Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Yabancı Hıp Hop...R&B...Rap...Nostalji Paylaşımları...

REKLAM ALANI
    ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Alıntı JeopardY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wayy mete han abi R&B he şaşırdım valla güzel tercih abim alalım seni RİDDIM a orada güzel çalarlar ( yani heralde hala güzeldir çok uzun zaman oldu gitmeyeli )
    Orası hala faallmi ??
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Eskiden Pupa vardı Arnavutköy'de Müdavimlerinin çoğunluğu zenci ve motorculardan oluşurdu Gençkene her haftasonu oraya takılırdık yok artık öyle mekanlar Riddım iyi hoş da Taksimin göbeğinde ulu orta herkesin gittiği cinayet bile işlendiği emniyetsiz bir mekan kanımca ama müzik ve siyahi insan topluluğu açısından güzel tabi

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı yeschim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskiden Pupa vardı Arnavutköy'de Müdavimlerinin çoğunluğu zenci ve motorculardan oluşurdu Gençkene her haftasonu oraya takılırdık yok artık öyle mekanlar Riddım iyi hoş da Taksimin göbeğinde ulu orta herkesin gittiği cinayet bile işlendiği emniyetsiz bir mekan kanımca ama müzik ve siyahi insan topluluğu açısından güzel tabi
    Yahu siyahi dediğin hepsi Afrika kökenli Dolapdere kaçkını bekar evlerinde 25 kişi üstüste yaşayan pasaportsuz hap satan ama giyimle kendisini Kanye West sana zirzoplar...

ben gözümü Taksimde açtım...91-92-93-94 de oralardaydım...94 Kabataş Ticaret Lisesi Mezunuyum...İstiklale kendimizi atardık...ordaki aptal turlarımızı hiç unutmam...çok aptalmışız kendimizi o üniforma içinde bişey zannederk...çocukmuşuz diyeyim...o asi tavırlar...isyankar tutumlar...kavgacı ritüel...ama kendimizi dünyanın en önemli varlıkları zannetmekde ayrı bir komedi...tipik anti sosyal öğrenci izdüşümü...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    NC 700 SA
    Pupa .Bir zamanlar perşembe akşamı r&b gecesi yapma projem vardı orada .Hatta bir iki akşam yaptım ama soora fosladık hehe.Neydi ismi kunta elemanın Osmandı galiba.Hey gidi günler,çoktan unutmuştum bu mevzuyu.Plak pikap taşımaca

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------

Bir kaç ay önce istiklalde dolaşırken birkaç Hip Hop.R&B tarzı yerin afişini gördüm ama hatırlamıyorum isimlerini.Varmı bu tarz faailyet gösteren club v.s yer düzgün müzik çalan?
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu siyahi dediğin hepsi Afrika kökenli Dolapdere kaçkını bekar evlerinde 25 kişi üstüste yaşayan pasaportsuz hap satan ama giyimle kendisini Kanye West sana zirzoplar...
    Ben de ondan bahsediyorum ya zaten

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------

Alıntı ergün1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pupa .Bir zamanlar perşembe akşamı r&b gecesi yapma projem vardı orada .Hatta bir iki akşam yaptım ama soora fosladık hehe.Neydi ismi kunta elemanın Osmandı galiba.Hey gidi günler,çoktan unutmuştum bu mevzuyu.Plak pikap taşımaca

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------

Bir kaç ay önce istiklalde dolaşırken birkaç Hip Hop.R&B tarzı yerin afişini gördüm ama hatırlamıyorum isimlerini.Varmı bu tarz faailyet gösteren club v.s yer düzgün müzik çalan?
    Wallahi ben Pupa'dan sonra adam gibi mekan bulamadım Zaten İstanbul'da gece hayatım yok genelde Marmaris ve veya Ege Akdeniz

Motosikleti
    NC 700 SA
    Ben de ondan bahsediyorum ya zaten

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------

Wallahi ben Pupa'dan sonra adam gibi mekan bulamadım Zaten İstanbul'da gece hayatım yok genelde Marmaris ve veya Ege Akdeniz
    Ben çoktan unuttum gece alemini tatil haricinde ,ama genede arada sırada bir kıpraşıyorum,istanbul'da varmıdır bir iki birşey içip düzgün müzik dinleyecek bir yer diye.

