
    der,ve birkaç saniye sessizlikten sonra bir el silah sesi duyulur.Sonra:

-"Tamam şimdi ne yapacağım"

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 ----------

Noo Buuummm
    İdris methini çok duyduğu için Afrika'ya safariye gitmiş. Ufak ufak
    avlanmaya başlamışlar. Akşam safariye çıkanlar konuşuyormuş. İşte,
    ben bir aslan vurdum, ben iki kaplan vurdum. Bizimkine sıra gelmiş:
    - "Pen içi tane nobum furdum."
    Safariciler, herhalde bir şey vuramadı, kafadan atıyor, diye
    geçiştirmişler. Ertesi gün av dönüşü yine şunu vurdum, bunu vurdum
    diye konuşulurken İdris yine döktürmüş:
    - "Pen içi tane daha nobum furdum."
    Avcılar, bu adam yine atıyor diye düşünmüşler. Daha ertesi gün sıra
    bizimkine geldiğinde yine;
    - "Peş nobum daha furdum", deyince dayanamamışlar. Yahu kardeşim nasıl
    bir şeydir şu nobum?
    - "Valla, pen elimde tüfek ile dolaşayrum. Çalularun arasundan
    "Noo buumm , noo buumm" diye kara kara pi şeyler pağura pağura çikayi,
    pen de furayrum."

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 ----------

Yahu siz şimdi yazılarımı özlemişsinizdir dayanamadım sizlere fıkralar göderdim Allaha emanet olun .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------

Senden Hızlı Koşsam Yeter
    Bir Amerikali ile Japon safari'ye çıkmışlar. Her ikisi de son teknolojik silahlarıda birbirlerine nazire yapmak için yanlarına almışlar. Derken uzakta bir aslan görünmüş. Amerikalı lazer tüfeğini doğrultmuş ve aslana ateş etmiş. Ama karavana. Hemen Japon uydudan yönlendirmeli tüfeğini doğrultup ateş etmiş. Fakat o da karavana. Aslan bizimkileri farkedince üzerlerine doğru gelmeye başlamış. Amerikalı bir yudum viski içip acı sonu beklemeye başlamış. Japon hemen botlarını çıkarıp spor ayakkabılarını giymeye başlamış. Amerikalı sormuş :
    -Ne o, aslandan hizlı mı koşacaksın ?
    -Yoo, senden hızlı koşsam yeter.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yazmasan daha cok sevincez

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/konu...en-buraya.html
    fıkraları buraya yazabilirsin bence daha hoş olur

Motosikleti
    Var
    Hehehe, amma gergin bir başlık burası

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    gelipte germeseler gerilmeyecekte özelikle gelip geriyorlar hafta sonu arkadaşlar kaz vurmuşlar onların resimlerini atcam yarın gelin yine gerin ortalıgı

Motosikleti
    Var
    Alıntı halis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gelipte germeseler gerilmeyecekte özelikle gelip geriyorlar hafta sonu arkadaşlar kaz vurmuşlar onların resimlerini atcam yarın gelin yine gerin ortalıgı
    Yarın görüşürüz o halde..

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Merhaba arkadaşlar,acil paraya sıkıştıgım için Smith&wesson 6'' silahımı satıyorum.kutusunda ve sadece 3 şarjor atış yaptım sıfırdan farkı yok herşeyi ile..ilgilenenler eklesin konuşalım gelip görüp deneyebilirler.

serk41@hotmail.com
    fiyat 400 düşünüyorum.

resim

Motosikleti
    transalp yavrusu
    hatsan mod 125 havalı tüfek kullanan varmı acaba aranızda benim tüfeğim sanırım tepmesinden olsa gerek dürbün bağlantısı aşındı, bağlantı noktaları alüminyum ne yapmak gerekir acaba.
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

11. sayfa BirinciBirinci ... 91011121321 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)