Oltacı & Motorcu Paylaşımları Buraya
Reklamlar
-
22 Haziran 2009, 15:28
selam arkadaşlar bayağıdır resim eklemiyorum, arada aldığım tek sudak oluyor ama oda eklenmeyi hakedecek büyüklükte deyil:( dün akşam ailece piknik yapalım dedik, adanada en ideal yer adnan menderes bulvarı.tabi suyun kenarına gidipte olta atmamak bana yakışmazdı:D sudak için rat ve iki dip oltası, sazan içinde iki küspeli iki saçaklı dip oltası aldım yanıma.ve dubara toplamak içinde ilk defa kepçe aldım.oysa epeydir yanıma kepçe almıyordum.kısmeti varmış demek:D bir iki rat salladım fakat umut yok gibi, vazgeçtim.sazana devam ettim.dört oltamı salladım, ikisi mısır küspesi.1 saat sonra zilin hareket ettiğini gördüm, bu arada biz mangalımızı yapıyorduk.baktım zil hafif hafif oynuyor.ipe takılan otlar sallıyordur diye düşündüm.az bir zaman sonra zil artık bayağı çalmaya başladı.epeydir sazana uğraşmadığımdan unutmuşum zilin o heyecanını, hatırlamak güzeldi.hemen koştum biraz çektim baktım otların içinde belli yavaş yavaş çektim, otlardan kurtulunca büyük olduğunu belli etti.kepçe uzakta, hanıma seslendim yetiştir kepçeyi.balık kenara kadar gelmişti, hanım daha önce kepçe kullanmadığından birkaç denemede kaçıracak gibi olduk, ama en sonunda güzelce balığı sudan alabildik.3-4 kilo arası vardı.ve uzunca aradan sonra bayağı sevindirdi bizi.
mutfak tezgahını boydan kaplıyordu
darısıda diğer arkadaşlarıma olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Reklamlar
-
22 Haziran 2009, 15:31
Maşallah,rasgele
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
23 Haziran 2009, 09:13
-
06 Temmuz 2009, 09:54
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
-
06 Temmuz 2009, 11:57
Şahin Erdem adlı üyeden alıntı
Slm krwe,nerdesin.
tam buradayım kivrem.hani balık resimleri
-
08 Temmuz 2009, 13:29
Akşamki balıklar buzluğa,dubaralar da akvaryuma girdiler. Denizde yakalarsam, çekerim yükleriz ozaman.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
-
08 Temmuz 2009, 13:39
demirgürsel bu kadar büyük balıklar bizim çatalandan mı çıkıyor ya
-
08 Temmuz 2009, 18:24
-
12 Temmuz 2009, 01:19
malesef bu gün balıkları besledim
-
12 Temmuz 2009, 09:45
demirgursel adlı üyeden alıntı
malesef bu gün balıkları besledim
daha sonra besili olarak alırsın
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
13 Temmuz 2009, 23:18
-
14 Temmuz 2009, 06:15
Helal dostlar iyi balık yakalamışsınız...
-
14 Temmuz 2009, 13:35
Merhaba bu başlığı gördüğüm iyi oldu bendede bu sıralar bir balık tutma sevdası başladı bu civarda balık tutulacak birkaç yer varmış arkadaşlar vs. sürekli gidiyorlar yanlız ben hiç anlamıyorum balık tutmaktan hatta tırsarımda biraz Akvaryum balıklarım vardı biraz tehlikeli türler besliyordum kesinlikle elimle vs. tutamam neyse yinede tutmak istiyorum. Öncelikle neler yapmam lazım bir olta alıcam nelere dikkat etmem lazım fiyatları ne kadardır vs. bana azıcık bilgi verebilirmisiniz.???
-
14 Temmuz 2009, 15:32
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Merhaba bu başlığı gördüğüm iyi oldu bendede bu sıralar bir balık tutma sevdası başladı bu civarda balık tutulacak birkaç yer varmış arkadaşlar vs. sürekli gidiyorlar yanlız ben hiç anlamıyorum balık tutmaktan hatta tırsarımda biraz
Akvaryum balıklarım vardı biraz tehlikeli türler besliyordum kesinlikle elimle vs. tutamam neyse yinede tutmak istiyorum. Öncelikle neler yapmam lazım bir olta alıcam nelere dikkat etmem lazım fiyatları ne kadardır vs. bana azıcık bilgi verebilirmisiniz.???
dostum bu forumdan tüm bilgilere ulaşabilirsin
www.balikavi.net
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
17 Ağustos 2009, 00:28
-
20 Ağustos 2009, 17:23
-
21 Ağustos 2009, 18:19
sağolasın sanada hocam
-
22 Ağustos 2009, 18:41
o balık 2 -2,5 kilo gelir heralde ben 2,5 kiloluk balık tutmayalı 5 sene oldu ufaklarla idare ediyoz
-
23 Ağustos 2009, 15:54
-
23 Ağustos 2009, 20:31
selam balıkçı abilerim, bende de bayağıdır balık sevdası vardı ama açıkçası fazla üstüne düşmüyordum(aslında param olmadığından) ama bu sıralar bayağı ciddi düşünüyorum ama dediğim gibi cebimdeki 3-5 kuruşla ufak tefek bir takım almak istiyorum. bazı siteleri inceledim ve biraz da olsa bilgi edindim ama sorun şu. bir kaç olta takımına baktım bütçemin yeticeği kadar ama onlarda ilk dakika yolda bırakıcak tarzda, adı sanı belli değil, ben diyorum ki kendim toplasam seti nasıl olur? bu işten anlıyan arkadaşlardan ricam linklerde verdiğim makina ve kamışların kalitelerinin nasıl olduğu? hangisini tavsiye edeceğiniz?
buyrun linkler
makinalar:
http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=15976
http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=5643
http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=5656
kamışlar:
http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=13813
http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=1251
anlayan arkadaşlar lütfen yardım edin ki bende sizden biri olayım şaka bi yana fikirlerinize ihtiyacım var. bu arada adlığım seti kıyı balıkçığında kullanıcam, küçükçekmece,büyükçekmece ve avcılar da kullanıcam. yani hem tatlı, hemde tuzlu su da kullanmış olucam, yardımlarınızı bekliyorum
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler