hulen iyiki bi motorunuz var hee motorumuz olmadıkı koyalım remini anasını ...
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
size bişii diyim mi,
aslında o gördüğünüz motor yok artık
2 ay önce askerden döneli 1 hafta olmuşken evin yakınında gayet yavaş giderken sağ taraftan çıkan biraz hızlı bir arabanın çarpması sonucu motorum pert oldu :( allahtan kaskoluydu parasını aldım yenisini de alacam inş..
benim de durum motor kadar kötü olmasa da sağ kol ve bacaktaki toplam 4 kemik kırıldı, motora korumalı binmeme ve yavaş olmama ve sokak arası olmasına rağmen bööle büyük kazalar olabiliyor. sizden ricam lütfen dikkat edin, sonra herkes suçu motora atıyo. istatistikler artmasın )
Alırım fotoğraf makinanızı.
Senin motorun en beğendiğim motorlardan bu arada. Kırmızı şasi bitiriyor beni.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Hadi resim yaRIŞINA girelim.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Valla gecenlerde o cırkın 1000RR ı bıle fotograflayıp harıka gosteren bır arkadasımız vardı..Gordugum en guzel cekım buydu...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
1000rr ı çeken arkadaş gelsinde alsın herkesin makinaları...
-BSI-
3. fotoğrafın çok güzel..
fotoları bilmem de er-6 ne kadar da yakışıklı bi motosiklet imiş meğer
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Fotğraflar güzel ancak kompozisyon hataları var.3te birlik kural dikkate alınmış olsada,nedense komposizyonlar rahatsız ediyor ancak photoshop çıktı mertlik bozuldu.Yinede çeke çeke kendini daha fazla geliştirebilirsin.Bence fazla iddialı bir başlık.Biraz alan derinlikleriyle oyna(diaframla ve de daha çok rakursiye sok motoru yani perspektif değerleriyle oyna.)Çünkü çektiğiniz foto.ların muadilleri zaten nette bir sürü var siz çekilmemiş denenmemiş bir açı ile kompozisyonu kurarsanız o zaman bu basşlığı fazlasıyla hak eder.Saygılar
Beyler Hepinizin Emegine saglık ne diyelimm yaww güsell olmuş
[COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]
[ı]beyler Muhatesem Resımler Cok Orjınal Profesyonel Cekmıssınız,ellerınıze Saglık,kazasız Belasız Sürüşler Dilerim[/ı]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)