Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Canlandıralım biraz topiği
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
@Blackberry
Dostum çektiğin kareler çok hoş olmuş...
Dün akşam baya bir sis vardı bana da ölümsüzleştirmek kaldı sadece
Arkadaşlar diyorum ki;
Çektiğimiz fotoları yayınlamakla beraber kendimizi geliştirebileceğimiz çekim; dijital vs. teknikler hakkında bilgilerimizi de paylaşalım.
Aklıma takılan bir soru...
@Blackberry
Çerçeve ve imza olayını nasıl yapıyorsun?
Ben sadece imza yapabiliyorum ne yazık ki (O da picassayla)
Dijital olarak sıfırım
Teşekkürler öncelikle kardeşim bende dijital olarak sıfırım photoshoptan falan anlamam. Sadece herkesede tavsiye ettiğim basit ve çok kullanışlı bir yazılım var ücretsi olarak edinebileceğiniz. Photoscape diye arattırırsanız google yardımıyla karşınıza çıkacaktır. Çerçeve, imzanın yanında, konstrat,parlaklık,doygunluk,film efektleri gibi basit ve kullanışlı düzenlemeleride beraberinde yapabiliyorsunuz. kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Bu arada son karen gerçekten çok başarılı, havanın sisli olmasıda kareyi çok güçlendirmiş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 ----------
Yamaha R1
Desene aynı dertten muzdaribiz
Foto mu beğendiğine sevindim.Elimdeki diğer fotoları zamanla atarım çarşambaya kadar full sınavım var çünkü...
Dediğin gibi burada yayınladığın tüm fotoları photospace ile yaptıysan çok güzel bir programmış dediğin gibi.
İsmim Şahin.İstersen diğer mesajımda da belirttiğim gibi burada yayınladığımız fotolarla beraber sorularımızıda soralım...
Tanıştığıma çok memnun oldum.Çarşambadan sonra bu konuda baya vakit geçireceğim
Işığın bol olsun; Tekerin düz bassın
Sevgilerimle
Tek kare fotoğrafımla idare edin bir kaç gün
Teşekkürler, bende Ahmet. Paylaşacak o kadar çok fotoğraf var ki elimden geldiğince biraz biraz paylaşmaya çalışıyorum. Soracağınız soruları elimden geldiğince cevaplandırabilirim. Fotoğraflarıma olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum. Eksik yanlarımızı görerek daha da iyi fotoğraflar çekebiliriz böylece.
Bugün çektiğim sıcak sıcak karelerden devam...
blackberry
Abi rica etsem bi ozel mesajlarina bakabilir misin?
We are many...
Bir iki adet de ben ekleyeyim o halde.
Zaman buldukça çekmeye çalışıyorum.
2 sene önce Kiev'de...
Çerçevesi bozuk yüklendi nedense.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Özel mesajına cevap yazdım kardeşim.
Görkem öncelikler sincap kareni çok başarılı buldum eline sağlık.
Tüm paylaşımlar için teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)