Biraz oynim mi vvuuuunnn vuunn ?
merhaba cakalaz dostum.kolleksiyonuna bayıldım.yaza sizin oralara kesin geliyoruz.verdiğin sözü unutma oralarda olup bizi karşılayacaktın.ADANA'dan sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
nerden buluyorsun bu maketleri bi ben bulamadım.. :(
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Bi tane turuncu Bmw bi tane de Goldwing vardı bende de komşu çocukları pert etti
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45460
Ben de yukarıdaki oyuncağı kestirdim gözüme. Şimdi sipariş vereceğim. Ofiste çalıştığım masa şenlenecek valla
Stokta yokmuş be, başka bir yerde buldum ama modelleri pek beğenmedim.
http://www.sahibinden.com/aff.php?aff=124630&b[store_id]=25590&b[sort_field]=date_activated&b[custom_cat]=82126&b[sort_order]=desc&c2=&c=&sGaleri=1&b[page]=2
Suzuki ; Bu motorun aynısının sarısı satılıyor TRabzon/Forum mağazasında...
16 TL fiyatı.. Ben alacağım gidince
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kardeş ben su en son resimdeki zx-6r 2005 i istiyorum, hiç biyerde yok cidden. sat şunu bana neolursun): şaka tabi filo eksik kalmasın yeni modelleride ekle hemen..
[B]KAWASAKI ZX-[COLOR="SeaGreen"]6R[/COLOR]
[/B][B][COLOR="Gray"]2005-06[/COLOR][/B]
bende de 35 adet var. fakat ben 1/12 biriktiririorum vitrinde çok şık duruyo en yakın zamanda fotolarını eklerim. Ayrıca nerden bulabilirim gibi soran arkadaşlara Toyzz Shop toy iki gibi mağazalarda rahatlıkla bulabilirsiniz. Ama ucuz olsun isterseniz eminönündeki ithalatçı firmalardan bulabilirsiniz bilginize...
scooter diil VESPA
Toyiki magazalarında genel olarak aynı modeller var ; sadece 5-6 model ; mesela; ben 900 RR ı ordan almıstım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar Yeni 3 adet maket daha aldm.. Yükleyecegim yakında fotoları...
Yamaha YZF 7R ; Suzuki GSX600R ; Ducati 749 ...
Bu arada Bir cok arkadaş nerden buluyosun diye soruyor... 3 gün 3 günlügüne önce İst daydım ve Mahmutpaşa nın orda ; Bir Han ın içerisindeki oyuncakcıda her model motosiklet mevcut.. Hemen Yeni Cami nin arkasındaki dar sokakta
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Parayı gözden çıkarabilenler için şöyle de birşeyler var. Ölçek 1:12, üretici Minichamps.
Not: Motosiklet ve Rossi figürleri ayrı ayrı satılıyor.
May the Force be with McLaren Mercedes
bide hyo maketi al bari
o r1 de eski kasa olm.niye aldın onu
Orgazma Dudak Büktürür
R1 deiL oLum o ; YZF R7
Cahil insan
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
benim arkadasınkılerı görmenı ısterım. vaktım olursa bir boslukta hepsini foto çeker buraya koyarım.sayısı bayağı fazla.
zevkli bir uğraş
Yenisi var mı ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu repsol den gördüm TRabzon-Forumda ; alacagım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)