ne zaman gidiyoruz inşallah????
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
abi geçen yaz sabahları erkenden kaçıyoduk kardeşlerimle bır kovayı dolduruyorduk akşamda cız bız hafta içide salı arnavutköydeydik gerçi abim yıne gıdıyoya ben musait olmuyorum kısmet olursa takılalım bir gün lüfer felanda ne guzel balık tutması ayrı bir zevk yemesı harika
İstanbul ömerli barajında balık tutan var mı arkadaşlar, yada nasıl tutulur ne çeşit takım yem kullanmak lazım bi söyleyin belki tutarım atıyom atıyom boş geliyo
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ömerlide geçen sene ve önceki seneler çok tuttum... bu sene daha kısmet olmadı.... ben genelde küspe ile barajın kıyısını yemliyorum... sonra iki tane bir büyük ve bir küçük olta atıyorum... yem olarak genelde mısır veya yumurta hamuru kullanıyorum.. 2 tanede 35 gr kursun ile uzun atıyorum.. geçen gün gittim yine tutanlar var ama ben atmadım.. genelde kızılkanat nadir çıkar ama ben oraya gidersem kızılkanat için gidiyorum... toros taksi ile gelip serpme ağ atan bir vatandaş var..o olmasa çok balık kalacakta o baya topluyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramço yasak değil mi o şekilde topluca av yapmak, şikayet etmek gerek. Kurutursa gölü biz ne tutcaz
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bir palamut sezonu daha ..
Sabahın erken saatlerinde teknemizle limandan ayrıldık. havanın ağarması ile sırtımızı vira ettik . 30 adet düştü nasibimize ..
e tabiki akşam balıkları öldürdük ..
Rastgele...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ne balık seven oltacı arkadaşlarımız varmış benim gibi )
Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !
Bende iki haftadır Eskişehirdeydim 4-5 kere balığa gittik Göletlere Enişteyle motor yok ama arabayla
ilk üç Fotoraf Eskişehir ikipınar göletlerinde Kaymaz göletinin ilerisi
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
En sonki Fotorafta Enişteve arkadaşlarıyla Gitmiştik Toplam 21 olta atıldı el oltalarıyla birlikte
[IMG][/IMG]
üsküdar sahil çengel köy sahillerinde balık ne durumda bilgisi olan varmı arkadaşlar
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
ben yayın balıgını dahı en az 1 mt olmadan almıyorum,
zaten kafasını kesınce ıcını temizleyınce kuyrugunu kesınce bişiy kalmıyor,
eee ne yiyeceksin?
yazık yani,
bu balığın içinde içinde havyarlarında binlerce yavru vardır,
bu yıl dökecek bir dahaki yıl,
her oltaya gelecekler,
Yazık Çok Yazık...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Merhabalar
balıkçı arkadaşlarım
teker teker bütün sayfaları okudum iştahım kabardı en az sizin kadar heyecanlandım
Bazen hayrete düştüm
neyse uzun lafın kısası
olta takımı makarası kamışı yapay yemi yapmaya çalışıyorum turna sudak sazan için Gerçi İstanbul da bu balıklardan pek kaldı mı bilemiyorum
fark ettim
ki işinin ehli insanlar var burada öneri ve tavsiyelerini bir alayım
SerkanADH13
hocam Büyükçekmece de balık varmıydı diye soruyordum ki yayın almışsınız
anlayışın için tebrik ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
Hani nerede bu balıkçılar
gelemediler mi bir türlü avlaklardan
resimler gelecek konu bayağı canlanacakmış gibi bir kanıya kapıldım
Yav bu konu nasıl unutulmuş gitmiş Allah aşkına şu konu güncel tutulsun gözümüz gönlümüz açılsın biraz resimlere bakarken bile acayip zevk aldım.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)