Umarım en yakında makinen düzelir, çekimlerine kaldığın yerden devam edersin.
Umarım en yakında makinen düzelir, çekimlerine kaldığın yerden devam edersin.
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
İkisininde farklkı bir havası var, teşekkürler..
Demiştim... Bu sorunu internette birkaç saat araştırdım. "350D Dead" başlığı altında...
Çoğu forumda sigortasının yanabileceği yazıyordu. Hatta bir an açıp değiştirmeyi düşündüm.
Başka bir forumda farklı bir çözüm buldum... O da şuydu.
Iki pili de çıkartın. (Ana ve memory pili)
Makinayı ON konumuna getirin.
En az 15 saniye bekleyin.
Pilleri takın , ve açın.
Çok saçma gelse de , denedim. Olmadı.
Bir saat sonra tekrar denemeye karar verdim.
Pilleri çıkarttım. (Ana battery ve memory) Makinayı ON konumuna getirdim. Pili şarja taktım. Makina ON konumunda 1 saat durdu.
Sonrasında herşeyden vazgeçip makinayı kutusuna kaldırmak için aldım.
Makinayı OFF konumuna getirdim. Pilleri taktım. Makinayı açtım veeee... çalıştı
Sabahın 5'inde dans ettim odada.
Hala 5 dakikada 1 açıp kontrol edip kapatıyorum
Bunun yılbaşı partisi öncesi olması çok moralimi bozmuştu.
Nasıl sevindim anlatamam.
Aklınızda bulunsun. Eğer Canon'unuz takılır , ve birdaha açılmazsa yukarıdaki yazdıklarımı bir deneyin.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Blackberry'e hitaben...
(Bana ödev verdiği konuyu araştırdım öğrendim yazıyorum)
Objektif Görüş Açısı
Objektif görüş açısı, kullanılan objektifin sensöre aktardığı görüntünün sınırlarının objektif merkezinden yaptığı açıdır.Her objektifin tasarımına ve odak uzaklığına göre bu açı değişir.Objektif görüş açısı, objektif odak uzaklığıyla bağlantılıdır.Bu nedenle; odak uzaklığı ne kadar küçülürse, görüş açısı o kadar büyür.buna karşılık objektif odak uzaklığı ne kadar büyürse, objektifin görüş açısı da o kadar küçülür.( geçtim mi öğretmenim )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 ----------
Evde pineklemekten canı sıkılan bendeniz ne yapayım diye düşünürken kendini birden İstiklal'in başındaki kestaneci Hayri Abi'yle konuşurken bulur ve sonuç ortada...Eee ne demişler Kestane Kebap Yorumlamak sevap
Olum hadisene bu akşama iki tane fotoğraf sözü verdin elindekilerden başka bir foto göster adama dedikten sonra kendimi bizim apartmanın çatısında buldum
Sanki 'Kasımpaşa Canevörü' gibiymişim gibi bakan insanlara aldırmadan sanatımı icra ettim.(Hatta bir ara parmaklarıyla gösterip AaAa baksana düşücek şimdi der gibilerdi )...
Bu foto çok hoşuma gitti benim...Sevdiğim bir şarkı sözünü hatırlattı bana...
'...Karanlık olduğunda mumdan bir güneş yarat; Kanatların kırılmasın, umutların nicesi 24 karat...'
İmza ve çerçeve dışında bir müdahalede bulunmadın eleştirilere tamamen açığım
Görkem makinenin düelmesine çok sevindim, bizi o güzel karelerinden mahrum etmezsin umarım. ;)
Şahin kısmende olsa ödevini kabul edebilirim. daha yolun başındayız çalışmaya devam ;)
Fotoğraflarında hoş olmuş, daha da iyilerini bizlere sunacağından hiç şüphem yok. Tebrikler
Tamam kardeşim ;)
450D oldukça iyi bir makinedir kesinlikle tavsiye ederim. ancak asıl önemli olan konulardan biride objektif seçimidir. maalesef D-slr türü makinelerde 1 adet objektif yeterli olmuyor. Çekim tarzına göre farklı aralıklarda farklı tarzlara yönelik objektifler edinmek gerekiyor. Kit lens seni bir müddet idare eder ancak bir süre sonra seni sınırlamaya ve yetersiz gelmeya başlayacaktır. Fotoğraf makineni aldıktan sona kit lensle bir müddet devam edip ihtiyaçlarına göre lens seçimlerini yapabilirsin. tabi maddiyatta işin içine giriyor. demek istediğim gövdenin yanısıra lenslerde büyük pay oluşturuyor ve lenslerinde oldukça pahalı olduğunu söyleyebilirim. tabi amerikada oturduğunuz için daha ucuza bulmanız mümkün. şimdiden hayırlı olsun farklı arkadaşlarında görüşlerini alırsa daha yerinde olacağını düşünüyorum.
Paylaşımlara devam...
Abi 18-55 geliyo aldiginda zaten direk yaninda hatta bazilari 2 lensle birlikte veriyor.
Eger makinayi begenirsem tutucam elimde yok begenmezsem Turkiye de aldigim fiyata satarim burda baya ucuza geliyor cunku dedigin gibi.Makina bende kalirsa ve isi kivirirsam alirim diger lensleri gerci su anda elimde 2 tane var 450D lensiSiparis verdiler memleketten aldim elimde duruyo belki sahibine vermem ustune yatarim onlarinda.
We are many...
Eline alarak makinenin iyi olup olmadığına karar verilmez tabi ki, bence internetten çekilmiş örnek fotoğraflara bak, makine hakkındaki yorumlara bak hatta çekimler yap imkanın varsa makineyle sonra içine sinerse al kardeşim. seni pişman edecek bir makine değil kesinlikle. ama daha iyilerine gücün yeterse, 40d-50d gibi makinelerde var. onlar biraz daha profesyonel kalıyor. teknik bilgi bilmeden kullanman zor. 450D biraz daha giriş-orta seviyeye hitap eden bir makine
HONDA CBF250
Devamı gelecek...
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Çok başarılı bir kare, tebrikler. ışık güzel kullanılmış ancak yüz kısmında ışık biraz daha az olabilirmiş, parlama meydana gelmiş.
Anladım kardeşim, teşekkürler paylaşımlar için ;)
İlk karende sonradan masaya koyulduğu için çiçek doğallık kaybolmuş. Daha başarılı olabilirmiş. ikinci karen hoş bir çekim olmuş ama biraz titreme olmuş sanki.mÇalışmalara devam kardeşim. çektikçe her geçen gün fotoğraflarının dahda iyileştiğini göreceksin. sadece sabır ve zaman ;)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)