Motosikleti
    Bulursanız bana da haber verin Şöyle eşimle keyifli keyifli kaliteli bir mekanda İstanbulda'da eğlenmek isterim

Motosikleti
    NC 700 SA
    Bulursanız bana da haber verin Şöyle eşimle keyifli keyifli kaliteli bir mekanda İstanbulda'da eğlenmek isterim
    Kulağım delik,bakalım .Bulursam sizede haber veririm.

Motosikleti

Motosikleti
    hey bakın ne buldum...Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl...

http://www.dailymotion.com/video/xyn...hey-girl_music
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hey bakın ne buldum...Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl...

http://www.dailymotion.com/video/xyn...hey-girl_music
    peeh! oda neymiş.

kır gönlünün zincirini amigo

"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    xt 600
    buda iyiymişti.

bu adamın ingilizce bendende beter

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    WEST SİDE bebeğim

Alemde bence tek kral vardır oda Tupac'tır.O adamdan esinlenmeyen kimse yoktur.Şayet gençlerimizin "beni sadece Tanrı yargılar" diye dillerine ve duvarlara pelesenk olan cümle Tupac'ın "only god can judge me" adlı parçasıyla ünlü olmuştur.1996 yılında öldürülmüştür.7 sayısını uğurlu kabul eder ve ölümüyle 7 sayısı arasında aşırı senaryo üretilmiştir.Hatta efsane olmuştur bir örnek vereyim ;

ölümü arabasının kurşunlanması ile olmuştur.olay yerinde 12 kovan bulunuyor yani bu demek oluyor ki 12 el ateş edilmiş.arabaya ise 5 kurşun isabet etmiş ve onu öldürmüştür.12-5=7 'dir...

buna benzer akıl almaz sayıda örnek var ufak bir google araştırması sonunda hepsini bulursunuz.bir not daha eklemek istiyorum mark tyson'lada kanka idi.yüzeysel olarak size Tupac'ı tanıttığıma göre şimdi favorilerime geçeyim şayet diskografisini yaptığım ender sanatçılardandır.şu sıralar bende demo kayıtlar yapıyorum elbette ondan ve onun neslinden(eminem , snoop dogg west coast yani) öğrendiğim çok şey olmuştur.saygı kapsamında onun beatlerine yazmayı istiyorum ancak inanın bu çok zor neyse gelsin yutup videoları ;

hit em up klibinde bir Türk mc'nin yer aldığı söyleniyor , bilgim yok.ve bildiğim kadarıyla bu parçanın 2 versiyonu var.

ve inanın rap küfürden daha fazla şey ifade ediyor.içinde kimi zaman 3-4 şiir barındırıyor.ve öncelikle isyanı sonra geri kalan herşeyi içine alıyor.aşağı yukarı 7 senedir başka hiç bir müzik tarzıyla haşır neşir olmadım.aktif olarak kulağımda sürekli rap var.hayat bu bebeğim THUG LİFE

bu arada Türkçe Rap'ide yabana atmamak lazım Sansar ve Mafsal tavsiye ediyorum.

son olarak Tupac hakkında yapılmış en iyi belgesellerden olan Tupac : Diriliş (Tupac : Resurrection) almanızı öneririm.bende bir büyük markette görüp hemen atladım , aldığım ender orijinal dvdlerdendir )
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

Motosikleti
    xt 600
    bunun siyah mini etekli klibine hastaydık gençliğimizde.

http://www.youtube.com/watch?v=muDZD3wgoHI

Motosikleti

Motosikleti
    xt 600
    hah! nerdesiniz hocam!
    dedim bu hipopçular toplanıp bronx'a mı taşındı kompile.

Motosikleti
    İş hayatına geri döndüm pek vakit kalmıyor ama arada depreşip atarım üç beş parça ortaya

Motosikleti

Motosikleti
    yenge nettin...özümüzden uzaklaşıyorsun bu parçayla

neyse hadi bensen sized ilk 2010 teknosu

ısrarla sonuna kadar dinlemeye devam ediniz... ne kadar tını sahibi olduğumu anlayacaksınız...bu şarkı ölüyü diriyi kaldırır henzap yaptırır...

Vincenzo - The Phantom Image

parçanin kalbine 03:45 ten sonra inilir...

http://www.youtube.com/watch?v=rwbnJ...om=PL&index=48

Motosikleti
    Sana da yaranılmıyo he Meteandro Bunu bulamayanlar var

9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)