hepside harika güzel koleksiyon olmus tebrikler
Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
hepsi birbirinden harika insanın binip gidesi gelir bunlara yaw
ya sev ya terket...
yalnız motosiklete binmek değil
onu her anlamda yaşamak da güzel. bunu bize tekrar hatırlattığın için teşekkürler çakalaz ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
güzel bir koleksiyon kaç motosiklet var koleksiyonunda?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an 13 adet bulabildim Ama her gördüğümü alıyorum.. Her motoru almıyorum Orjinal küçültülmüşleri alıyorum Bu sene içerisinde 25 taneye ulasacaklar sanırsam Bu arada ÇAKALAZ değiL cakalaz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
abi birini bana versen :D
sadece bi turluk
çok güzel bişey bu koleksiyon merakı bizimle paylaştığın için teşekkürler cakalaz
ahaaa bu koleksiyondan bende de var.... hastalık o yaaaa.... gördümm mü yapışıyorum... En son Rahmi Koç müzesinden aldım bi tane ama müthişti.. hediye vermek zorunda kaldım.. ama yolun oraya düşerse giriş kapısında satılıyor illa müze ziyareti yapman gerekmez.. görmeni tavsiye ederim.. Ciddi minyatürler ama detaylılar.. bu sendekilerden bile ufak
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
çako abi şu cbr ı verde biraz geziyim hepside çok şık ve güzel
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
çok güzel bir koleksiyon olmuş emeğine sağlık ...
Hacı mavi-beyaz var bi tane ninja zx-9R dimi o bende de war da tanıdık geldi hea
[B]You cannot kill what you didn't create ! ! ![/B]
ehehe çok güzellermiş beee...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
bizim burda rüzgar memetin tükkanındada satılıyo aynı bu seriden maketler. güzel şeyler. pul kolleksiyonu dewri sona erdi
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
bende f650 arıoyrum benim motordan bi denk gelemedim yaw bulsam alacam hemen
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
süpersin süper bir koleksiyon olmuş hayy aklını seveyim
nereye gidecegini bilmiyorsan hangi yoldan gittiginin önemi yok....[COLOR="Purple"][B][I]:bounce:[/I][/B][/COLOR]
Honda xr400r güzelmiş.
Sana bir tavsiye bakmadıysan D&R'dan bir arkadaşıma Ducati Monster maketi almıştım. Hafif demonte halde ve oldukça kaliteli idi, fiyatıda 20-25 tl arasındaydı.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)