tebrikler Reşit ,
tebrikler Reşit ,
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
tebrikler reşit... kaptın bisikleti...
karnım aç olmasa bende motoru alacaktım ama kahvaltı ağır bastı....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
katilim gercekten cok azdi. 50 kisi yaristi yani o derece ilgisiz kalindi. ben 1. etepta 1. parkurda yaristim. yani torbadan ilk ben ciktim, dogal olarak kimseyi göremeden, hazirliksiz yakalandim. yarista 2 tane ybr 125 esd vardi. biri ben de digeri de 1. olan arkadasta, antenmanlarda ben demistim ikimiz cekisiriz diye, ama benim elenmem cok sanssiz oldu, seyredenler görmüstür.. ama 1. olan arkadas haketti. 3. olan arkadasin kafadaki kask benim, kaskti ve yarismanin en güzel kaski secildi
seninle aynı kulvarda yarışmışık...
cup la giren bendim(:
samet abiyi gördüm bir ara bir daha görüşemedik...
abim kusura bakmasın...
telaşlıydım baya:(
Tebrikler Reşit hayırlı olsun bisikletin
Pazar günü çalışınca gelemedim yarışmaya birinci Ramço olurdu oda gelebilseydi
resit, tebrikler bisikletin hayırlı olsun,malesef scooter tarzları ile yarışmaya katılmak akıl karı olamaz, zira scooter ların hepsi yattı, ybr, cbf veya cross tipi motosiklet bu işe daha yatkın zira onlarda denge daha iyi sağlanıyor,bende malesef scooterla katıldım...yarışma çok güzeldi kazanmaktan çok orda olmak seyretmek çok büyük keyfti,ayrıca sitenin eski üyesi kuyu cadısı çağlada ordaydı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------
bence olamazdı, orda ramço nun papuçunu dama atacak çok büyük bamço lar vardı. iyiki gelmemiş yoksa çok üzülürdü...
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
[QUOTE=sudabatmayanadam;2390789]resit, tebrikler bisikletin hayırlı olsun,malesef scooter tarzları ile yarışmaya katılmak akıl karı olamaz, zira scooter ların hepsi yattı, ybr, cbf veya cross tipi motosiklet bu işe daha yatkın zira onlarda denge daha iyi sağlanıyor,bende malesef scooterla katıldım...yarışma çok güzeldi kazanmaktan çok orda olmak seyretmek çok büyük keyfti,ayrıca sitenin eski üyesi kuyu cadısı çağlada ordaydı...[COLOR="Silver"]
eyvallah abi saol. herkes scooterların galip geleceğini düşünürken tam tersi oldu ve ilk 3 motor vitesliydi. dolayısıyla motosikletine alışık olan işi götürdü
Kimse fotograf falan çekmedimi yahu?
Bu arada scooterlarin birinci gelecegi kanaatine nerden vardiniz anlamadim.
Yeryuzundeki en dengesiz motorlar onlar, nasil olacak da birinci gelecekler?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
tebrikler reşit , bisikletini de güle güle kullan
bu arada kimse video filan çekmedimi arkadaşlar içimde kaldı valla uhde kalacak bir parça videosunu izleseydik şu yarışın...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
arkadaşlar cumartesi akşam ı burdur ısparta üzerine gitmek zorunda kalınca yarışmaya katılamadım.... o kadar yolu uykusuz gidip gelsemde yarışmaya yetişmek için öğlen 1500 dan önce gelemedim ve ben geldiğimde olay çoktan bitmişti.... yaptığım çalışmalarda 43 saniyeye kadar düşürmüştüm kendimi gidilecek mesalafede.... sağlık olsun.... bir dahaki sefere nasip kısmet olursa yarışırız....arkadaşlar şunu unutmayın hesap kitabı tutmuyor hiç bir zaman.... çok kendime güveniyordum ve yavaş gitme yeteneğin sahiptip ama kısmet değilmiş..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
dostlar yarışma bana göre cok zordu en 500 ilk kayıbeden dim tam bi komedi oldu resimler var yükliyecem ama makine evde kaldı en yakın zamanda yüklerim
arkadaşlar burada bir tane video buldum :D
http://www.kure.tv/webtv/803-haber/b...eddedplayer=v1
arkadaşlar videoları merak edenler için www.pendik.bel.tr adresinde sayfanın en altında 3 kanalın ana haberinde çıkmış görüntüler var. İyi seyirler
Ben de geldim ama sanırım bayağı geç kaldım. Buyrun fotolar güzel bir yarıştı
http://imageshack.us/g/7/dsc00018zu.jpg/
Bu arada Gorkem'den özür diliyorum. Ben saat 13 gibi evde olmayı planlarken saat 14.30 da eve gelebildim, 15.00 da yola çıktım ve 17.00 da Pendik sahildeydim ama hiç kimse kalmamıştı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)