[MT] Fotoğrafçılar / Fotoğrafla İlgilenenler / FotoKritikçiler
Reklamlar
-
08 Şubat 2010, 01:02
olcan138 adlı üyeden alıntı
Düzeltildi
Bir mesajda çıkıntılık yaptım, bir mesajda da işe yarayayım madem
Ben teşekkür ederim dikkate aldığınız için...
@
karasahin, Sanata karşıyız
Çektiğim NÜ leri yayınlarsam banlamak yok he
€nergy adlı üyeden alıntı
cok kısa bir sure sonra yeni motorumu alacagım ve kucuk çaplı geziler yapmayı dusunuyorum.Amaç gezi ve fotoğraf olacak tabiki
umarım birlikte yaparız bu gezileri
İnş. kardeşim Sitede sürekli olarak görüştüğüm ve bizim gibi düşünen 4-5 arkadaşımız daha var umarım gerçekleştiririz bir gezi ....
blackberry adlı üyeden alıntı
Motosikletle fotoğraf birleşince mükemmel oluyor. çünkü motosikletle yaptığımız gezilerde güzel kareler yakalıyoruz aynı anda iki tadı bir arada yaşıyoruz. Tek bir kare için kmlerce uzaklığa gittiğimi biliyorum. Ama arabayla git deseniz gitmem doğrusu. bu yüzden motosikletin çok büyük katkısı olduğunu düşünüyorum fotoğrafçılık açısından. iki tutku ve vazgeçilmesi imkansız tatlar.
Teşekkür ederim kardeşm beğenin için, o ay fotoğrafında herhangi bir oynama yoktur. diğer ışık kaynaklarıda cami minaresinin kandilleri. ay ve kandil aynı kadraja girince bu kare ortaya çıktı.
Açıklaman için saolasın abi Ben geçen yaz motosikletimle birlikte bilmediğim yollara çok girdim ve çok hoş karaler elde ettim önceki mesajlarıma bakarsanız doğanın hakim olduğu fotolarımda demek istediğimi anlarsınız
Reklamlar
-
08 Şubat 2010, 04:48
karasahin : İnş. kardeşim Sitede sürekli olarak görüştüğüm ve bizim gibi düşünen 4-5 arkadaşımız daha var umarım gerçekleştiririz bir gezi ....
€nergy derki : Çekirdek kadromuzu nekadar erken kurarsak,çıkacak çalışmalar-geziler okadar erken belli olur
ayrıtılı konuşmak dileğiyle...
-
08 Şubat 2010, 10:24
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
@Blackberry
Bu kare enfes olmuş!
Ellerine sağlık!..
Alan derinliğini dijital müdahale ile sağladın herhalde?..
Evet enfes bir kare olmuş...
Teşekkürler, fotoğrafı bende çok seviyorum anak ufak bir photoshop hatası var. oda fazla photoshop bilmediğimden dolayı. 50 mm f1.4 lensimiz olmayınca alan derinliği için bazen photoshopa başvurmak zorunda kalıyorum. tekrar teşekkür ederim.
Saçlarda kalmış seçim yaparken . ama başarılı.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
08 Şubat 2010, 12:54
-
08 Şubat 2010, 13:07
Üstad başarılı bir çalışma .... çok iyi bir kurgu var ...Siyah beyaz ve renkli..
Çok şeyler yazabilirim .
Belki biraz kadraj düzeltilebilirdi (naçizhane düşüncem.)
bir de kapı üstündeki parmaklıkların arka planı da S/B olabilirdi gibi.(bu da benim düşüncem.)
ama beğendiğim ve başarılı bir çalışma ...
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
08 Şubat 2010, 18:34
Bu güzel ve yapıcı eleştirinzi için çok teşekkür ederim. düşünceleriniz gerçekten fotorğafı dahada güzelleştirecektir.
Kapısına kilit vurulmuş Tarihi Hamam anlaşılan, içinede girmek isterdim doğrusu. fotoğraf HDR ile oluşturulmuştur. onun dışındada başka bir müdahelede bulunmadım. ama dediğiniz gibi düzenleme yapılsa daha hoş olabilirmiş. teşekkürler tekrardan
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
-
08 Şubat 2010, 18:48
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
08 Şubat 2010, 19:10
Bu güzel ve yapıcı eleştirinzi için çok teşekkür ederim. düşünceleriniz gerçekten fotorğafı dahada güzelleştirecektir.
Kapısına kilit vurulmuş Tarihi Hamam anlaşılan, içinede girmek isterdim doğrusu. fotoğraf HDR ile oluşturulmuştur. onun dışındada başka bir müdahelede bulunmadım. ama dediğiniz gibi düzenleme yapılsa daha hoş olabilirmiş. teşekkürler tekrardan
Photoshop CS4 te HDR özelliği var ve işyi sonuçlar veriyor .
Bir de bunu otomatik yapan programlar var Photomatix pro gibi...
Biraz çabalayınca ve hayal gücünü yorumlayınca çok güzel kareler ortaya çıkabiliyor ...
Daha iyilerini de göreceğimize inanıyorum .
-
08 Şubat 2010, 19:30
-
09 Şubat 2010, 00:02
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
-
09 Şubat 2010, 00:34
@ Ante; başarılı bir kare olmuş eline sağlık
-
09 Şubat 2010, 12:55
Uzun zaman önceki bir çalışmam ....
-
10 Şubat 2010, 00:37
panorama
Rize:
-
10 Şubat 2010, 00:42
-
10 Şubat 2010, 01:09
-
10 Şubat 2010, 03:37
karasahin; hocam baloncuklar jöleden herhalde?
Buarada evet fuara geleceğim açılış ve kapanışta orada olmak istiyorum fakat kesin olmamakla beraber,sadece kapanış günüde gelebilirim.Umarım görüşme fırsatımız olur.
Ayrıca motor konusunda karar vermeye calışıyorum biraz kararsızım.Parayı hazırladım,en zor kısmı kafama tam anlamıyla yatacak bir makine bulmak
-
10 Şubat 2010, 21:37
Tek kareden çakma HDR (sayılmaz yani)
-
10 Şubat 2010, 21:55
Makinemi bugün satmaya karar verdim ve karar verir vermez 2 saat sonra çok sevdiğim bir arkadaşıma makinemi sattım. Pazartesi günü teslim edeceğim makineyi. Daha sonra bir müddet makinesiz idare edeceğim uygun bir makine ve lens seti bulana kadar.
Ante; son karen hoş olmuş, benim fotoğraflarda tek kareden HDR yapıldı.
-
11 Şubat 2010, 00:00
blackberry makina&lens ne vardı hocam ?
-
11 Şubat 2010, 00:58
Fujifilm s5700 ü sattım kardeşim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler