spor salonumuzda protein shake var
kullansak mı acaba nası bi yararı olur varmı kullanan
spor salonumuzda protein shake var
kullansak mı acaba nası bi yararı olur varmı kullanan
Son 10 yıldır falan (metabolizmam da sağolsun hızlıdır) vücut geliştirmek için değil de sırf yemeyi sevdiğim için daha çok yiyebilmek adına sürekli 6 ay semirip sonraki 6 ay zayıflıyorum (3-5 kilo değil, 95 ile 72 kilo arasında gidip geliyorum).
Bu süreçte göbek ve yanlar konusunda şunu söyleyebilirim, ağırlık ve kardiyo farklı günlerde yapınca daha olumlu sonuç aldım. Ağırlık gününde de ısındıktan sonra 8 minutes abs yapmayı ihmal etmiyorum ama. Ağırlık gününde de kardiyo gününde de antremandan önce l-carnitine alıyorum.
Ağırlık gününde bacak-sırt-omuz-kol sırasıyla hepsini aynı günde yapıyorum (görünür kas çıkartmak değil amacım, izole bölge çalıştırmıyorum) ve sadece ağırlık antremanından sonra protein alıyorum.
Kardiyo gününde de kesinlikle ama kesinlikle interval yapıyorum. Kardiyo antremanım da şöyle, önce koşu bandında yarım saat hiit, sonra 8 minutes abs ve arkasından yapabildiğim kadar plank, sonra da sauna ve havuz. (Yüzme kısmını eforlu yüzmeden ziyade "çimmek" şeklinde tarif edebiliriz).
Bu programı artık oturttum, en hızlı ve en iyi cevabı bu şekilde alıyorum. Vücut tipine göre farklılık gösterebilir ama denemekte fayda var.
Beyler steroid siz olmaz bu işler. Anabolizan kür yazarım beleş... bilgi saklamam.
Önce şunu belirteyim. Yıllarca Body Buildin salonu işletmeciliği ve hocalığı yaptım. Bu işe yeni başlayanlara tavsiyem sabır kelimesini aklınıza dahi getirmeyin sporu hayatınızın parçası olarak görmezseniz başaramazsınız. Kilosu çok fazla olanlar tartıya çıkmayın (15 günde bir kez çıkın sadece). Akşam yemeğini en geç 6 da ondan sonra sulu asitli meyvalar 9 a kadar (muz yemek yok kesinlikle. ) Ve günde en az 10 km yürüyüş 2 saat te bitecek ayda 10 kilo vermek garanti. Çok zayıf olanlar hafif bady çalışması yemek kürü ve mass takviyesi. Hepsinden önemlisi anabolizan kür ... Vücut yapmak isteyenler size isim vermeden anlatayım tanıyanlar çıkar belki. Böbreğini aldılar benim salonda hocalık yapan bir adamın çok sağlam vücut yapmıştı...ona sorarsan hiç kür yapmamıştı. Kara ciğeri iflas eden adam tanıdım perişan haldeydi. Hayatınız la oynamayın anabolizandan uzak durun.Son ve en önemli tavsiyem hangi spor olursa olsun amatörce yapın vücudunuzun duvarlarını yıkmadan yapın ... Yoksa acısını çekersiniz.
muhabbeti demleyelim...
Şuraya bırakalım bende pek kas çıkmıyo diyen varsa... İyi bişey olabilir
https://www.youtube.com/watch?v=bDAT-XTjBSw
hareketsizlikten mütevellit vicıt iyice saldığından, hafta sonu fitnıs salonuna yazıldım 3 aylık
hedefim şurdan --> şuraya varmak
önce bi dalgametreye çıkarttı beni hoca, kilo 70 küsür, 8 kilo yağ var dedi vicıtta, gavurlar yapmış, elektriklen ölçüyormuş
la 1,5 cm kalınlığında göbek var, bu 8 kilo etmez, hem ben bunu biriktirmek için yıllarca emek harcadım, trabzon ekmeği arası mısır ekmeği yedim dediysem de hoca tutturdu, eritecekmişiz
böğün 2. antrenmanı tamamladım, her bir kas kütlem işlevsiz kaldığından bu yazıyı gözlerimden çıkan ışınlarlan yazıyorum
bu arada siteroyid miteroyid yok, bam bam bam, 2 tas yoğurt
gelişmeleri yazarım
geçen salonda protein shake denedim tadıda güzeldi faydasıda varmış
hemen decathlon dan 1 kg whey matrix aldım yarından itibaren düzenli kullanmaya başlicam
varmı kullanan başka
Vay beyaa 5 hafta olmuş. Millet venom yazlık ceket vardı 8 aylık, artık omuzları girmiyor. Ceketi güzel bir fiyata bırakırım... Ama her ne yaptıysam kolları ve göğüsleri büyütemedim, bir yere kadar çok hızlı gelişti, sonra durdu.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Şu an CBR yi ön tekerinden tutup kaldırabiliyorum. Fakat hala görüntüde bi değişim yok, spor yapmadan önceki halimle aynıyım...
düzenli olarak gidiyorum.
kimse tavsiye etmesede hardline protein tozu kullanıyorum.
düzgün antrenman bide antrenman sonrası http://urun.n11.com/protein-tozu/har...yeli-P87229343
4 aydır yapıyorum bu sporu şunu öğrendim,
sporu yapmak en kolayıymış gir salona al telefonu eline youtubeden hareketlerin yapılışına bak,vucudunu ısıt ve çalış.
En mühim kısım spordan sonra başlıyor:beslenme ! maalesef bu kısımda biraz cebiniz kuvvetli olmalı,sağlıklı yollardan yapacaksanız kaliteli ve proteinli gıdalar tüketmek gerek, kırmızı et,beyaz et,süt ürünleri,bulgur,fasulye,barbunya,baden,fındık...
tamamen maddiyata dayanan bir spor salona yazılıp spor yapmakla iş bitmiyor :(
ulan gecen sene rocky gibin, efenime söyliyim kobe bryant gibin, 6-7 ay çalıştım güçlendim zayıladım, göbeği erittim, kas oranımı arttırdım. motivasyon o biçim... Sonra böbrek taşı çıktı lanet taş düşmedi, düşmeyince canıma okudu tabi. göbek geri geldi, konsantrosyon azaldı vs...
şimdi sil baştan... 1 aydır veriyorum yine coşkuyu, kara mamba geri dönemedi belki ama ben devam
http://islandjamsentertainment.com/w...kobebryant.jpg
şu anda 65 kiloyum ve farkedilir derecede bir değişim var...
Ramazanda kilo almaya nasıl devam edebilirim. Var mı bi önerisi olan? hedef 75 kilo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)