güzel koleksiyon bende biriktiriyorum ama benimkiler sadece SS
güzel koleksiyon bende biriktiriyorum ama benimkiler sadece SS
Hepinize SAYGILAR arkadaşlar Ama cidden ; Hastalık gibi maket motor görünce alıyorsun Tabi bulması zor oLuyor ; Her yerde bulunmuyor..Çin malı bile görsen alıyorsun
@ Mdvyn-R :
Arkadaşım O motor ZX-9R deil ; Suzuki GSX 750 R
@designer-samo :
F 650 Burda bi Kırtasiyede görmüştüm ; aynının orjinali.. 24 YTL.. Alacaktım ; dün uğradım adam depoya kaldırdık ; Kırtasiye malzemesi doldurduk dedi.. 15 gün sonra oyuncakları getirteceğiz dedi ; Bekliyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yawww bende arıyorum ama bulamıyorum nerden bulabilirimmm??????bu arada süper bii koleksiyonn wallaaaa
güzel koleksiyon olmuş cakalaz
motorların dewamını dileriz gönlüne sağlık
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
bende F650 ile R1150 var. Bu oyuncakçıların stratejilerini anlamıyorum.
Neden yeni modelleri takip edip de onları yapmıyorlar ki?
Kalıplar çok mu pahalıya geliyor acaba
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
şekerim süpersin yine
Orgazma Dudak Büktürür
çokk güsel abii..
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
@ Huceyn :
Sağol Şekerim ; Sen daha süpersin
Bu oyuncaklar araba maketlerinden cok daha pahalı Aynı ebatlarda bir araba maketi 5 YTL den satılırken ; Motosikletler ; 20-25 YTL arasında satılıyor...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
güzel kolleksiyon 28 adet te bende var. Artık yeni model çıkmıyo bende almıyorum.
---TURKISH STUNT---
eski toyzarus şimde ne bilmiyorum
carrefourların içinde oluyor genelde .
Cok guzel ve kaliteli kucucuk ducati / kawasaki modelleri var
fren diskleri bile çok ince işlenmiş
Birde BMW modellerini bmw motosiklet sayfasından alabilirsin , biraz tuzludur
ama tüm ayrıntıları bulunur ( üzerindeki uyarı stickerlari bile var gerçi mercekle okunuyor ) oradan bir GS1200 al derim seyretmeye doyamazsın
Güzel koleksiyon olmuş!
Motosikletin bağırarak hızlanması fark edilmemiz açısından bir avantaj. Bu durumda araba kullanan insanlar "Al işte bir serseri motorcu daha" diyorlar belki, ama bu bizi hiç fark etmeyip üzerimize kırmalarından daha iyidir.
Bendede bunun araba koleksiyonu olan var
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Bende de bir tane '01 yamaha yzf 1000RR thunderace var
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
hakikaten güzelmiş tebrikler
isteyipte yapamadığım hobi bende iki velet var rahat bıraksalar
bende uçak maketleri toplamak isterdim
Tebrikler.. cako harika olmuş. inşallah 100 lere ulaşır motorların.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
hehe süperler vallaha:D yiyesim geldiii
hepsi birbirinden güzel doğan arkadaşım eline sağlık bizimle paylaştığın için teşekürler kendine iyi bak
:bestmt:
Eski kiz arkadasim, yani simdiki esim Dogum gunumde hediye etmisti banada, ama parca parca kendin birlestiriodun.. Hayatimda aldigim en guzel hediyeydi Not olarak da sen gercegine layiksin birgun insallah o da olur yazmisti.. Bunlari gorunce o gune geri dondum sayende Lazciim O maket vitrinin bas kosesinde koleksiyonumun ilk parcasi olarak duruyor su anda
Legends may sLeep.. But they never diE..!
çako bu ne olum cbr 125 yok orda
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)