ayıp ayıp nasıl balıkçısınız hiçmi giden yok
ayıp ayıp nasıl balıkçısınız hiçmi giden yok
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Vallahi ne diyelim işin erbabı olmuşsun artık helal olsun.
vallahi 7 yaşındayken makarasız tek sırıkla yakaladğım 26 iri sazanı hala unutamıyorum
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
biraz sabır arkadaşlar helebir sezon açılsın benden çekeceği var o balıkların
[COLOR="Blue"][/COLOR]:bounce:...4 teker bedenini,2 teker ruhunu taşır...:bounce:
olta deyince geçmişe gittim birden ilk okul çağlarımda yazları hep halamların yanında geçirirdim eniştemle her pazar darıca eskihisara balık tutmaya giderdik.okadar çok balık yakalardıkki anlatamam.hiç boşçekmezdi.bak şimdi duygularım kabardı birden geçmişe gidince
ne güzeldi ogünler offf of
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
sırıkla nasıl oluyor bi anlatıversen sana zahmet, yapabileceğimiz birşeyse bizde deneyelim
tamam tamam alkışa gerek yok
resim görmezsek inanmayız ona göre
bu topic sana gaz olsunda geri başla hocam.ilk sayfadan bak ne resimler var
sitemizin bir balıkçısıda coşkun kardeşim vardı(babaçi) hiç sesi çıkmıyor, acaba balık olayını bıraktımı
[QUOTE=demirgursel;1548729]sırıkla nasıl oluyor bi anlatıversen sana zahmet, yapabileceğimiz birşeyse bizde deneyelim
sırıkla derken olta ama makasarı yok.balık mantarı gömdümü oltayı havaya sertçe çekiyo kıyıya kadar.misinası biraz kısa oluyo .önce sertçe sağa-sola çekerek hayvanı yoruyosun.sonra yukarı doğru bi abanıyorsun kıyıya kadar çekiyosun.bu kadar
BU ARADA; ARKADAŞLAR OKLAMAYA (TURNA) GİDEN VARMI???
12 Yaşımdayken çaltıcağa gitmiştim.pek büyük değiller.avcum kadar işte.zaten 1 saatliğine gitmiştik.zevk olsunfotoğraflarını buldum buyrun;
buda gölden bir görüntü;
[IMG][/IMG]
böyle fotoğrafları bulunan arkadaşlar lütfen eklesinler.bayadır balığa da çıkamıyorum.özledim valla
resim çok büyük küçültüp sonra yükle istersen
resimler bence olması gereken boyutta resme tıklatın ve imageshack sitesine girince gayet güzel bi şekilde açıyo.daha yeni kontrol ettim
slm arkadaşlar yeni farkettim bu bölümü bende balıkçıyım muhabetinize bende katılıcam bundan sonra.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
hoşgeldin kardeş
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)