Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
blackberry bu rayların olduğu yer Turyağ fabrikasının oralar mı acaba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
İzmir alsancak garı abicim. ;)
tamam...ne bilim Bayraklı tarafları gibi geldi sanki...hani Sevgi yoluna geçerken raylardan geçiyorsun ya...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çok güzel resimler..!!
Eline sağlık..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
teşekkürler beğenmenize sevindim.
Yok değil abicim orası. Ama orayada giderim bakalım bir ara vakit bulursam
Genelde çekimlerimi bu ekipmanlarla gerçekleştiriyorum...
FUJIFILM FINEPIX S5700 / LOWEPRO EDiT 160 / 46 to 52 mm CONVENTER / 46 mm SKYLiGHT 1A FiLTRE / 52 mm POLARISE FiLTRE / 52 mm UV FiLTRE / CLOSE-UP LENS / 52 mm PARASOLEY / FUJIFILM 2GB SECURE DIGITAL CARD / GP 2700 X 4 / GP 2100 X 4
Bazı çekimlerimi de
Nikon D80- 18-135 mm kit lens ile gerçekleştiyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 ----------
Yamaha YBR 125
Honda CBF 250 Blackbird
http://www.dresden-26-gigapixels.com/dresden26GP
mynette gördüm bir de buna bakın
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Arkadaşın paylaştığı link 26 gigapiksellik fotoğrafla yeni bir dünya rekoru
Fotoğrafçılıkta yeni bir rekora imza atıldı ve DSLR kamera kullanılarak hazırlanan en geniş fotoğraf yayımlandı. 26 Gigapiksel çözünürlüğündeki fotoğrafı elde etmek için sanatçılar imaj birleştirme tekniğinden faydalandı ve her biri 21.6 Megapiksel çözünürlüğünde tam 1655 görüntüyü bir araya getirdiler.
Canon 5D Mark II ve 400 mm lens kullanılarak yaklaşık üç saatte çekilen görüntüler, en yüksek çözünürlükte kayıpsız olarak elde edilmek istendiği için makine üzerindeki bellek kartı yerine doğrudan bilgisayara kaydedilmişler. Ortaya çıkan 100GB'dan fazla görselin işlenmesi için 16 çekirdekli ve 48GB bellekli sistem kullanan fotoğraf sanatçıları, çalışmanın sonucunda ortaya rekor olarak tanımladıkları 295.500 x 97.500 piksel (baskı boyutu 105 x 35 metre) özünürlüğünde interaktif bir görüntü çıkartmayı başardılar.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
böyle bir grubun olduğunu yeni farkettim..
buluşup foto-tur'lara falan çıkılıyormu?.. yoksa sadece burada paylaşım mı yapıyoruz arkadaşlar?..
http://www.fotokritik.com/kullanici/NoVaRiX
birkaç kare de ben ekleyeyim..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
@blackberry; dostum nerelerdesin...
Favorim bu foto
@NoVaRiX
Dostum hoşgeldin...
Buluşup ufak çaplı da olsa bir gezi düzenleyebiliriz ne dersin?buluşup foto-tur'lara falan çıkılıyormu?.. yoksa sadece burada paylaşım mı yapıyoruz arkadaşlar?..
Geldim kardeşim, sen nerelerdesin teşekkürler, beğenmene çok sevindim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 ----------
Dağların zirvelerinde Küçük bir mola..
Dostum hoşgeldin tekrardan
Okul ıvır zıvır derken böyle oldu malesef ama artık kolay kolay çıkmam buradan umarım
Dün istiklale çıktım bir kaç foto çekmek için Pm de de belirttim sana ; bana göre güzel bir kaç kare yakaladım ama imza ve çerçeve konusunda sıkıntılıyım nasıl çözebilirim sence?
Sen bu işi harbiden biliyorsun be dostum bu da güzel...Yazdığın dörtlük ayrı bir güzel...
Örneğin bu fotodaki işlemleri photospace ile mi yaptın ?
not:' imza ve çerçeveyi diğer fotoda yapmış şimdi bana dert yanıyor diyeceksin ama çiçekli fotodaki çerçeveyi makinemle yaptım imza picassa...'
Öncelikle çok teşekkür ederim. Yukarıdaki gördüğün bütün fotoğraflardaki işlemleri photoscape ile yapıyorum. imza,çerçeve,konstrat,koyuluk,parlaklık gibi basit ayarları bu programla yapıyorum. başkada birşey yapmaya gerek yok zaten fotoğraflarda.
Ayrıca photospace değil photoscape indirmek isteyenler olur, uğraşmasınlar sonra. :D Amatör,profesyonel tüm fotoğrafçılıkla uğraşan arkadaşlara tavsiye ederim.
Pm attım belli olmuyor pm gelip gelmediği bu sitede.
Elim sürçmüş özür dilerim ee ne kadar zaman sonra seninle konuşuyorum anla artık
Bende kullanıyorum ama program baya bir kasıyor benim pc yi işlem yaparken
Ayrıca Türkçe olması da ayrı bir avantajı
Bu arada pm gelip gelmediğini üye kontrol paneli->ayarlar&seçenekler'den düzenleyebilirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)