MT Fitness-Vücut Geliştirmeyle İlgilenenler (Koca Oğlanlar)
Reklamlar
-
11 Ağustos 2016, 15:33
DKN adlı üyeden alıntı
hayır piramit sistem çalışmalısın. her set ağırlık artsın. 2 kiloyla 12 tekrar yap sonra fazla dinlenmeden aynı dambılla 10 tekrar yap, sonra onu bırak 4 kiloluk fambılı al önce 8 tekrar yap, sonra dinlenme süresini 30 saniye arttır ve aynı dambılla 6 tekrar yap bırak. en zorlamıcak şekilde ama verimli çalışma bu olur elindeki imkanlarla
Bugün deneyeyim bunu hafif gelen agirliklarla. Çünkü bazı hareketlerde 2 kg acıyı hissettiriyor .
Reklamlar
-
11 Ağustos 2016, 15:38
2014 sonunda spora başladım. boy 1.82 kg 94 civarıydı. hayatı boyunca doğru dürüst spor yapmamış bir adamdım. yaş da 35 idi.
Pt ile haftada 3 gün düzenli antreman yaptım beslenmeyi de hatasız kusursuz bir şekilde yönettim.
Öğle yemeklerimi işe yanımda getirmeye başladım.
Klasik yağsız tavuk göğsü ve yumurtadan içim dışıma çıktı ama bırakmadım.
3 ay içinde 16 kg verdim ve fazlaca kas kaybı yaşamadım. Bildiğin ince yapılı zayıf bir adam oldum.
Sonra bulkinge geçtim.
sabahlar 8-9 yumurta akı yulaf vs. et günde yarım kg dayandım.
Fazla yağlanmadan kas kütlemi arttırdım. 85 kg civarına çıktım. Fiziğim baya değişti, omuzlar dikleşti, kollar hacimlendi.
Giysiler kitap gibi duruyordu üzerimde.
Ama 2015 yazında tatil şu bu sonrasında özel hayat derken beslenme disiplinini bozdum son 3 aydır da spora ara verdim.
Kg yine 94 :(
Ama yine de bedenim eskisi gibi değil aynı kiloya dönmeme rağmen. Demek ki yine de kas kütlesinde artış sağlamışım.
Kendimi mental olarakl topladım ve tekrar düzenli beslenme ve spora dönücem.
İnşallah bu başlıkta güzel gelişmeler paylaşmak kısmet olur.
-
11 Ağustos 2016, 15:49
oluroyle adlı üyeden alıntı
Bugün deneyeyim bunu hafif gelen agirliklarla. Çünkü bazı hareketlerde 2 kg acıyı hissettiriyor .
acı değil ağrı hissetmen lazım. çalıştığın grubun pump etkisini hissetmelisin. acı varsa gereğinden hafif kiloyla 20 veya daha fazla tekrar yapıyosun demektir
-
11 Ağustos 2016, 15:55
DKN adlı üyeden alıntı
acı değil ağrı hissetmen lazım. çalıştığın grubun pump etkisini hissetmelisin. acı varsa gereğinden hafif kiloyla 20 veya daha fazla tekrar yapıyosun demektir
20 tekrarlara hiç çıkmadım. 3 set 12 tekrar 10 tekrar hareketlerim. Acı derken o kas grubunda yanma oluyor.
-
11 Ağustos 2016, 16:03
oluroyle adlı üyeden alıntı
20 tekrarlara hiç çıkmadım. 3 set 12 tekrar 10 tekrar hareketlerim. Acı derken o kas grubunda yanma oluyor.
o zaman akşamüstü git. çünkü akşam saatlerinde vucut adı şuan aklıma gelmeyen hormonu salgıladığı için acı hissetmezsin. pro bodybuilderlarda bunu bildiklerinden akşam 7 de çalışırlar
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
11 Ağustos 2016, 16:07
Dostum saçmalama pro bodybuilder hangisi öyle bişi yapıyor kasi çalışırken yanmasi gerek ki kas gelissin ve savaş Cebeci bu işin altın elbiseli adamı değildir BESYO mezunu kendini çok bişi sanan bir kişiliktir 6 ay salon kültürü olan bir adam bunu bilebilir
-
11 Ağustos 2016, 16:12
TekkTabanca adlı üyeden alıntı
Dostum saçmalama pro bodybuilder hangisi öyle bişi yapıyor kasi çalışırken yanmasi gerek ki kas gelissin ve savaş Cebeci bu işin altın elbiseli adamı değildir BESYO mezunu kendini çok bişi sanan bir kişiliktir 6 ay salon kültürü olan bir adam bunu bilebilir
sen bildiğin gibi çalış ayrıca hiç öyle deme iyi adam. günde onlarca kişi başlıyo bu spora bunlar youtubadan açıp izliyolar işte fena mı ? kaldı ki daha bilinecek bi durumda yok cerrah olucak değil 6 ay salon kültürü olan çoktan streoid'e sarılmıştır
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
11 Ağustos 2016, 16:30
Crossfit öneririm arkadaşlar.Salon sporundan vücut geliştirmeden feci sıkılmış bir olarak 3 aydır Crossfite taktım.İnanılmaz bir patlayıcı güç ve dayanıklılık katıyor vücuda.Durduk yerde atlayıp ziplamak istiyorsunuz.
