@ Huceyn ;
Ben parça parça almadım Bütünüyle satın aldm sekerim :D
Sağolun arkadaslar ; gercekten zevkli bir kolleksiyon; arasıra indiriyorum halının üzerine fuar cılık oynuyorum
@ Huceyn ;
Ben parça parça almadım Bütünüyle satın aldm sekerim :D
Sağolun arkadaslar ; gercekten zevkli bir kolleksiyon; arasıra indiriyorum halının üzerine fuar cılık oynuyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
süper olmuş arkadaşım
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
bu kadar motoru nereye koyuyosun heralde evin her yeri minyatür motorlarla doludur :D:D:D gzl ama
42 plakamız Biz Adama Dik Bakarız 16 Manitayla Cıkarız 18 Yasında Mekan Basarız Mekanımız Konyamız...:cat:
hepsi birbirinden guzel
:cat:hasanayes@hotmail.com
kardeş koleksiyon mükemmel ben bi motor tutkunuyum bende koleksiyon yapmak istiyom ama bende bi tane motor var ve 10 , 15 tane araba var ailem motor koleksiyonuna izin vermiyo koleksiyonun çok güzel olmuş tebrikler...
Valla motorlarımın hepsi de AYnı yerde duruyor. Mutfakta bardakların dizili olduğu yerde tam bugün itibariyle 25 Motor durmakta :D
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
minik tehlikeler :D güzel takıntı !
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
Sarılı rr benim ha kimseye söz verme .Gerçekten güzel bir kolleksiyon tebrikler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Sarı OLan Ducati 749 R
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Mirasına bunları dahil ediyosan her an bi cinayete kurban gidebilirsin
ancak maket alırsın zaten çako
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
@ bygrm
Şu Ducati 999 dan bi tane ayarlasan bana diyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bi tnede ben istiorm anahtarlk :D
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)