R6 hakkındaki bu habere çok teşekkürler.unutmayalım ki profesyonellerde hata yapar.önemli olan tekrarlanmaması ve bidaha olmayacağından eminim..
R6 hakkındaki bu habere çok teşekkürler.unutmayalım ki profesyonellerde hata yapar.önemli olan tekrarlanmaması ve bidaha olmayacağından eminim..
Haber için teşekkürler.Ama ben de honda diyorum.
sonuna kadar katılıyorum sana +100000saykoshey adlı üyeden alıntı
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
Otomobilde honda mı?Bu konuda almanlara kimse rakip olamaz.
+1saykoshey adlı üyeden alıntı
Mükemmel bir tartışma izledim ben, fakat bazı arkadaşların takıntılı bir biçimde takım tutar gibi marka savunuculuğu yapıp, gerçekleri görmezden gelmelerine hayret ediyorum. Motosiklet ticari bir üründür arkadaşlar...aynı zamanda servisi bol ve yedek parçası ucuz diye, herhangi bir markaya en iyidir diyemeyiz. Biz kullanıyoruz diye de en iyi marka değildir motosikletimizin markası. Tamam Amerika'da 'tough, just like Honda' diye bir deyim bile var, fakat bu Amerikan arabalarıyla yapılan bir kıyaslama sonucu çıkmıştır ve arabalar için geçerlidir. Çok detaya girmeyeceğim, okuyanları yanıltabiliyorsunuz yanlış savunmalarla, at gözlüklerini çıkartalım derim ben...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
saykoshey bişey biliyorki söylüyor boşu boşuna kendi motorunuzun reklamını yapmayın bugün yamaha bunu yaptıysa yarın hondada yapacaktır
@saykoshey
Ben daha ne diyeyim ki ??? Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az...Ama neyse bizden gecti bunlar artik. Biz elimizden geleni yaptik. Sen eskimis CBR'ler ustunde kendini iyi hisediyorson bana birsey demek dusmez.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
bence suzuki sesi her ne kadar muhteşem olmasada görünüş ve hızı bambaşka bende şimdi suzukinin hayabusha var her yönden muhteşem ama birazda az yaksa daha muhteşem olacak saygılarımla
kawasaki ninja zx12r eskidi şimdi hayabusha zamanı
ya neden böle sahtekarlığa kaçıyolar anlamadım..benim için her zaman HONDA tek geçerim yaw..
rossi de dikkat etsin canım..ne olur ne olmaz..
Bende 2005 R6 var ve acayip memnunun , daha önceleri suzuki kullandım
(RF600 ) .Suzukiden sonra yamaha çok çok iyi geldi bana.....
Cbr 600 ler ile karşılaştırıyorlar R6 yı. Bence TR piyasasında en iyi 600 lük motor bunlar.Suzuki ve kawa biraz daha geride hem satış hemde servis olarak...
Şunu itiraf etmek isterim ,Cbr da görüp te ahh keşke R6 da böyle olsaydı dediğim tek şey.Motorun ekzostları.
Sele altı egzost gerçekten çok güzel duruyor...
Birde Türkiyede yaşayan insanlar ile , avrupada ikamet eden türk vatandaşlarının motor tercihleri bir olmaz.
Saykosey diyorki buralarda motora başlayan ilk önce 600F alır acemiliğini onda atar.Bizim burada ilk motorun 15.000 ytl verecek ve düşüp kalkıp tecrübe kazanacak insan sayısı oldukça azdır.
Tabi buradan çıkan sonuç.Hollanda ile türkiye arasındaki gelir dağılımı farkı. Türkiyede normal bir vatandaşın ( Tr ortalamasında maaş alan) Motorsiklete ayıracağı para ile ,Avrupada yaşayan birinin ayıracağı para aynı olamaz....
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
honda alacaksın, kötü sürpriz yaşamıyacaksın.. bu marka tartışmasının en iyi cevabı, profesyonelerce yarış pistlerinde sergilenmektedir.. motoGP ve SBK herşeyi gösteriyor..
[COLOR="Red"]The Power of Dreams[/COLOR]
Honda, Kawasaki, Suzuki ve Yamaha'nın turing ve sport modellerininin hemen hemen tamamını kullandım. Genelde Honda bir adım önde. Fren, viraj, motor kalitesi, servis, denge, kalite konusunda Honda biraz fark fark atmakta.
slm,
bende de 2006 R6 var ve memnunum ama ögrenmek istediğim şimdi ben istersem motorumu fabrika gerimi alacak yani.
ve alım şartları nasıl olacak ?
bilgi verebilecek var mı?
AYRICA ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM Kİ KONUNUN GİDİŞİ HİÇTE HŞ DEYİL YİNE HONDA VE YAMAHA KAVGASI GEREKSİZ BENCE.
[URL="http://media.yamaha-motor-europe.com/swf/2006_YZF_R6_vr01.swf"][COLOR="Red"][FONT="Palatino Linotype"][CENTER][B][SIZE="2"]<<<<<<<<<< 2006 YZF-R6 >>>>>>>>>>[/SIZE][/B][/CENTER][/FONT][/URL][/COLOR]
2006 R6 kullanıpta geri vermek isteyen varmı yada ne gibi sorunu var ne terslik yaşamışlar yamaha hiç R6 geri almışmı ?? Haberin doğruluğunu öğrenmek istiyorum ( bırakın bu işleri )
Öcelikle bazı arkadaşların vermiş olduğu satış rakamları tamamen yanlış. İstediğiniz yere sorun, istediğiniz yere bakın, araştırın sonuçta bulacağınız rakamlarda her zaman Honda'nın diğerlerinden kat ve kat motor sattığını göreceksiniz. R6 konusuna gelince... Türkiye dışında motoru iade edenler olduğu bir gerçek ama bizim Türk halkımız koyun gibi güdülmeye alışmış. R6 çok iyi diyenler, Türkiye şampiyonasını veya Avrupa'da yapılan SS yarışlarını izlesinler bakalım, R6 lar ne durumda... Hep sonlarda ne yazık ki...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
boy sen honda nın avukatımısın yaaa isteyen yamaha iyi der isteyen honda der. ama senden başka iilede honda diyen ne gördüm ne duydummm
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)