ben cumartesi mordoğandaydım 1 tane mercan 30 tane kadar goppez (dipte goppez var ) 5 tanede karagoz çektim ama foto çekmeyi unuttum
ben cumartesi mordoğandaydım 1 tane mercan 30 tane kadar goppez (dipte goppez var ) 5 tanede karagoz çektim ama foto çekmeyi unuttum
bayram bi geçsin hele kim tutar beni
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
biraz eski ama çok keyif aldığım bi balık yakalama olayı.çünkü denizdeki ilk balığım
kızkalesi mersin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
maaşallah kocamanmış ben bu balığı kahve ortamında anlatsaydım 50 kg olurdu artık şaka bir yana ilk balık ilk aşk vb. nedense hiç unutulmaz sen şanslıymışınki elinde bir resmin var ben ilk balık tuttuğumda olayın farkında bile değildim tekbildiğim su ustunde bir balık surusune olta attığım ve sadece çektiğim
abi ilk deniz balığım.ne diyorsun böyle bi zevk olamaz
yakaladığım anki heyecanıma baksana
yenileri geldi arkadaşlar.tabiki önce motorum
ve bomba geliyor.tartmadım ama şöyle 5 kilo civarı sanırım arkadaşlar.
çekene kadar akla karayı seçtik.allahtan yanımda olta atan yaşlı bir dayı vardı,kepçeyle suya girdi.tabi sazanın kötü huyu,balık gezerek gelir,öyle direk çekemezsino geziyor bizde arkasından ne tarafa gidiyorsa beraber geziyoruz.anlayacagınız suyun içinde iyi bi gezi yaptık.ama kaçırmadan aldık şükür.
nasipse çarşamba sabahı sarayburnuna iri istavrite gideceğiz hem öyle iriki lüferle uğraşmazsınız diyorlar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
@departed-eline saglık livarında var,biz hala soğan çuvalına koyuyoruz balıkları
@babaçi-abi dört gözle güzel haberler resimler bekliyoruz,şimdiden rastgele
evet sayın balıkçılar dün sarayburnuna gittik sabah 07:15 de avlaktaydım,önce sıyırtma ile iri istavrit kovaladık
yapmadı.bizde mezgite takıldık yaklaşık 4 kilo kadar izmarit aldık.saat 13:30 da minnacık kıraçaları kayalıklara süren
dev gibi istavritler ve zarganalar resmen katliam yaptılar.o hengamede yavru silikon balık ile 2 zargana 8 tane kadarda iri istavrit aldım.yağış olduğundan dolayı mekanda fotoğraf çekmedik fotoları ancak evde çektim.zarganaları kuzene kaptırdım o yüzden fotoları yok
hayırlı olsun babaçi kardeşim,bunlarla dört kişilik bir aile doyar
tabi bu aile benimki deyil kesinlikle,diğer normal ailelerden biri,biz balığın yanında ekmek bile yemeyiz,ben salata bile yemem.paso balık,
şu teknolojinin gözünü seveyim...ordan 5 adet balığı yükleyeceksin e mailime,bende artık yanına gereken neyse açacağım
düşmezmi yani,şurda paylaşım yapıyoruz,resimle sınırlı kalacak diye şart koymadık
babaçi hayırlı olsun afiyet olsun izmariti pek bilen olmaz sevende ama zamanı galiba şimdi resimler harika paylaşım için teşekkurler
offf be abi
şindi o izmaritleri miğdeye indirmişindir sen hee
benimde kamış çürüyo içerde
eskiden hastalık derecesinde bi balıkçıydım
alırdım mustand ları kendi çaparimi sarardım
3-4 senedir hiç gitmedim
sadece yazları zıpkınla avlanıyoum
tek yıldız dalgıçlığım var, onun sayesinde edindiin 15 dk lı kağız tüpümde var..
bu yaz 3-5 sefer daldım
bol miktarda ispari kefal ve mırı vurdum, afiyetlede yedim
bi vakit bulabilirsem kamışı kapıp takılcam sana
GKN MOTORS
balık tutmak bedeni olarak yorsada kafamı dinliyorum desem inanırmısın heleki şehirden uzak riva ağva yada şile taraflarında huzur buluyorum.eskiden baraja giderdim fakat ömerlide sazanın soyu tükenmek üzere bende bıraktım.
birgün sen, ben,metalgod,departed toplanıp kaçalım biryerlere
ya bende aynı fikirdeyim, kafa dağıtmak için birebir
aslında bi tekneyle açılabilsek, denizin sesi 2 hoş sohbet ve balığın oltaya vururken parmağına verdiği titreşim
eehh be abi
hafta sonları uyar bana
hatta dediğin gibi şehir dışına kaçabilirsek
tutttuğumuzu sallarız tava yada ızgaraya
GKN MOTORS
siz söyleyin akıllı işimi
dün 23 00 da iş çıkışı balığa gittim,sabaha kadar uyumadım,yem degiştirdim.tuttuğum 3 adet sazan,gün dogarken dönecektim,içime kurt düştü sudak a uğraşmaya başladım(tatlı su levreğide derler),dubara topla yemle derken saat öğle 12 yi buldu,10 tanede sudak almışım.döndüm eve 1 saat yatma zamanım var,sonra 15 00 da tekrar işe gitmeliyim,dedim ne yatması ben bu sudakları yemezsem uyku tutmaz
başladım pişirmeye,ye iç derken saat oldu 14 00.tabi o saatten sonrada iş saati geri işe gittim 23 00 a kadar çalıştım,şu anda mt ye takıldık...
eh yatarız zaaraceleye gerek yok
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)