Hasta oluyorum şu tekneden balık tutanlara ,güzel torikmiş eline sağlık.
Tekne bağlamaya yer yok yazın bot düşünüyorum kısmet olursa.
http://www.asilmarine.com/tr/tekne-v...40&sobi2Id=112
Hasta oluyorum şu tekneden balık tutanlara ,güzel torikmiş eline sağlık.
Tekne bağlamaya yer yok yazın bot düşünüyorum kısmet olursa.
http://www.asilmarine.com/tr/tekne-v...40&sobi2Id=112
Motor hocası fiyatı yazmıyor bu botun ? Istanbulda yaşıyorsan yaparız ufak çaplı bir fiber
Elle tutulabilen , sessizlik vardır..
http://www.teknemotor.com/ 'da fiyatını bulabilirsin.
Eyvallah fiberi koyacak yer yok indirip şişirmek düşüncem.
Kardeş güzel konu açmışsın bende samsunda giderdim balığa ama şimdi istanbula geldim şimdi dediğimde 8 sene oldu bayadırda gidemiyorum balığa motoruda sattık alabilirsem yaza artık, buralarda bir organizasyon olursa katılmaya çalışırım.
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Alıcak olmadığım için dikkatlice incelemedim ben takımlarımı tamamlamaya giderken yol boyu zodiac ve motor işi yapanlar vardı ama karaköy , perşembe pazarı istanbul avrupa yakasında bu işin kalbi gibi bir yer. Benim internetten incelediğim herşey dükkanlarda üç beş kuruş daha ucuza bulabildiğim şeyler..
Önümüzdeki hafta karaköye gidicem orca bot fiyat listesi alabilirim herhangi bir dükkandan. Eş kalitedeki markalarıda bakabilirim.
Birde bu zodiaclarda motor kullanacak mısın ? tabanları ahşap, fiber, aliminyum olarak ayrılıyor.
Elle tutulabilen , sessizlik vardır..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
önceden çok vardı ama şimdi çıkmıyor kızılırmakta. sanırım tarlalarda kullanılan zehirli ilaçlar yüzünden oldu. şimdi ise yakın küçük göllerde ve obruk barajında var, oralara gitmeye başlamıştım bu yaz, ama iki kez gidebildim.şimdi rizedeyim, burada denize karagöze benzeyen bir balık için gidiyoruz.
Eşkine veya mağruş olarak adlandırılıyormuş bu tür.
evet,siz söyleyince aklıma geldi. bi türlü ezberleyememiştim isimini. Trabzonda mavroş diyolardı. rizeye geldim,rizede de eşkina diyolar. bir de bunların büyüklerine kötek diyolar.ama bu balığı tutması çok zevkli.genelde akşam tutuyoruz. büyüklerini tutması daha bi zevkli oluyo. ben en fazla 2-3 kilosunu tutabildim. 5 kilo felan tutanlar da var.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ilginç. onu bilmiyodum. bilseydim çıkarırdım o taşları. bilgiler ve görüntüler için teşekkürler
balıkcı dostları, balık başladı boğazda ,yakına atıldıgında bi dolu balık , acemi bile çok rahat tutabilir çapariyi takar , sardalya ve istavrit çıkıyo afiyet olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)