250gr alıp deneyebilirsiniz. Ben Kenya AA hiç almadım siteden ama Colombia, Guatemala, Tanzanya aldım gayet güzel. Direk ithalatçı firma kahveyi yeşil getirip kendileri kavuruyorlar. Bundan önce Tchibo'dan, Metro Gross un kendi ithalatı kahveden, Starbucks'dan kahve alıyordum. Bana göre kalitesi gayet iyi sanalbaharatin.
SYM Gts Evo 250, SYM Maxsym 400,KTM Duke 390,Xmax 400abs, Joymax250, Forza250
Migrostan şunların 5'li paketini aldım 10tl'ye. Şimdilik saçma sapan şunu içiyorum pc başında
https://www.dripesso.com/product-pag...-l%C3%BC-paket
Maalesef bana verdiğin linkteki kahvenin 250gramını bulamadım ama bir çılgınlık edip 4tane 250gramlık zip'li poşet ile birlikte sipariş verip 4'e böldürmeyi planlıyorum. En kötü ihtimal Nescafe Classic'ten güzel olur die düşünüyorum )
Ne alsan Nescafe Classic'ten güzel olur bence.
Kenya AA'in sahtesi bile daha iyidir
Öğütülmüş almayın. Çekirdeklerin bariz daha iri olması lazım diğer kahvelerden.
starbucks sumatra. son zamanlarda çok beğenerek içtiğim bir kahve. onun haricinde süt eklenerek yapılanlar içinde favorim Mocha (white chocolate olmayanından ). çikolata bazlı olduğundan mütevellit benim baya hoşuma gidiyor.
Konu hazır aktif iken sorayım
Öğütülmüş kahvelerden en SERTİ hangisidir?
Kenya , Colombia , Guatemala denedim , sert gelmedi. Hele arada bi sütlü içince iyice hafifleşiyor.
Halen onaylama aşamasında görünüyor. Parayı peşin almayınca nazlanıyorlar herhalde abartmadan şöyle diyebilirim günde 1lt filtre, 2-3 tane de Türk kahvesi yuvarlıyorum. Eskiden çok içmezdim ama bu masa başı insanı kahvenin kölesi yapıyor.
Kronotop'tan Kenya Kii AA aldım, orta kavrulmuş. Çok ekşi geldi, normal mi arkadaşlar?
"...
Üretici: Kariru İstasyonu
Tür: SL28, SL34
İşlem: Yıkanmış
Rakım: 1700 - 1900 m
Bölge: Kirinyaga, Orta Kenya
Tedarikçi: Falcon Speciality
Hasat: 2018
Tadım Notları:
Greyfurt, kırmızı elma, tatlı domates kurusu, kekik
..."
Hani kötü demeyeceğim, gayet güzel ama kahve değil de sanki meyve suyu içiyormuşumcasına ekşi. Ben alıştım ama hanım ve birkaç daha arkadaş ağızlarına bile sürmek istemiyorlar...
Bu 3. dalga kahve, az kavrulmuş kahve, narenciye tatları vs işi böyle ne yazık ki.
Kahveyi az kavurunca bizim bildiğimiz, sevdiğimiz kahve tadıyla alakası olmuyor. Çay gibi bir şey oluyor. Ben de hiç sevmiyorum, çok saçma geliyor.
Orta kavurmamışlardır, az kavurmuşlardır. Çekirdek olarak aldıysanız, üstünde yağ yoksa az kavrulmuştur. Orta kavurmada kolay kolay meyve/çay tadı olmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)