4 ayda 85 kilodan 73 kiloya düştüm, tabi bunun içinde hatrı sayılır şekilde kas kütlesinde artış oldu.Vücut daha doğal büyüyüp gelişiyor Vücut geliştirme yapana oranla.
Bayanlara da kesinlikle karma stilde yüzme öneririm.Vücudu inceltip, uzatır.Kondisyonu yüksek ve dayanıklı vücut yanında bonusu.
-
12 Ağustos 2016, 13:30
-
12 Ağustos 2016, 19:03
DKN adlı üyeden alıntı
yemek yiyerek (dalga geçmiyorum) yüksek kalorili gıdalar tüket
Kilo aldırmak için mamalar varmış. Sütle karıştırıp günde 3 ögün yemeklerden sonra tüketiliyormuş bunlardan kullansam zararı olurmu ?
-
12 Ağustos 2016, 19:16
SessizGezgin adlı üyeden alıntı
Kilo aldırmak için mamalar varmış. Sütle karıştırıp günde 3 ögün yemeklerden sonra tüketiliyormuş bunlardan kullansam zararı olurmu ?
mama dediğin mass gainer yani karbonhidrat tozu. kaliteli karbon içerir ama sen sporcu değilsin nasıl olsa, ben yerinde olsam cici bebe büskivisi yerdim madem amaç kilo almak bari zevkini çıkararak kilo alacağın şeyler ye
-
Hacılar yardım;
Cıbırı bile zar zor dengeliyorum, yaptığım iş sebebiyle sürekli stres altındayım, 4 5 ay önceye kadar 60 kiloydum şimdi 47 boy 171... zayıflıktan ölecem, kendimi nasıl kurtarırım?
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Hacılar yardım;
Cıbırı bile zar zor dengeliyorum, yaptığım iş sebebiyle sürekli stres altındayım, 4 5 ay önceye kadar 60 kiloydum şimdi 47 boy 171... zayıflıktan ölecem, kendimi nasıl kurtarırım?
Başgan yatmadan önce 1 paket bebe bisküvisini(200gram) küçük sütle(veya 200ml süt) karıştırıp ye.Gün içinde de 200 gram yer fıstığı yersen iyi olursun.
-
Body yapıp 6 8 saat uyu. Bir de protein ağırlıklı beslen 6 aya canavarsin.
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Başgan yatmadan önce 1 paket bebe bisküvisini(200gram) küçük sütle(veya 200ml süt) karıştırıp ye.Gün içinde de 200 gram yer fıstığı yersen iyi olursun.
bunu denerim...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Hacılar yardım;
merhaba kardeşim mass gainer kullanman lazım . mass gainerların içerisinde karbonhidrat ve protein bulunur. düzenli kullanımda senin dengeli bir şekilde kilo almanı sağlar. eğer kullanmak istersen sana detaylı aktarabilirim.
-
northern adlı üyeden alıntı
merhaba kardeşim mass gainer kullanman lazım . mass gainerların içerisinde karbonhidrat ve protein bulunur. düzenli kullanımda senin dengeli bir şekilde kilo almanı sağlar. eğer kullanmak istersen sana detaylı aktarabilirim.
Suplament te boş beleş para hiç vermmemek lazım. mashaRR ın önerisi çok daha iyi, en azından bir beslenme alışkanlığı kazanır vucut. gainer ile diyelim ki 6-7 kilo aldın 3-4 ayda. bir girip ol hastalan kıs sürede tamamını geri verirsin Vucut kilo tutumuyorsa metabolizma hızlı ise gainer ile hem cüzdanı hemde bünyeyi yormaya gerek yok.
Mayonezli hamburger yenebilir, mayonezli sossili falan. kaloriyi arttırıp yağlı beslenmende de hiçbir sakınca yoktur. yaş 25-26 nın altı kilo 50-60 ın altındaysa
Patetes kızartması kola falan seviyorsan bol bol ye affetme jimi.
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Suplament te boş beleş para hiç vermmemek lazım. mashaRR ın önerisi çok daha iyi, en azından bir beslenme alışkanlığı kazanır vucut. gainer ile diyelim ki 6-7 kilo aldın 3-4 ayda. bir girip ol hastalan kıs sürede tamamını geri verirsin Vucut kilo tutumuyorsa metabolizma hızlı ise gainer ile hem cüzdanı hemde bünyeyi yormaya gerek yok.
Mayonezli hamburger yenebilir, mayonezli sossili falan. kaloriyi arttırıp yağlı beslenmende de hiçbir sakınca yoktur. yaş 25-26 nın altı kilo 50-60 ın altındaysa
Patetes kızartması kola falan seviyorsan bol bol ye affetme jimi.
Uzman Biyolog olarak benim tavsiyelerimdir. önemli olan sağlıklı ve düzenli beslenmektir. Ayrıca sağlık bakanlığınca onaylanmış mass gainerlar mayonez, kızartamalar ve kola ya göre hem daha sağlıklı hemde yaralıdır. Herkese bol sağlıklı günler.
-
-
4 aydır kardio,bel,bacak,mekik yapıyorum haftada 4 gün,4 kilo verebildim.
metabozlizma çok yavaş,ekmek yememe me rağmen göbek yağlarını eritemedim bir türlü.
göbek için tavsiye alabilirmiyim arkadaşlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)