İlk mesajdaki fotoğrafların bazıları sakıncalı bir severde olabilir, sabah bakarım.
İlk mesajdaki fotoğrafların bazıları sakıncalı bir severde olabilir, sabah bakarım.
Captain commando hastası var mı?
Rüyalarıma girerdi. Hala var laptopumda.
Okulda kollara kafaya ilk yardım kutusundan sargı bezi çalıp sarar, herkesi döverdim. Evet küçükkende şiddete meğilliydim.
Evet. 12 bölümdü oyun yanlış hatırlamıyosam. Son adamı öldürmek imkansıza yakın ama mümkün. Tek bi taktiği vardı 2 kişi yapılıyodu. Son adama gelinince tüm salon toplanır izlerdi. Bi tane cıkcık lakablı birisi vardı son adama geçince ona verirdik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
tabi tek jeton bitirmekten bahsediyorum. 100 jeton atarsan ölüyor bi şekilde.
Atari sevilmez mi yahu. Atari salonlarından çıkmazdık bir dönem. Tabi oyundan ziyade orda tek sigara satılırdı. Ondan dolayı çok gidiyorda olabiliriz.
Ben kavga oyunlarını beceremezdim. Araba oyunu oynardım o yüzden. Arkadaşlar bir jetonla baya oynarlardı kavga oyununu. Ben bi tur atardım jeton biterdi.
4 yıl önce emülatör şeysini bilgisayara indirdim.... call of duty den bayınca atari oyunları oynarım...
Çocukluğum aklıma geldi. 90 lı yılların başında atari salonlarından çıkmazdım ve gariptir ki sık sık polis baskını olur, her çocuk bir yerlere kaçışırken ben makinaların arkasına saklanırdım. O anki korku, adrenalini halen çok net hatırlarım. İçerde telsiz anonsları, yakalanıp kulakları çekilen çocukların feryadları, beni de makina arkasında bulurlarmı paranoyası Korkumun en büyük sebebi o baskını yapan polis ekibinin başında babam olmasıydı zaten
Ama yinede tekrar gitmekten vazgeçmezdim. Street fighterda Ryu seçer, herkesi alaşağı ederdim. Ufak tefek minyon bir çocuktum ama o salona girince kendimi yenilmez dövüşçü hisseder, kendimden büyük ve cüsseli çocukları Ryu ile yenince atari salonu hiyerarşisin de zirvede olmanın gururunu yaşardım. Neredeyse hiç jeton almaz, street fighterda ki acemi çocukların istekleri ile yenemedikleri dövüşçüleri teker teker geçerdim. Onlar bir round ben 2 round oynardım Aslında şimdi de o eski makinalar ile eski street fighter turnuvası olsa sanırım katılırdım. Aradan 26 yıl geçmiş olmasına rağmen bütün combolar, hareketler halen aklımda.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Hey siz ikinci jenerasyon! Cekilin kenarada biraz abileriniz konussun.
Xevious ve Galaga sevenler buraya!
Qix sevenler baska kapiya!
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------
Gyruss'u nasil unuttum!
Yaslaniyorum galiba!!!
http://www.free80sarcade.com/gyruss.php
Olcay bi el versene bee :D
SNK VS CAPCOM tarzı bir versiyon vardı. Street fighter cıların ne jetonunu yerdim bea
Makinenin işi tamamen bitip hazır olduğunda Şile'ye yazlığa götüreceğim.
Bahar geldiğinde bir turnuva düzenleyip katılmak isteyenleri misafir edebilirim
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Tasarım çok güzel olmuş.
ufak bir fikir vermek isterim bence bilgisayar kasasındaki anakartı kasadan çıkartıp mdf üzerine sabitlerseniz, hem ulaşımı daha rahat olur hemde havalanma olayı daha iyi olur. temizlemeside en kolayı...
Hörmetli ve maharetli hocam,evde logitech G27 direksiyon seti var,şöyle kallavi bir stand yapmayi dusunuyorum,mdf kullansam iş görurmu?,varsa alternatif önerilerin yardimci olursan sevinirim.
Veletlere dayanacak kadar saglam olsun.
Hazir urunler var ama dayaniksiz gibi.
Marangoz islerinde,birleşim,bağlanti vs.konularda tecrubelerini paylaşmani rica ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)