abi konuyla ilgili nerdeyse tüm hikayeleri okudum. bende derin amerikan devletinden şüpheleniyorum. tupac öyle yada böyle bi şekilde milyonlarca siyahı organize edecek güce ulaştı. sonra bumm! martin luther king gibi bunuda indirdiler.
abi konuyla ilgili nerdeyse tüm hikayeleri okudum. bende derin amerikan devletinden şüpheleniyorum. tupac öyle yada böyle bi şekilde milyonlarca siyahı organize edecek güce ulaştı. sonra bumm! martin luther king gibi bunuda indirdiler.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
müdür 10 üzerinden 7 buçuk alır benden let me fly daha güzel ama
anamızdan babamızdan dayak yemedik böle oldu...hasret kaldık desem yeridir...
kendi yumruğum tavzınt nayti eytden beri on kaplan gücünde gibin
raki senin idolün olmuş...aslında o rus yavrukurt daha dirayetliydi...
yanlış adamı sevdin...hepimiz İvan Dragoyuz...adam bikerem labrıtıvar şartlarında yetişti naaaaaberrr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:15 PM ----------
vay abloşumuzda burdaymış...sevgi kelebeğimiz çılgın hip hapcı yeşim abla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
işallah maşallah yinge
haydi o zaman henzappp
gelsin şarkımız...her ne kadar dinleyemesemde...
http://www.dailymotion.com/video/x19...y-nation_music
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yeschim yenge müdürüm let me fly'da güzel parça
buda sağlam;
oh no man! yanlış taraftasın!
drago turfandalığın bilimselliğin haçlı ordusunun komünizmin ruhsuzluğun sembolü gözümde
senin için galatasaray neyse benim içinde drago o yani, ta o kadar
rocky ise kapitalizmin oltasının ucundaki solucan, amerikan rüyası
hemde boks tekniği berbat ötesi.
yinede seviyoruz, zaten rocky'yi rocky yapan başarısının yarım santim altında yatan başarısız, dibe vurmaya hazır adam.
yeteneğin, şansın, umudun, hikayesi
buda rap içerikli soundtrackleri;
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
metehan yaşıyon mu , senden için çine gitti gıyabında panda olarak kabul etti çin hükümeti seni diyorlardı hala istanbulda milletin başına belamı oluyorsun kurtulamıcakmı insanlar senden
eskişehirin ayısı uzaklarda arama sevgiyi... Allahın mal bekçisi
samsun öküzü ilk fırsatta yanındayım Allahın mal memuru...(yanlış anlaşılmasın mal müdürlüğünde çalışır)
çok hislendim mausuna sağlık retinaların dert görmesin...
hemide en sevdiğim herif ve albümin kapağı...
slm ben de rapçiyim ama sadece dinleyici rap müziğin huzur verdiğini düşünenlerdenim ve asla bırakamıyacağımı iyi biliyorum tek gerçek rap:D
teknik sorun diyo vidoda apla...
dememsi lazım bende bişii yok Alttaki linki dene
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
http://www.dailymotion.com/video/x1m...gasolina_music
latin hıphopda güzeldir...
Eve gidince bakiim.Bu makinada ses yok :(
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
wayy mete han abi R&B he şaşırdım valla güzel tercih abim alalım seni RİDDIM a orada güzel çalarlar ( yani heralde hala güzeldir çok uzun zaman oldu gitmeyeli )
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)