Yabancı Hıp Hop...R&B...Rap...Nostalji Paylaşımları...
Reklamlar
-
Bu Geceye Özel bir Parça...Blues...
beğenmezsen bu diyarı terkederim....
http://www.youtube.com/watch?v=dEmLCp2ZlaU
BLUE...CURTAIN FALLS......
bu grup üyeleri için Japonyada intihar vakaları yaşandığını biliyormuydunuz......
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
the game iLe çOcukLuk arkadaŞı oLmaSı laSım 50 cantın.
benim bu favorum günde 5 - 10 dinLerİm
http://www.youtube.com/watch?v=zMXYcn-iNUU
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
-
-
mete abi...sen bunlarladamı ilgileniyodun yaa
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
sato...murky ve bıcak...
yine sizi düşünerek ince eleyip sık dokuyarak parça yakaladım...Hıp Hop Zirve bu parça...hıt...listelerde direkt zirveye oynuyor...
Wıll Smıth...Yalnız klip başka bir şarkıya ait...
dinleyin beğenmezseniz bu topiği kapatırım dükkanı kitlerim valla...altyapı harika...melodi harika...lütfen dinleyiniz...
Wıll Smıth...
http://www.youtube.com/watch?v=GwaFWiBUtfM
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
abi bu benim çok sevdiğimdir gizli silah
buda ayrı bi zevk dünya tersine dönüyo sanki
-
-
mete han abi hani 2pac hani puff dady hani jay-z ?
-
-
hiphop r&B sevemem emme ve lakin bazı araştırmalarda bulundum zamanında ve ve bu doğu batı kargaşası içinde buldum kendimi
2pac, rundmc, jay-z, dmx, snoopdogg bu herifleri çok met ettiler bana özellikle 2pac denilen lavuk kaliteymiş california dream parçasını falan paya tutmuştum zamanında..
birde Cypres Hıll in rock superstar diye bi parçası vardı hard core gecesinde bi kereye mahsus çalmıştık bu parçayı taxim do rock tayfası biraz şaşırdı ama sevdiler..
vayy sato :D metalica icons of MTV snoopdogg - sad but true
-
metalgod adlı üyeden alıntı
hiphop r&B sevemem emme ve lakin bazı araştırmalarda bulundum zamanında ve ve bu doğu batı kargaşası içinde buldum kendimi
2pac, rundmc, jay-z, dmx, snoopdogg bu herifleri çok met ettiler bana özellikle 2pac denilen lavuk kaliteymiş california dream parçasını falan paya tutmuştum zamanında..
birde Cypres Hıll in rock superstar diye bi parçası vardı hard core gecesinde bi kereye mahsus çalmıştık bu parçayı taxim do rock tayfası biraz şaşırdı ama sevdiler..
vayyy müzikle uğraştığını duymuştum...en kısa zamanda çaldığın bir yerde bulunmak isterim...
Cpypress Hillin eski parçalarından biri şu anda farklı klibiyle dönen...inseyn the mambreın ...bu kasedi ne aramıştım ya zamanında...İstiklalde gelmesini çok beklemiştim...
şu sakallı pis herif VATO...Snoop dogla çalışmaları var...ilk sayfada ilk mesajda görebilirsin...varmı müzik videoların...
-
-
adamımsın metalgod
25 kere hehehe
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
-
tİksİnerek iSledİm iĞrenç biŞi yaaav
mete_han adlı üyeden alıntı
O neydi be Satocan...kabus gibi...
ne yapCamI şaşIrdIm zaten metaLciLerde güLüodu. dinLerken zevk aLan oLdumu.
soad chop suey
aaa metal sen öldürcenmi bizi yhaa. bu çok dinledim kafa sallayım dedim bilgisayara kafa attım o gün bu gündür dinlemiodum. bide system of a down ın jet pilot var.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abicim guzel bisi abi adamlar zaten sov icin cikti oraya cikmalari cesurca alkislamaktan baska bisi yapilamaz snoopdoggy icin
soad gibisi yoktur bide turkler icin yaptiklari olmasa
abi pardon metakgod semih ben ayenin sifresi acik kalmis
-
-
eski break dance ustasının içler acısı hali. yazık valla
-
hehe...Ya Sahanın Cem Yılmazlı üfürükcü videosuna bayılıyorum...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)