Oltacı & Motorcu Paylaşımları Buraya
Reklamlar
-
11 Temmuz 2008, 02:38
Reklamlar
-
11 Temmuz 2008, 10:20
ooooo abim hani ben sazan semem diyodun boy boy fotolarını yayınlamışsın orası ne taraf gürsel abi çatalana mı gitiniz kapakları kapamışlermı haberin varmı??
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
11 Temmuz 2008, 11:39
arkadaşlar bende yaziiim bari ,
gerçi bu sezon pek olta iş yapmıyor bizim buralarda ama ,
ağ ile aldıklarımızdan bir kısmını atim barii:d:D:D
burası istanbul TERKOS CELEBKÖY Sırtlarından,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
11 Temmuz 2008, 12:06
-
11 Temmuz 2008, 15:12
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
11 Temmuz 2008, 16:03
serkanADH13:turnadan ziyade don dikkat çekiyo
demirgürsel:babam dubara nedir?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
11 Temmuz 2008, 16:58
Tavlada 2-2 ye dubara denir benim bildiğim.Başka bilmiyom
-
11 Temmuz 2008, 19:15
eee dostum eskiler ne demişş,
'' g.ötü suya vurmadan balık tutulmaz''
:D:D:D:D:D:D:D:d:d
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
11 Temmuz 2008, 19:31
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
eee dostum eskiler ne demiş g.ötü suya vurmadan balık tutulmaz''
doğru ama göstermene gerek yoktu, o resmi biraz kırp en iyisi
--------
bu arada geçen denize yüzmeye gittim. dalgakıranlarda balık tutanlar vardı biraz muhabbet ettik. oltayı görünce içim gitti ne menem bi hastalıkmış bu böyle.
-
12 Temmuz 2008, 00:37
abi adam olayı aşmış bır elınde bıcak dıger elınde ölmuş balık
bızde gıdıp balık tutucaz ooo daha neler
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
-
12 Temmuz 2008, 01:51
babaçi adlı üyeden alıntı
demirgürsel:babam dubara nedir?
babaçim babam
sizin orada ne derler bilmiyorum bizde yemlik yavru balığa dubara deriz, sudak'ın(tatlı su levreği diyede bilinir) en iyi yemi yavru balıktır.kimisi ratla sahte kurt at-çek yapar, ben o işlerden anlamıyorum, birkaç denedim ama sonuç negatif.sahteyle uğraşanları takip ediyorum hiç balık tutana rastlamadım daha, ama millete sorsan en iyisi sahte kurtla yapılan av.
ben kepçeyle yosunların arasından dubara toplarım, tek iğneli(6-7 yada 8 no) sallama dip oltasına balığın sırtından takar atarım, oltayı atınca ipe biraz hamur ağırlığı yapıştırırım.levrek dubaraya saldırırken mücadele sırasında ip gerilir-gevşer ipe yapıştırdığım hamur sallanmaya başlar,ordan anlarım avımın geldiğini, ve dubarayı tam ağzının içine aldığını hissettiğimde takarım iğneyi çekerim.bu şekilde çok güzel avlarım oldu.yerine denk geldinmi 4 tane oltaya yetişemezsin.tavsiye ederim
gokhan_307 adlı üyeden alıntı
Tavlada 2-2 ye dubara denir benim bildiğim.Başka bilmiyom
oltacı olana kadar benimde tek bildiğim oydu
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
eee dostum eskiler ne demişş,
'' g.ötü suya vurmadan balık tutulmaz''
:D:D:D:D:D:D:D:d:d
bak o laf şöyle denir, yani sırası tam şu andır:balığa diye yola çıkacaksın duyan derki bizede birkaç balık bırakırsın artık deeelmi sen orada lafı yapıştırırsın .ötü ıslanmayana balık yok kardeşim
tigermbz adlı üyeden alıntı
doğru ama göstermene gerek yoktu, o resmi biraz kırp en iyisi
--------
bu arada geçen denize yüzmeye gittim. dalgakıranlarda balık tutanlar vardı biraz muhabbet ettik. oltayı görünce içim gitti ne menem bi hastalıkmış bu böyle.
bencede resim konusunda haklısın kardeşim gerekeni yapacaktır umarım.yoksa bizim topik güme gidebilir rütükten geçmez bu resim
rafel adlı üyeden alıntı
abi adam olayı aşmış bır elınde bıcak dıger elınde ölmuş balık
bızde gıdıp balık tutucaz ooo daha neler
bi ucundan başlamalısın hocam
-
12 Temmuz 2008, 03:53
dötü ıslanmayana balık yok
-
12 Temmuz 2008, 13:43
by_moto adlı üyeden alıntı
dötü ıslanmayana balık yok
öyle oluyor tabi."ne kadar emek o kadar yemek"
-
12 Temmuz 2008, 19:57
ben bır olta atıyorum bir bakmışım olatada 20 balık bır daha atıyorum bir okadar
yahu dıyorum gerek yok ben olayı aşmışım
ozmn birleşelım gıdelım su balıga ne dıyorsunuz
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
-
13 Temmuz 2008, 00:14
-
13 Temmuz 2008, 01:44
yaw ben bişey sorcam , bu yeni nesil balıklar dahamı zeki oluyo yoksa son zamanlarda özel dersmi alıyolar
geçenlerde balığa gittik , yem olarak yanımıza yem olarak mısır aldık , daha önceleri balıklar mısırı yiyemiyolardı , o gün oltayı atıyom 20 saniye sonra bi çekiyom , balıklar mısırın içini yemiş ama mısırın dış kısmı hala iğnede o gün resmen hayvanlara ziyafet çektirdim.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
13 Temmuz 2008, 12:22
SmirnouF adlı üyeden alıntı
yaw ben bişey sorcam , bu yeni nesil balıklar dahamı zeki oluyo yoksa son zamanlarda özel dersmi alıyolar
geçenlerde balığa gittik , yem olarak yanımıza yem olarak mısır aldık , daha önceleri balıklar mısırı yiyemiyolardı , o gün oltayı atıyom 20 saniye sonra bi çekiyom , balıklar mısırın içini yemiş ama mısırın dış kısmı hala iğnede
o gün resmen hayvanlara ziyafet çektirdim.
hadi ya içini alıp fosasını sana bırakıyor hı
-
13 Temmuz 2008, 12:43
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
14 Temmuz 2008, 10:34
demirgursel adlı üyeden alıntı
uzak deyil cengizim, hazır betonun aşağısı.dubara bulamayınca sazana takılalım dedik
mecburen.ne zaman gidiyoruz beraber
abi hafta sonlarım boş artık gideriz bir hafta sonu ama oltalarıma bakmam lazım çürüdümü fare mi yedi haberim yok onleri bi gözden geçirmem lazım malum coktandır ava çıkmadım balık yolunu unuttum yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
16 Temmuz 2008, 01:44
zion1 adlı üyeden alıntı
abi hafta sonlarım boş artık gideriz bir hafta sonu ama oltalarıma bakmam lazım çürüdümü fare mi yedi haberim yok onleri bi gözden geçirmem lazım malum coktandır ava çıkmadım balık yolunu unuttum yaw
tamamdır cengizim en kısa zamanda gidiyoruz.oltaları merak etme benim oltaları kullanırız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler