babaçi abi, bu sanki midye ye benziyor gibi
babaçi abi, bu sanki midye ye benziyor gibi
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
selamlar abilerim,
ben yasin yaş 24 ankarada
bende motor ve tatlısu av delisiyim,
10 yıldır motorsürer daha fazla yıldır balık tutarım (nickîmden anlaşıldıgı gibi)
bende süper av fotoları var ama nsl foto yükleyecegimi bilmemekdeyim
yardımcı olursanız çoOok sevinirim
kazasız sürüşler diler
RAST GELE derim...
o resimdekilerden kayalara yapışık her yerde var coşkun.ama yem yapabileceğim hiç aklıma gelmemişti sağolasın, ilk avlakta deneyeceğim.
demek sülünesi çıkarmak o kadar kolay, deneyeceğim bakalım çıkarmayı başarabilecekmiyim, bundan sonra birde şiş ekleyeceğiz malzemeye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 AM ----------
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html
resim ekleme burada detaylı anlatılıyor, bir iki denemeden sonra olacaktır hoşgeldin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hellobjxftujxödtysöd6t
:146::MOTORUMU İSTEMEBENDEN BUZGİBİ SOĞURUM SENDENpala::
selamınaleyküm oooo burada sayenızde balıkları öğreneceğiz teknık kapacağız kolay gelsın arada uğrarız
selam arkadaşlar yeni sayfamızın oltamıza bereket getirmesi dileğimle
bunlarda gittiğimiz sazan ve sudak hedefli avımızdan kareler.av bereketsiz ve zayıf geçti, sazana küspeli 4 olta salladım, şahin 3 küspeli salladı, bir sazan benim oltaya, bir sazan şahinin oltasına geldi, biraz kadife ve bir tane sekiz bıyık geldi.sudaklar hep küçük çıktı
anlayacağınız pek anlatacak bir heyecen yok
fakat köz yakıp demlediğimiz çayın tadı herşeye bedeldi, sabaha kadar 3 kez kömürde çay demledik bitirdik
böylesi herzaman ele geçmez, demliği bitirmeyin
buda bora abim için tuttuğum özel balık hani çok sever ya
ilaç ilaç, akşam mt den arkadaşlar yanıma uğrar dedim ama gelmeyenler kaybetti, gelen olsa şifa niyetine içirecektim
ya hergün biraz daha aşkım artıyor vallaa
şu plakanın güzelliğine bak
sabaha kadar levrek peşinde koşmuş ve bitik duruma gelmiş şahinim, bakışına gurban
karizmaya bak beee terlikler italyadan gelme
bu avımızda böyle sessiz sakin geçti nerde o 3-5 kiloluk tuttuğum sazanlar
balığa gidecem bi kaç güne ama adam akıllı büyük balık çıkacak yer arıyom
Bende rizeye gittigimde tutuoyrum Bi olta Takımı Alms dedem bana cocuklugumda onla tutuorum
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Merhaba arkadaşlar. Uzun senelere ait balık sevdamın arasına birde motor sevdamı ekledim bende.
Saygılarımla.
kartezyenx: bence büyük balık için her zaman derin yer ve uzağa atılan olta olmalı
kujumax: valla helal olsun senelerce aynı olta takımını koruyabildiysen
Tolgam: o zaman resimler buraya tolga
bu gece sahurdan sonra balığa gidecez
hadi rast gele, bizde abimle her salı annavut köydeyiz, balık herzaman cıkmasada zamanımızı balıkta öldürüyoruz bakalım balık sezonu başladı canlılık olcakmı bol şans rast gele arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)