fena olmasına fena da, daha fena olabilirdi: mesela kaskı motosikletin burnunun tam önüne gelecekmiş gibi çekseydin bence daha ilginç olurdu, ama zevk meselesi tabi.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
ben de bir kaç fotoğraf yükleyeyim Fotoğrafın adı "Allı Ballı Dönme Dolap"
Uploaded with ImageShack.us
Dr. MZÇ , sanırım ışıklı bir sistemin dairesel hareketini fotoğrafladınız. renkler çok hoş. tebrik ederim. ismi de güzelmiş
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
evet, objektif önemli. ben alırsam iki objektif alırım. birincisi manzara için geniş açılı, ikincisi kuş çekimi için dar açılı, 300-400mm gibi. benim işimi bunlar fazlasıyla görür.ama şimdilik o kadar para bunlara vermek istemiyorum. belki ilerleyen zamanlarda. teşekkürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------
güzel fotoğraflar bekliyoruz..
la börtü böcek varken neden adamın k....çını..çektin ilginimi çektii
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Eh işte; Kendimce bişeyler yapmaya calısıyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Canon renkleri daha bir canlı veriyor bir de gerçekten aynı ISO'da kendi dönemindeki diğer markalardan çok daha az grenli fotolar veriyor. Ama nikonun da keskinliğine hastayım.
Ya hocam acemi diyorsun da adamda Canon 70 200 objektif var pek acemi işi değil
@ CAKALAZ
Aga son eklediğin fotoğraflardaki kertenkele süpermiş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)