Oyuncak niyetine sabaha kadar oynarım ben bunlarla
Güzel koleksiyon
Oyuncak niyetine sabaha kadar oynarım ben bunlarla
Güzel koleksiyon
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
çok güzel bende yeni başladım elimde henüz 3 tane var aprilla RSV 1000R triumph 675 bmw K1200S
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
bende cok düsündüm ama olmadı . neyse sımdı cbf 150 var mutluyum
---------- Post added at 12:15 ---------- Previous post was at 11:42 ----------
1/12 ve 1/18 motor koleksıyonuma guzel bir duvar ayarladım , led ısıklandırmalı ins guzelce dizicem.Bu arada 1/18 , 1/24 , 1/43 araba koleksıyonumuda en kısa surede paylaşmak istiyorum.
evet buldugumda cok sevındım
---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:18 ----------
bende az oynamadım , o zaman gercek motor'umda yoktu hevesimi bunlarla almaya çalısıyordum
---------- Post added at 12:23 ---------- Previous post was at 12:20 ----------
Ben ilk once YZF R1 almıstım 1/12 ve Suzuki GSX-R 600 yaklasık 7-8 ay baska modele bulasmadım .Birden nasıl olduysa ipin ucu kactı ve suan tahmini 150-200 arası modelim var
Son Gözdem
Uploaded with ImageShack.us
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bugün Hediye gelen yeni maketim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
Bu model de gecen hafta gelen En özel Maketim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar bir kıza hediye edilmek üzere Vespa motora ihtiyacım var. elinde olup satacak veya bir dükkan tavsiye edebilecek birisi var mı?
Bu da benim motomaket garajım [IMG]C:\Users\arifa\Desktop\IMG_0261.JPG[/IMG]
Fotoğraflar neden gözükmüyor anlayamadım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
İnternette biraz araştırma yaparsan satan farklı siteler var.Bunlar benim bulduklarım.
http://www.sahibinden.com/hobi-oyunc...ewType=Gallery
Merhaba arkadaslar 2013'ün yaklasmasıyla birlikte 2013 koleksiyonlarımızı ortalığa dökelim dedim baslangıç benden gerisi sizden olsun
EK OLARAK KLASİK ARABALAR ( motorlara tercih etmem fakat hepsinin bir anısı vardır hepsine ayrı saygım vardır o yüzden oradadırlar ) özellikte Atatürk'ün arabası ve İmpala çok hosuma gidiyor
Gerisi sizden pahalı olmasalar iyi olacakta malesef motorlar ve klasikler çok pahalı
süper yapmışsın valla tebrikler bende 5 tane araba var ama odamda durmuyor abimin ofisine verdim koysun diye
Ben uygun zamanda bi dökeyim bruaya Fotoğrafları
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bende de araba-motorsiklet karışık koleksiyon var.Müsait bi zamanda ben de çeker koyarım.Model motorsiklet biriktirmeye yeni başladığımdan şimdilik sadece 2 tane var. :(
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Güzel kolleksiyon.....
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Uygun fiyata nerelerde var arkadaşlar? Beşiktaş'daki Kabalcı'da bir köşe var, bazı motorlar ucuz(eskiler), bazılarını yanlış etiketlemişler vs., bir bakın derim.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)