Bakalım kendi anfisini kendi yapanlar ne zaman düşecek başlığa
Bakalım kendi anfisini kendi yapanlar ne zaman düşecek başlığa
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Ben Üniversitedeyken yapmıştım, Karaköy Selanik pasajı'ndan parçaları alıp birleştirmiştim, vumetre bile koymuştum, yıllarca da kullanmıştım . Bekar öğrenci için yeterince iş görmüştü, walkman bağlayıp kullanırdık evde.
has dur
markalı ve sağlam bir kulaklık alama niyetim var idi.
xioami fanatikliğimi bir kenara koyup senheizer, sony ya da benzeri bir markaya biraz yatırım yapma düşüncelerimi kz zsn pro model kulaklığın fiyat/performans oranının aşırı övülmesinden dolayı kenara aldım.
yurtiçinde 150 tl fiyatı var.
bir kaç haftalık kullanımda söyleyebileceklerim;
baslar gayet tatmin edici,
vokaller de bir o kadar var.
tizler için ince ayara girmek gerekiyor, birisinin kulaklık süngerini değiştirerek de daha rahat sese ulaştığını okuduğumu hatırlıyorum.
comply marka olanlar yaklaşık kulaklık ile aynı fiyattadır.
kullandığım diğer kulak içi kulaklıklardan daha iyi, müziği telefondan dinlediğimi ve dinlediklerimin çoğunun flac ya da benzeri olmadığını da hatırlatayım.
yani profesyonel bir durum söz konusu değil, tamamen standart dinleyici yorumlarıdır.
mükemmel bir kulaklık değil, zira kask içinde kullanılabilecek boyutlarda değil.
buna rağmen kulaklık almaya niyeti olanlara tavsiye edebilirim.
Yahu arkadaşlar bir sıkıntım var, bileniniz var mı ? Benim bas kutusunda performans düşüşü oldu, ne oldu anlamadım, eskiden düşük ayarda bile pencere camlarını - ciğerleri titreten kutu şimdi tüm ayarlarını sona getirsem bile sadece kulaktan duyacak kadar ses çıkarıyor, amfi ve diğer kaynak ayarlarını kurcaladım bir şey değişmiyor, açtırmaya da korkuyorum, bunların içinde çift amfi veya sigorta gibi bir şeyler mi var ? Sigorta atsa hiç ses çıkmaz ? Yoksa pasif kanaldan ses gelir de amfi çalışmaz öyle mi olur, sistem nedir? Aklınıza gelen bir şey var mı ?
çok sağlam bir takım olmuş, hoparlörler ve ampli ne marka acaba? Amazon Almanya’dan Magnat monitor supreme 1002 kule tipi hoparlör takımı sipariş ettim, elimde Technics SA-EX140 receiver amplikatör var bakalım yeterli olacak mı gelen hoparlörlere, olmaz ise bir de amplikatör masrafına gireceğim, şu an polk audio bookshelf hoparlör ve pioneer CS 5030 var bir takım, çok memnun olmadığım için Magnat kuleleri sipariş ettim, bir yandan da technics vintage takım topluyorum 1979 model kaset deckini buldum şimdi amplikatör ve tuner arıyorum.
Hoparlörler Dali Mentor 8.
Ampli değişti, artık Luxman L 550 AX kullanıyorum.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
lambalı amfi kullananlarda vardı güzel oyuncaklar tabi şimdi ekonomik olarak çöküntüdeyiz
şimdi bir ibasso t4 cep amfisi ve audio technica m50 kulaklik birde sflo2 dac olsa eski günlere geri dönsek keşke daha bir sürü set yapılır da eskide kaldı onlar hepsini satmıştım
ahh zamanında bir Cowon J3 almaya çalışmıştım satılık bulamamıştım bak özledim o günleri
Bende var bir Nakamichi RE-2 amfi, yaşlı kurtlardan . Pioneer equalizer ile çok iyi müzik dinleniyor , 4 büyük kolon bağlamıştım , aynı zamanda TV çıkışına da bağladım , günlük olarak hep kullanımdaydı.
Şimdi Yamaha R-N602 geldi yerine , teknolojiye mağlup oldu Bir köşede atıl duruyor , değerini bilen biri olur herhalde , kullanılır gene , klasik.
logitech x530 5+1...
yüzüklerin efendisi filmini izlerken, bir efect sahnesinde üst kat komşu deprem oluyor sanıp sokağa koşmuş..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------
[/COLOR]Gayet iyi anlaşıyorlar.
https://youtu.be/PAQ_mWrSoAw
birde amfi ve çalar dac artık adını ne söylerseniz amfi ve çalar uyumu yakalamak için binbir türlü triplere girerdik gain aç kapat equlaizer ile oyna
sessiz bir odada bunu yapmaya çalış falan eğlenceli idi
Her insanın kulak yapısı ve duyabildiği aralık farklı , o yüzden bu iş kişisel bir zevk. Benim sistemde bas kutusu da var , biraz açınca çocuklar öbür odadan gelip bası kıstırıyordu mesela , ciğerleri rahatsız oluyormuş , sevmiyorlarmış Ben de çok hoşlanırım oysa , böyle içine işleyecek insanın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)