Oltacı & Motorcu Paylaşımları Buraya
Reklamlar
-
01 Mayıs 2009, 21:42
evet abiler balığa çıkıyorum en son denizde 3 kişi mezgite gitmiştik sağda 5lik pet şişedeki balıklar işte iyi çıkıyodu ama 2 gün önce gene gittik bişey çıkmadı walla.neyse bundan sonra göle devam gene.
pardon fotoyu unuttum
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Reklamlar
-
01 Mayıs 2009, 22:10
demirgursel adlı üyeden alıntı
o zaman hoşgeldin diyelim ilhan
oltaya çıkıyormusun bu aralar
istersen buraya direk yükle daha güzel olur
irfanview programıyla 800-600 yap sayfaya cuk oturur
denerim kardeş saol bilgi için
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
-
02 Mayıs 2009, 01:59
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
evet abiler balığa çıkıyorum en son denizde 3 kişi mezgite gitmiştik sağda 5lik pet şişedeki balıklar işte iyi çıkıyodu ama 2 gün önce gene gittik bişey çıkmadı walla.neyse bundan sonra göle devam gene.
aslında denize gitmeyi istiyorum ama malum bu aralar kriz davasına pek bi yere kıpramamam gerek , o yüzden göle sazana niyetliyim
kubilay_981 adlı üyeden alıntı
denerim kardeş saol bilgi için
resimleri bekliyoruz kubilay
eyer denize gidiyorsan kesinlikle karides tavsiye ederim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
02 Mayıs 2009, 02:20
arkadaşlar havaların açması ile,
bizde brader ile ist terkoz kulakçayırı'na bır ugrayalım bakalım balık başlamışmı diye geçen pazar,
fakat sadece 5 mt ileriden atlayan sazan'a denk geldık,
ben bradere balıkçıl'ı gösteriyordum ve tam baktıgımız yerın önunden atladı,
rahat kol boyu vardı ama,
kulakçayırını bılen bılır,içinde ağaçların bulundugu göl'dür,
ağaçların sık oldugu yerde süreklı bu balık atlıyor,
ağaçlık oldugundanda kımse ağ atamıyor,
oltayada vurmuyor tabii,
aklınızda olsun sezon açıldığı zamanlarda mantarlı olta ile her biri 750 gr 1 kg civarı balık çıkıyor,
Hayde Rast Gele...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
02 Mayıs 2009, 12:04
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar havaların açması ile,
bizde brader ile ist terkoz kulakçayırı'na bır ugrayalım bakalım balık başlamışmı diye geçen pazar,
fakat sadece 5 mt ileriden atlayan sazan'a denk geldık,
ben bradere balıkçıl'ı gösteriyordum ve tam baktıgımız yerın önunden atladı,
rahat kol boyu vardı ama,
kulakçayırını bılen bılır,içinde ağaçların bulundugu göl'dür,
ağaçların sık oldugu yerde süreklı bu balık atlıyor,
ağaçlık oldugundanda kımse ağ atamıyor,
oltayada vurmuyor tabii,
aklınızda olsun sezon açıldığı zamanlarda mantarlı olta ile her biri 750 gr 1 kg civarı balık çıkıyor,
Hayde Rast Gele...
ben sazana küspeli olta atarım herzaman, arada yaylı yani hamur yapıştırılmış yay atarım.geçen gün kiloluk üzerinde çektim kurşunlu dip oltasıyla
-
03 Mayıs 2009, 01:41
yok ya biz denize gitmeyiz,tatlısu balıkçısıyız bizgenelikle ya turna yada kızılkanata gideriz.denize bi kere gittim,kalkan'a...ama maalesef
-
03 Mayıs 2009, 01:49
biz burada göle sudak avına gideriz, kepçeyle otların arasından yemlik dubara toplarız(yavru balık), turnada aynı yöntemle yakalanıyor sanırım.sonuçta oda avcı deyilmi
-
03 Mayıs 2009, 03:32
ya biz dubaraları balık malzemeleri satan yerden alıyoruz.turnaya geceden gideriz. kalırız bi gece ertesi gün öğlen döneriz.fotoları var ama saat çok geç oldu.yarın eklerim inşallah
-
06 Mayıs 2009, 02:54
fotoları var ama saat çok geç oldu.yarın eklerim inşallah
o yarın gelmedi galiba
-
06 Mayıs 2009, 02:58
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
06 Mayıs 2009, 19:48
zipkinci motorcu var burda
-
06 Mayıs 2009, 20:37
Pazar günü kuzguncuğa indim belki birşey cıkardiye bir tane zargana tuttum o da dolma kalem gibi gecen hafta zargana yakalamışlar kilo kilo demekki bize kısmet değilmiş
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
06 Mayıs 2009, 22:11
demirgursel adlı üyeden alıntı
ben sazana küspeli olta atarım herzaman, arada yaylı yani hamur yapıştırılmış yay atarım.geçen gün kiloluk üzerinde çektim kurşunlu dip oltasıyla
gürsel küspeli hertürlü takım yasaklandı haberin olsun.jandarma istanbulda göz açtırmıyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
06 Mayıs 2009, 22:36
cok guzel bı sayfa acmıssın tebrıkler bende yaklasık 15 senedır balık tutyorum son ıkı senedır de tatlı balıkcılıgına merek sardım malum yaz geldı turnalar sazanlar yayınlar basladı gecenlerde yıne goldeydım 16 kusur tane sazan aldık bakalım hafta sonu yıne gole kacıcaz guzel gecıyo denızden daha ıyı hem kafa dınlıyoruz cadırımızı kuruyoruz atesımmızı yakıyoruz super gecıyo
booş kooooooooooyyyy gitsin
-
07 Mayıs 2009, 01:39
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Biz turnayı ya canlı gümüşle ya da kaşıkla yakalardık....
Buralarda tatlı su zor....Hep tuzlu...
Mevsimi var denizin..Her zaman çıkmıyor...
keşke tuzlu su bizede yakın olsada harbi balık yesek
Djnkt adlı üyeden alıntı
zipkinci motorcu var burda
resimsiz inanmayız
ugurapay adlı üyeden alıntı
Pazar günü kuzguncuğa indim belki birşey cıkardiye bir tane zargana tuttum o da dolma kalem gibi gecen hafta zargana yakalamışlar kilo kilo demekki bize kısmet değilmiş
bi ara kızkalesinde yarım metrelik zargana yakaladım, o zaman bilmediğimden geri suya atmıştım
babaçi adlı üyeden alıntı
gürsel küspeli hertürlü takım yasaklandı haberin olsun.jandarma istanbulda göz açtırmıyor
ciddimisin küspeyi neden yasaklamışlarki acaba, burada sazana küspesiz atan azdır, desene hep cezalık.
bu dediğin istanbula has olaymı, yoksa türkiye genelimi
vukuat adlı üyeden alıntı
cok guzel bı sayfa acmıssın tebrıkler bende yaklasık 15 senedır balık tutyorum son ıkı senedır de tatlı balıkcılıgına merek sardım malum yaz geldı turnalar sazanlar yayınlar basladı gecenlerde yıne goldeydım 16 kusur tane sazan aldık bakalım hafta sonu yıne gole kacıcaz guzel gecıyo denızden daha ıyı hem kafa dınlıyoruz cadırımızı kuruyoruz atesımmızı yakıyoruz super gecıyo
vay be, epeydir balığa gidemiyorum özledim vallahi
bugün akşam adana mt nin çarşamba toplantı günüydü.yerimiz göl kenarında, mekan sahibi arkadaş biliyor olta merağımı, baktım getirdi poşeti, 4 tane sudak yakalamış şasiyle atçek le .oltasıda oradaydı, çıkardı verdi sağolsun.hemen geçtim su kenarına, 8-10 atmadan sonra bir tane vurdu, 26cm gibi.ilk defa sahteyle balık tuttum, daha önceleri hep dubara toplayıp atardım sudak a(bizim burda sudağın adı tatlı su levreğidir)
-
18 Mayıs 2009, 14:05
nerdesiniz balıkçılar, başlık o kadar gerilere gitmişki zor buldum vallaa
-
19 Mayıs 2009, 11:43
işten güçten ne gezer olduk nede balığa gider olduk...
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
19 Mayıs 2009, 12:09
neyse giden olur elbet.gözümüz şenlensin biraz
-
19 Mayıs 2009, 21:14
arkadaşlar benim iş düzeni değişti balık olayı hepten yalan oldu
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
20 Mayıs 2009, 00:22
Bugün mahallenin gençleriyle Yuvacık barajına balığa geldim.
5 kişi olta attık tek balık yakalayabildik. HÜSRAN
Yarın başka bir gölete gitmeyi düşünüyoruz bakalım ne olacak?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler