Oltacı & Motorcu Paylaşımları Buraya
Reklamlar
-
demirgursel adlı üyeden alıntı
siz söyleyin akıllı işimi
dün 23 00 da iş çıkışı balığa gittim,sabaha kadar uyumadım,yem degiştirdim.tuttuğum 3 adet sazan,gün dogarken dönecektim,içime kurt düştü sudak a uğraşmaya başladım(tatlı su levreğide derler),dubara topla yemle derken saat öğle 12 yi buldu,10 tanede sudak almışım.döndüm eve 1 saat yatma zamanım var,sonra 15 00 da tekrar işe gitmeliyim,dedim ne yatması ben bu sudakları yemezsem uyku tutmaz
başladım pişirmeye,ye iç derken saat oldu 14 00.tabi o saatten sonrada iş saati geri işe gittim 23 00 a kadar çalıştım,şu anda mt ye takıldık...
eh yatarız zaar
aceleye gerek yok
adamın biri kızını evlendirmiş kız bir hafta sonra gelmiş baba dostu var demiş adamdamerak etme bırakır demiş ne tekimde oyle olmuş kız tekrar gelmiş baba kumar oynuyordemiş adammerak etme parası biter bırakır demiş aynen dediği gibi çıkıyormuş adamın kız tekrar gelmiş baba ava gidiyor demiş adamdogrulmuş şimdi boşa kızım onu demiş çünkü bunun şifası yok demiş
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Reklamlar
-
-
bi balıya gitsek
-
GKN adlı üyeden alıntı
bi balıya gitsek
üstümde bi ağırlık varki sormayın,
daha bu sene siftah yapmadım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
babaçi şahane motor yapmışsın kendine ama oltan için aynı şeyi söyleyemem 3 -90 kamışla sadece köprüde ve gölde balık tutarsın açık balığı sahilde o oltoyla alamassın üsküdarda cengiz balıkçılığa git ordan kendine 4-20 turnafresh kamış al bide banax-sx 5000 al
THE DOORS- DİNLEMEK BİR AYRICALIKTIR
-
babaçi adlı üyeden alıntı
üstümde bi ağırlık varki sormayın,
daha bu sene siftah yapmadım
benim kamışım hazır, iide çapari sararım
-
GKN adlı üyeden alıntı
benim kamışım hazır, iide çapari sararım
ya ben 35 senelik istanbulluyum feneryolu nerde bilmem çapariye gelince kösteği gövdeye dizerken gövdeğe düğüm atıyomusun. kamış ne var sende
-
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
babaçi espiriyi anladık biz. ayrıca sorun elindeki malzemeler değil ona bakarsan bende 12 sıfır 4-20 kamış 8 banax 5000 95 kilo kurşun var bi okadarda çapari. benim işim bu oltacıyım ben. sen bana kızdın galiba ben sana acemi balıkçı falan demedimki sadece 4-20 kamış bide banax-5000 al dedim tavsiye ettim yani. bu arada daha önce hiç fotoğraf göndermedim nasıl gönderilir bilmiyorum uğraştım yapamadım.
-
ferhat1972 adlı üyeden alıntı
babaçi espiriyi anladık biz. ayrıca sorun elindeki malzemeler değil ona bakarsan bende 12 sıfır 4-20 kamış 8 banax 5000 95 kilo kurşun var bi okadarda çapari. benim işim bu oltacıyım ben. sen bana kızdın galiba ben sana acemi balıkçı falan demedimki sadece 4-20 kamış bide banax-5000 al dedim tavsiye ettim yani. bu arada daha önce hiç fotoğraf göndermedim nasıl gönderilir bilmiyorum uğraştım yapamadım.
tereciye tere satmaya kalktık desene
sahilde tezgah kuranlar olur genelde öylemi takılıyorsun?
-
tereciye tere satmaya kalktık desene
sahilde tezgah kuranlar olur genelde öylemi takılıyorsun?
estafurullah babaçi. çinokop zamanı kalenderde açıyorum, istarvit zamanı emirganda. şimdi havalar soğuk sahil boş oyüzden açmıyorum evde oturup çapari yapıyorum köstek bağlıyorum kurşun döküyorum sezona hazırlık işte
-
GKN adlı üyeden alıntı
bi balıya gitsek
@gkn balığa demek istedin sanırım
önemli olan boyu değil işlevi
bu tip muhabbeti hiç sevmem ama madem ki açtın
elimde cengiz balıkçılığın karşısına ufak çapta dükkan açacak kadar malzeme mevcut
+ ben albastar çelik sargılı kamışımı ve sx300 banax makinayı thminen 8 veya 9 sene önce aldığımda türkiyedeki sayılı sahiplerindendim.
bir kaç ay önce sörf kamışda almama rağmen kapalı haldeki boyutu yüzünden iade ettim(motorda taşınmıyor)
en baştaki resim isteriz dememin sebebi avcılıkta atış fazla olur ama siz espriyi anlayamadınız
maşallah babaçim bu resimlerde ne, resmen dükkan olmuş
ferhat1972 adlı üyeden alıntı
hocam fotoğraf eklemeyi forum yardımından öğren iyisimi sen, biraz gözümüz şenlensin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
27 Haziran 2008, 23:35
-
28 Haziran 2008, 02:55
-
28 Haziran 2008, 15:19
-
28 Haziran 2008, 21:07
-
29 Haziran 2008, 01:36
-
29 Haziran 2008, 10:14
bıyıklı: ümraniye sanayii sitesinin karşısında malzeme satan bir dükkan var,ister beraber gidelim ister gittiğin zaman benim adımı ver,ayhan ve ilhan kardeşler ikiside iyi esnaftır her türlü kolaylığı gösterirler fiyatları makuldür
-
29 Haziran 2008, 23:20
demirgursel adlı üyeden alıntı
@bıyıklı : güzel avlar yapmışsın rastgelsin diyim
ben şu deniz olayını çözemedim gitti, ben gölde avlanırım sudak uzmanlığım diyebilirim.bu aralar fırsat bulamıyorum gitmeye.ama merak etme bu başlık canlı kalacak resimler yakında
Sağolasın, hepimize. Aslında deniz avcılığı zor olmasının yanında çok zevklidir, sanmıyorum ki tekneyle iyice açılıp tahta gibi denizde eline misinayı alıp 35-40 mt salan, kafa ata ata gelen fangriyi tekneye alan adam bir daha iflah olsun. Tatlısu balıkçılığı da zevklidir elbet, yakın zamanda Adapazarı-Mollaköy taraflarına Turna avına davet aldım bir abimizden, fakat işlerimiz uymadı gidemedik. Hele alabalık için şu fly olta-iğne denilen olaya ilgim çok, adamlar ip ve iğneyle ne oltalar hazırlıyorlar.
bıyıklı: ümraniye sanayii sitesinin karşısında malzeme satan bir dükkan var,ister beraber gidelim ister gittiğin zaman benim adımı ver,ayhan ve ilhan kardeşler ikiside iyi esnaftır her türlü kolaylığı gösterirler fiyatları makuldür
Birlikte gideriz, şu izin dönüşü balık olayına girelim, güzel bir kamış alalım bana.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
30 Haziran 2008, 19:26
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler