Oltacı & Motorcu Paylaşımları Buraya
Reklamlar
-
aynen abi ben o yaratıktan korktum ama
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Reklamlar
-
-
TORAMAN adlı üyeden alıntı
Korkma Oğuz..
Zararsız bir balık o, yalnız duyduğuma göre eti lezzetli değilmiş..
Kadri ai o birşey değil burda denize girmeye korkuyorum ben
küçükken ki söylentiler yüzünden 20 metre bıle acılamıyorum büyük balık ısırır diye kaldı ki :D
; ufak balıklar bıle 2 metreye kalmaz ısırıp kacıyolar korkuyorum
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
oğuz-AnTALyA adlı üyeden alıntı
Kadri ai o birşey değil burda denize girmeye korkuyorum ben
küçükken ki söylentiler yüzünden 20 metre bıle acılamıyorum büyük balık ısırır diye kaldı ki :D
; ufak balıklar bıle 2 metreye kalmaz ısırıp kacıyolar korkuyorum
Yapma gözünü seveyim Oğuz'um.. Ben orada olsaydım da rahatlığımı görseydin.. Bırak balık, deniz anası korkusunu sırt üstü suda uyuyorum ben..
-
Korkma Oğuz..
Zararsız bir balık o, yalnız duyduğuma göre eti lezzetli değilmiş..
Ben kızartıp geçiyorum ,ama Ayvalık-Cunda balık lokantalarında pahalı balıklar arasındadır. Yapmasını bildi mi her balık güzel. Ben büyük yeşil ot balıklarını bile afiyetle yerim, deniz balığı ayırmam.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Ben kızartıp geçiyorum ,ama Ayvalık-Cunda balık lokantalarında pahalı balıklar arasındadır. Yapmasını bildi mi her balık güzel. Ben büyük yeşil ot balıklarını bile afiyetle yerim, deniz balığı ayırmam.
Ben şahsen o balıktan hiç tatmadım ama 1999 yılında Ayvalık'ta yediğimiz meşhur "papalina" balığını unutmuyorum. Resmen çerez gibiydi...
-
Ben şahsen o balıktan hiç tatmadım ama 1999 yılında Ayvalık'ta yediğimiz meşhur "papalina" balığını unutmuyorum.
Resmen çerez gibiydi...
Papalinayı bile kuruttu cahil ve katil balıkçılar.Geçen yaz 15 Ytl idi kilosu. Ayrıca bilmeyenler için papalina çanakkale hamsisinin ufağına denir.
-
bu gün zion1 nickli arkadaşım cengizle bayağı bir yol giderek balığa gittik tarsus tarafına, malesef elimiz boş döndük
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
demirgursel adlı üyeden alıntı
bu gün zion1 nickli arkadaşım cengizle bayağı bir yol giderek balığa gittik tarsus tarafına, malesef elimiz boş döndük
abi birtane de olsa yakaladık yaw o kadarda karamsar olma hem keşif hem de macera oldu
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
03 Şubat 2009, 16:34
-
03 Şubat 2009, 17:24
İstaritlere bak be ağzım sulandı tüm balıkçılara uğruyoru şimdi bunlara en benzerinden alıyorum.
-
03 Şubat 2009, 17:35
-
03 Şubat 2009, 17:40
Babaçi şansın nihayet yaver gitmiş ne güzel balıklar öyle.
Fotoğraflarda o kadar güzel çıkmışlar ki neredeyse canlanacaklar.
Yağlılarsa bir güzel ızgara yaparsın şimdiden afiyet olsun.
sular tam soğumadığından yağlı değiller sanırım,ben 3 saat bile durmadım,nevaleyi aldım ve bıraktım.
akşama kadar aynı şekilde devam ederse kişi başı çok rahat 10 kg geçer.ama sirkülere aykırı
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
03 Şubat 2009, 18:24
babaçi adlı üyeden alıntı
sular tam soğumadığından yağlı değiller sanırım,ben 3 saat bile durmadım,nevaleyi aldım ve bıraktım.
akşama kadar aynı şekilde devam ederse kişi başı çok rahat 10 kg geçer.ama sirkülere aykırı
Sana yetecek kadar nevaleyi çekmişsin zaten. Madem yağlı değiller istavritler doğru tavaya... Vallahi epeydir balığa gitmiyorum bunları gördükten sonra içimde bir heves oluştu.
-
03 Şubat 2009, 18:35
-
03 Şubat 2009, 18:48
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
03 Şubat 2009, 18:50
Ne bayatı be kırmızı işte kanlı canlı sert eti de tarihi geçmiş biraz ama makine sıfırlamış kendini ne yapayım balıklar pişti bile
-
03 Şubat 2009, 19:02
motorhocası adlı üyeden alıntı
Ne bayatı be kırmızı işte kanlı canlı sert eti de
tarihi geçmiş biraz ama makine sıfırlamış kendini ne yapayım balıklar pişti bile
giderim,uğraşırım,masraf ederim
ama ben balık yemem
-
04 Şubat 2009, 02:18
babaçi adlı üyeden alıntı
giderim,uğraşırım,masraf ederim
ama ben balık yemem
sonunda bingo yapmışsın babaçim tebrik ederim çok güzel av yapmışsın
-
18 Şubat 2009, 15:33
nerdesiniz balıkçılar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler