aman hocam çocuklardan uzak tut..
benimde bitane ducatim vardı bi akraba çocuğu aldı götürdü gözümün önünde
hiç bişe diyemedim valla eşşek kadar adam oyuncağımı vermiyorsun çocuğa diyecekler diye... içime oturdu : )))
aman hocam çocuklardan uzak tut..
benimde bitane ducatim vardı bi akraba çocuğu aldı götürdü gözümün önünde
hiç bişe diyemedim valla eşşek kadar adam oyuncağımı vermiyorsun çocuğa diyecekler diye... içime oturdu : )))
arkaddaşlar bizim burda 6,5 ila 10 ytl arası fiyatlar tabi bendekiler bu fiyatlarda daha büyüklerinin fiyatlarıda değişiyo
Youtube / 54by1302 - Facebook: ''moto sticker 54'' , ''moto şerit'' ,'bajaj pulsar sticker'', ''moto çerçeve'' - Instagram / motosticker54
çok hoşmuş bende hep isterdim bişi koleksiyonu yapayım diye mantıklı bu maket motor koleksiyonu
Mantıklı olmasına mantıkLı ama buLMası zor oLuyor.. Her yerde satılmıyo motosiklet maketleri.. Ama tavsiye ederim.. Evimde Motogalerim varmıs gibi hissediyor insan..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çok güzel emeğine sağlık. bende bi ara motosiklet çakmak bulmuştum bi yerden choper tarzında. hoş oluyor. paylaşım için teşekkürler cakalaz.
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
Doğan abi Hepside Çok hoş
Emeğine Sağlık vallaha.
[B]Çok yakında Mondial 125 zn (52 - Ordu)[/B]
[B]:bestmt: Tutku yaratır :queen:[/B]
cako abi kross yokbu baska
cbr 125 de yok :D
çok güzeller maaşallah
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
hepside çok güzel... kesene bereket... benimde 105 tane arabam var...
90-95 tanesi modifiyeli,ciddi ciddi modifiye var üstlerinde... rollbar,lastikler,farlar,jant ve renkleri,egzostları,cam renkleri,kaportaları,iç ve dış aksamları komple değişiyor... hatta yurt dışından özel sipariş veripte getittirdiğim parçalar bile mevcu.
tam 3 gün uğraştığım arabam bile var; NİSSAN SKYLİNE R34... herşeyiyle eşsiz bir demo oldu... stıcker'lar bile japonya'dan geldi....
neyse çok uzun oldu... belkide senin gibi bir sayfa açmalıyım:
(resim koyamıyorum,imageShack'te sorun var... bir ara yükleyeceğim SÖZ!!!)
AYberk abi şu resimleri bana msnden atsanda ben koysam siteye başka siteden olmazmı yaw?
Çok merak ettim valla
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
res da war arkadaşlar kawasaki YEşil beya dikkatli bakın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çok güzeller harika olmalı bunları biriktirmek hem bence büyüklerinden daha şirinler
gerçekten güzelmiş, tebrikler. insallah kızlara gel sana pul koleksiyonumu gösteriyim yapmıyosundur.
çako çok hoş duruyolar en yakın zamanda yanına geldiimde hoşuma giden 5 tanesini yürütecem bu arada cbf500 yoq orda gözümden kaçmadı hani
koleksiyonu böyle devam edersen 2-3 sene içinde bi garaj açman gerekicek motorlarına
güzel hobi tebrikler
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Valla sayın arkadaşlar ; Elimden geldiğince ve bulabildiğimce alıyorum ; ama biliyorsunuz ; Her marka ve model yok piyasada
Bu nedenle eksik parçam cok ; Bu arada bitane 600 RR Maraştan sipariş verdim ; bakalım artık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
güzel bi kolleksiyon bendede bi maket var el yapımı kendim yaptm:D kes yapıştır işi
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
güzel bir motosiklet (model koleksiyonu) bunların artması dileğimle.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
şahane bir koleksyon
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)