Pendik Belediyesinden KTM ödüllü yarışma..
Reklamlar
-
25 Haziran 2011, 03:01
Reklamlar
-
25 Haziran 2011, 03:22
lütfen pendik disindakiler bosuna basvurmasin.
-
25 Haziran 2011, 03:40
Kocaeli İl Temsilcisi
imza adlı üyeden alıntı
hayırdır üstadım bu konu hakkında bilgin varsa söylermisin , pendik dışındakiler katılamıyormu ?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
25 Haziran 2011, 03:49
elbette katilamiyor. ya da söyle söyleyeyim; kontenjan 100 kisi. ve öncelik pendik'te ikamet edenlerin olacak. yani eger pendik'ten 90 kisi katilirsa basvuru önceligine göre 10 kisi daha katilacak, eger pendik'ten 150 kisi olursa, ki bu cok düsük ihtimal, o zaman basvuru önceligine göre 100 kisi. ki normali de bu zaten.
-
25 Haziran 2011, 03:56
Kocaeli İl Temsilcisi
imza adlı üyeden alıntı
elbette katilamiyor. ya da söyle söyleyeyim; kontenjan 100 kisi. ve öncelik pendik'te ikamet edenlerin olacak. yani eger pendik'ten 90 kisi katilirsa basvuru önceligine göre 10 kisi daha katilacak, eger pendik'ten 150 kisi olursa, ki bu cok düsük ihtimal, o zaman basvuru önceligine göre 100 kisi. ki normali de bu zaten.
anladım peki bu bilgi sağlam bir bilgimidir bu konudada yardımcı olursan sevinirim , gerçiii izlemek bile güzel olur ancak ,karamürselden gelmeyi düşünecektim ....
-
25 Haziran 2011, 03:59
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
anladım peki bu bilgi sağlam bir bilgimidir bu konudada yardımcı olursan sevinirim , gerçiii izlemek bile güzel olur ancak ,karamürselden gelmeyi düşünecektim ....
organizasyonun ihalesini alan sirketin proje müdüründen aldigim bilgidir.
-
25 Haziran 2011, 04:04
Kocaeli İl Temsilcisi
imza adlı üyeden alıntı
organizasyonun ihalesini alan sirketin proje müdüründen aldigim bilgidir.
eyvallah teşekkür edrim ilk başlarda aklıma gelmesede sonradan benimde mantık olarak aklıma gelen konuydu bu tabiki pendik belediyesi işin içindeyse öncelik pendiklilerin olmalı , doğal olarak , bende ikileme düşmüştüm çınarcık gezisi kesinleşti benim için artık ,
nasip kısmet
-
25 Haziran 2011, 09:37
bende katılıyorum. keşke bi cross olaydı teker bile dönmeden zıplaya zıplaya gıderdım .
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
25 Haziran 2011, 11:08
hadi bakalım hayırlısı yarin e ne kaldı....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
25 Haziran 2011, 12:42
imza adlı üyeden alıntı
yarışma herkese açık olarak yapılacak semti,şehri farketmiyor, yeter ki etkinlige katıl
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:45 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
hadi bakalım hayırlısı yarin e ne kaldı....
Ramço, senle ben çekişiriz diye düşünüyorum........
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 ----------
--------------------------------------------------------------------------------
pendik belediyesi motosiklet yarışmasına,bildiğim kadarıyla herkes katılabiliyor, semt ve şehir farketmez,nihayetinde yarışma organizasyon,öyle bir şey olsaydı herkesten ikametgah sureti istenirdi.yarışma yapılmadan önceden belediye sitesinde duyuru yapılırdı..yarışma şartlarına konurdu. yarışmaya katılma şartlarında böyle bir durum söz konusu olmadığına göre, içiniz rahat etsin, her kes gönül rahatlığıyla katılabilir
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/etki...#ixzz1QGz9bfbp
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
-
25 Haziran 2011, 14:03
Normal yürüme hızında motoru süremeyenler var. Onlar katılırsa baya renkli görüntüler oluşur. Giden arkadaşlardan fotoğraflar bekleriz
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
-
25 Haziran 2011, 14:51
arkadaşlar kesin ve net bilgi...
Belediyeden gerekli birim müdürüyle konuştum...
aldığım bilgi;
katılım 100 kişi olacak...
açıkta kalanlar için numara dağıtalacak, yarışma sonrasında açıkta kalanlar içinde çekiliş yapılacak ve hediye dağıtalacaktır...
herkes gelsin renkli ve güzel bir ortam olacağı kesin...
orda biryerlerde görüşürüz elbet...
bende emanet motor buldum onunla katılacağım...
kral 100 ukh cup motor siyah...
-
25 Haziran 2011, 15:34
-
25 Haziran 2011, 16:09
PENDİK BELEDİYESİNE
Aynı performansı diğer belediyelerden de bekliyoruz.....
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
25 Haziran 2011, 17:00
bu arada pendik belediyesini kutlamak gerek. can-i gönülden tesekkürler pendik belediyesi. ayni organizasyonlari bazi sosyal gecinen belediyelerden de bekliyoruz.
-
25 Haziran 2011, 19:01
Ben de orada olacağım
-
26 Haziran 2011, 11:29
-
26 Haziran 2011, 11:33
birazdan çıkıyorum ben...
motoru alıp götüreceğim..boşuna gelmeyin...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
26 Haziran 2011, 12:41
yahu gogıl örtte bulamadım bu pazar yerini, nası gidicez, bi koordinat verseniz
-
26 Haziran 2011, 13:23
RunemagicK adlı üyeden alıntı
yahu gogıl örtte bulamadım bu pazar yerini, nası gidicez, bi koordinat verseniz
hocam sen pendiğe gel. pendik mc donalts'a gel. ordan kime sorsan gösteriri ama şöyle anlatayım ben sana. mc in arkasından sahil yoluna çık düz devam et sol tarafında kocaman bir otel ve kocaman beyaz çadırlar göreceksin orası pazar alanı. bulman çok kolay merak etme
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)