Bende cok var cok
Siteden Maket Motosiklet Kolleksiyonum diye aratabilirsin
Bende cok var cok
Siteden Maket Motosiklet Kolleksiyonum diye aratabilirsin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kaç cc olursa olsun hiç bir motor bir çoçugun kalbinden temiz olamaz,kırılan oyuncak olsun kalpler değilxd geçmiş olsun
ASIM'ın nesli diyordun ya nesilmiş gercek,çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek...
Hertür 1:12 yedek parça ihtiyacı karşılanır. (capon motor)
Bunlarda sadece 1:12
hayabusamız pert oldu başlığını görünce içim cızz etti ama düşündüğüm gibi bir başlık değilmiş iyikide değilmiş yani koleksiyonlar güzel ellerinize sağlık
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
imzaya bayıldım xd
ASIM'ın nesli diyordun ya nesilmiş gercek,çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek...
selamlar herkese ,
epey zamandır formda konu takibi yapmaktayıp , ufak tefek katılımlarımda oldu.Benım model motor ve araba koleksiyonum var (kendimce)Sizinle paylaşmak istedim
hepimize kazasız ve sorunsuz sürüşler
yıllardır bende onun peşindeyım kısmet olmayınca bu yolu sectım
Vallahi Süper ya çok hoşuma gitti Nerden buluyosunuz bunları bi ben denk gelemiyorum ya ???
Çok hoş bir hobi
Not:"Buda" değil, "bu da" şeklinde ayrı yazmak gerekli. http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com
Bu da (insanların gramerine kafayı takmak) benim hobim
bunların parasıyla bi motor alırdın kendine
Bi ara bende de araba koleksiyonu vardı.. Lanet misafir çocukları.. Ağzına s.çtılar hepsinin..
Çok kalabalık bi koleksiyonum yoktu ama.. Olanlarında artık ya kapısı kırık, ya tekeri çıkık.. X5 i vardı çok severdim onu.. Balkondan aşağı attılar..
Aşık olduğum motokaravanım vardı.. Karavan kısmını koparttılar. Daha neler neler..
Çok başarılı bi koleksiyon. Yakında bunlara bi oda ayırmanız gerekebilir..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
yalnız benelli tnt nin maketi bile harika değil mi?
gerçekten çok güzel...yakın plan fotolarında makinanın makro özelliğini kullanmanı tavsiye ederim...çok güzel sonuçlar alırsın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)